Jaha go' vänner! Nu åker vi strax :). Sitt...

img_3951 (MMS)

Jaha go' vänner! Nu åker vi strax :). Sitter på flygplatsen och grabbarna har öppnat första ölen. Ha det så bra så hörs vi om två veckor. Kram!


Fyra dagar kvar ;)

Kreativiteten flödar må ni tro! Jisses vad bra det har gått ikväll med mitt skapande. Målet med att bli klar med jympapasset innan resan verkar inte helt långt borta nu. Även om det är en hel del kvar...

Helgen har varit dyr, shoppin både lördag och söndag. Igår åkte vi nämligen ner till Väla med Malin, Tony och Agnes. Hittade två bikinis bland annat och Robin tömde nästan butikerna. Men jag hade i och för sig handlat vad jag skulle (nästan, hehe...) i Växjö. Passade även på att hälsa på Robins och Malins släkt nere i Skåne.
Så nu är vi helt klart redo att åka. Jag har till och med börjat packa lite (såklart!).

Längtar!!! :) :)  

Fredags-update

Vi har haft lite att göra på jobbet ett par dagar nu och när chefen kom och frågade om någon ville vara ledig i eftermiddag var jag inte sen att hänga på. Så jag slutade vid tjugo över tolv idag vilket inte var helt fel. Det ska ju bli skitväder imorn så jag tänkte att det var lika bra att passa på nu när solen skiner så fint.
Vi är laddade inför semestern nu må ni tro. Igår beställde vi taxfree varor till flygresan. En bag-in-box med rosé och solkräm blev det för min del, Robin och Martin betsällde fem flaskor sprit som tydligen ska gå åt när vi är där. Det är nog bäst att jag hjälper till lite ;)
Kommande vecka blir nog dryg kan jag tänka mig, i sinnet har jag nästan gått på semester redan känns det som. Och den olidliga värmen inne på jobbet gör det inte lättare att fungera någolunda bra i huvudet. Men inget klag! Vintern var alldeles för lång och nu när det är varmt så njuter jag för det mesta. :)

Igår läste jag ut första Twiligt-boken föresten. Jag lånade den av min syster med en viss skepsis, vampyrer kändes inte som min grej riktigt. Men nu är jag fast. Sträckläste hela boken igår och nu vill jag bara fortsätta. Men jag ska spara dem till Kreta. Nåt ska man ju sysselsätta sig med där också ;).
Karin har alla böckerna, både på svenska och engelska, och alla filmer som har hunnit komma. Så jag har att göra ett tag fram över. Fast jag tvivlar på att jag blir ett lika inbitet fan som hon är. Det är Robert Pattinson för hela slanten som gäller där ;).

Imorn blir det inför Kreta-shopping i Växjö, ska passa på att träffa Jennie och Sandra på en liten fika också. När jag ändå är i stan menar jag :). Vi har en del att ta igen... ♥  

Vi käkar svenska kräftor. En vanlig lördag...

img_3385 (MMS)

Vi käkar svenska kräftor. En vanlig lördagkväll i diö ;). Nu kom minsann snapsen fram också :P


Fredag

Hej på er!
Ni får leva med mina sporadiska inlägg ett tag till tyvärr. Men tack vare min underbara Iphone kan jag i alla fall skriva lite kortare inlägg via den. Nu sitter jag dock vid datorn och skriver. har tagit med den ut och sitter här under vårt gigantiska parasoll och njuter av kvällen. Jag håller på med musiken till mitt jympapass vilket innebär att jag nu har lyssnat igenom humdratals låtar i jakt på något passande. inte lätt som det kanske låter... Man ska ju bli lite inspirerad när man hör en låt som man tillslut väljer att ta med.

Vår lilla tripp till havet idag var helt underbar! Inte ett moln på himlen och inte så farligt kallt i vattnet. Vi var dock tvugna att åka hem ganska tidigt eftersom Robin skulle vara med på fisketävlingen nu ikväll. Men det gjorde visst inget, min bleka hud sveddes lite ändå ;).

Inga större planer för min del ikväll eftersom jag måste, måste, måste bli klar med musiken nu. På tisdag har jag bokat musikrummet för inspelning och eftersom helgen är ganska uppbokad så måste jag fixa det ikväll.

Imorn ska vi och Robins familj bort till mamma och pappa och grilla. Det ska bli väldigt trevligt, vi brukar ha kul ihop :).
På måndag fyller mamma år också så vi ska fira henne lite. Jag har köpt väldigt bra presenter i år, jag är sjukt nöjd. :P

Låttips mottages gärna föresten, behöver bland annat en styrkelåt med en puls på 60-70 bpm och en rörlighetslåt på 40...

Trevlig fredag kära vänner!

Vi bestämde oss för att ta ledigt från job...

img_6807 (MMS)

Vi bestämde oss för att ta ledigt från jobbet idag och nu ligger vi på playan i Hällevik och solar. Årets första dopp i havet är också avklarat :). Det är gott att leva ;). Detta får bli uppladdningen inför Kreta, för den 24:e åker vi. Två härliga veckor utomlands. Nästan för bra för att vara sant. Hur har ni det på jobbet gott folk? ;)


Sommar!

Jag tänkte titta in här en stund mitt i skapandet av ett nytt jympapass. Det är inte helt lätt och jag känner mig ärligt talat inte särskilt inspirerad, men jag måste börja nu så att tiden inte rinner iväg. Det funkar när man varvar med lite spännande sommarläsning ;). Just nu är det Lars Keplers Hypnotisören som har fångat mitt intresse. Började igårkväll och har redan läst halva boken. Jag kan inte det där med att läsa ett kapitel varje kväll, jag vill så gärna veta hur det ska gå, haha.
Robin är på brandövning ikväll så det blir min tur att laga mat, vet inte riktigt vad jag ska finna på.
Men det får vänta en liten stund. Nu ska jag nämligen bjuda på lite bilder från helgen. Det har både varit brännboll/grillning med jobbet och sommarfest med förfest hos oss i Diö.








Det får räcka så. Nu måste jag uuuut! :)


Sitter i skuggan hos mamma och pappa och h...

img_6807 (MMS)

Sitter i skuggan hos mamma och pappa och har det gott. Det är grille på g nu och det sitter inte fel någonstans . Brorsan plinkar på sin gura och livet leker, synd att man ska jobba imorn...


Robin är det finaste jag har sett ikväll ;)

img_6807 (MMS)

Robin är det finaste jag har sett ikväll ;)


Nu är det sommarfest på g. Vi är taggade t...

img_6807 (MMS)

Nu är det sommarfest på g. Vi är taggade till tusen. Grabbarna grus, skruvdragarn och jag :)


Ursäkta min frånvaro, men det är ju helt e...

img_6807 (MMS)

Ursäkta min frånvaro, men det är ju helt enkelt inte försvarbart att sitta vid datorn när det är sommar ute. Just nu är jag parkerad i en solstol   på diö havsbad med en cider handen. Så jäkla gött!


RSS 2.0