Jag slappnar av igen...

Det gick verkligen hur bra som helst igår, jag är riktigt stolt över min prestation! Hade ju min provjympa igår och jag var ruggigt nervös innan. Men det gick bra, tillochmed strålande skulle jag vilja säga. :)
Bara en liten sak som skulle ändras och det är redan gjort nu. Så nu kan jag ta ledigt över helgen och bara slappna av när vi ska till Tibro.
Slappnade av så fort jag kom hem igår och ni anar inte vilken huvudvärk jag fick. Har gått och spänt mig hela sommaren för det här och så släppte allt på en gång. Sov hela eftermiddagen igår. Men nu är jag pigg igen och Robin också, han var sjuk igår...
Ikväll blir det kräftor hos Robins föräldrar, men innan dess en sväng till Älmhult för att äta lite (får ju lyxa lite nu när det är semester ;)..) och sen byta bil med mami & papi. Vi ska låna deras monsterbil (haha) när vi kör till Tibro eftersom vi är sex personer. Det blir nog sista åket med Opeln för de ska snart hämta sin nya Saab :). Vi har lurat tillbaka dem i Saab-träsket ;)

Nu ska jag städa i ordning lite här hemma, konstigt att man låter allt förfalla bara för att det är semester :P.
Ha en bra dag kära vänner! Jag saknar er massor! ♥




Jympa

Idag är det dax att köra igenom mitt jympapass på riktigt för första gången.
Det känns faktiskt väldigt bra, men givetvis är jag nervös... Vore konstigt annars.
Kom gärna till Friskis kl.11.00 idag och jympa med mig :)
Men nu ska jag förbereda mig det sista innan det är dags att bege sig ner till Älmhult.
Vill också passa på att påminna om min diplomering på måndag. Kl.17.00 och även den i Friskisfabriken.
Be there!



Godmorgon föresten!



Mormor...

Idag skulle mormor ha fyllt 84 år. Men så blev det inte riktigt...
För i söndags när vi åkte iväg till Moheda för att gå på loppisen där så fick mamma ett tråkigt samtal från sin bror. Mormor hade helt plötsligt blivit mycket sämre och hade inte kommit ur sängen på hela dagen. Saken är den att hon gick igenom en operation för lite mer än 2 veckor sen för att operera bort en tumör. Operationen resulterade i en rad komplikationer som lunginflamation och hjärtflimmer. Men hon blev bättre...
Och för knappt en vecka sedan blev hon hemskickad till Ekebo igen. Och alla började tro att hon skulle klara ut det här...
Men i söndags var hon alltså sämre igen. 
Vi satt hos henne hela eftermiddagen och fler och fler kom dit. Alla mammas syskon med familjer... Och vid kvart i fem somnade hon in. 
Och nu är hon tillsammans med morfar igen. <3




♥ 
 

Lite tråkigt :/

Det är lördagkväll. Jag sitter hemma. Visst låter det tråkigt? Eftersom Robin är i Helsingborg så blev det inte så mycket planer för helgen, mer än jympa då... Sitter och tragglar just nu, och ärligt talat så är det ingen höjdare för just nu känns det helt oövervinnerligt. Det känns som att det inte finns en chans i helvetet att jag kommer att lära mig allt utantill.
Men jag tror inte att jag kommer att lära mig någor mer idag så jag funderar på att ge mig ut en sväng. Riktigt härligt väder nu!

Och vet ni?
Snart får Malin och Tony en liten bebbe :). Dek kan ske när som helst nu... Helst nu om jag fick bestämma :P.
Helst sjukt egentligen - att det finns en liten bebis där inne i magen. Kan inte riktigt förstå det. Hur allt kan vara så uttänkt :). Att det verkligen fungerar så. Det är djupa gjejor det här :D.


Men nu får det räcka för idag... Ska försöka komma på något som jag kan hitta på ikväll :)
Och imorn ska mamma och jag på loppis :). Kanske kan göra nåt fynd :)



 

Kaffe och Inredning

Passar på att sitta ute på uteplatsen nu när det för en gångs skull inte regnar. Dricker en kopp kaffe och kikar lite i en inredningstidning som jag i och för sig redan har läst från pärm till pärm. Det är semester när man har den extra tiden, så att man kan läsa en tidning två gånger.
Robin åkte nyss, han och grabbarna ska ner till Helsingborg över helgen. Och jag måste, måste, måste (!) jympa. Tjatigt, jag vet... Men så är det. Får skylla mig själv som inte gjorde klart allt innan semestern som jag hade bestämt. Men det kom så mycket annat ivägen, fast nu kan jag inte komma ihåg en endaste av alla de saker som jag ansåg vara viktigare...
Men snart så! Då ser ni mig i den röd-vita dräkten ;)

Drömde att Malin fick åka in till BB i natt med, så jag var tvungen att messa henne i morse - men ingen bebbe än så långe.  Fast det kan bli vilken dag som helst nu :)
Jag har tippat på söndag kl. 20.00 och att det en tjej, det är jag helt bergsäker på. Det har jag varit från dag 1! :)

Nehe, nu får det vara färdigfikat. Måste frysa in lite rabarber och så fort solen går i moln är det träningsdax!
Hoppas att ni har en trevlig semester föresten!





Sylta och Safta

Idag har jag lekt husmor ska ni veta! Fick svarta vinbär av Ingrid för nån vecka sen och hade hela frysen full med blåbär. Så det har kokats och kladdats idag och det hela har resulterat i svartvinbärsgelé (som förövrigt är typ det godaste som finns!) och blåbärssylt. Det har tagit hela dagen det här.. Så som jag kladdade och höll på så blev det massa disk och blåbärskladd och svartvinbärsmos över hela köket. Men det var det värt! Riktigt kul att vara lite duktig för en gångs skull :).
Och sen avslutade jag det hela med att köra igenom mitt jympapass. Det var riktigt svettigt, men kul också för nu börjar jag kunna det hyffsat bra. Diplomering den 3 aug, iiih! Nervöst!


Nehe, nu får jag skriva lite etiketter till alla burkar som står och väntar på köksbordet :)







Jippi!

Är nu klar med 10 av 16 låtar till mitt pass! Fick värsta inspirationen ikväll... Gud vad bra! Jag som trodde att jag skulle få slita som ett djur denna veckan, men nu har jag redan tjänat in många timmar :).
så nu är det mest lite finlir i de sista sex låtarna och sen ska jag bara lära mig allt. A Piece of cake ;)
Så nu tar jag ledigt resten av kvällen.
Imorn ska jag hälsa på hemma hos mamma och pappa och hälsa vår nya familjemedlem Bella välkommen.
En liten vit och lurvig sak :D




Ny vecka; mer jympa och vad som verkar vara början till en förkylning...

Då var det måndag igen och dags att återvända till jobbet efter en riktigt skön långhelg. Firade mamma som fyllde 48 år igår och på fredag blir det riktigt kalas med grille förhoppningsvis (om vädret nu tillåter...). Robin åkte igår morse så jag hade hela förmiddagen för mig själv :). Läste och tittade på tv och hade gott i soffan innan jag stack hem till mami.

Blev lite irriterad idag på jobbet med eftersom nån har slarvat bort min ansökning om tjänstledighets-lapp som jag lämnade in för ganska många veckor sen. Så nu är jag schemalagd när skolan börjar och det finns tydligen inte en själ på hela företaget som kan ersätta mig under en dag. Blir man trött eller? Så nu måste jag förmodligen jobba när skolan börjar :(. Men jag hoppas att de löser det på något sätt... Det är ju som sagt inte mitt fel att dom slarvar bort viktiga papper.
Och som pricken över iet så hade Robins familjs kattskrällen bajsat på mattan när jag skulle ge dem mat efter jobbet. Höll på att kräkas kan jag lova! Har tagit på mig att vara kattvakt och blommvattnare nu när de är och gottar sig i Smögen. Jag är inte alls avundsjuk, för det är ju inte mitt favoritställe i hela Sverige... Haha :)

Nehe, nu måste jag fortsätta med jympan... Har kommit en bit på väg nu...
Hade tänkt åka ner till Älmhult och träna i jympahallen, men jag håller på att bli förkyld. Ont i halsen, huvudet och täppt i näsan. Fast det är klart, det var ju nån snubbe i Växjö med de symptomen som tydligen hade smittats av svininfluensan. Så vem vet, det kanske växer ut en knorr lagom till helgen :D.
Nöff!




Minisemester i Ystad

Nu är jag och Robin hemma efter att ha varit i Ystad en sväng och hälsat på alla semesterfirare där.
Det var riktigt skönt att komma iväg lite, även om det bara var ett par dagar.
Vi tjejer shoppade lite inne i Ystad och spelade lite minigolf medan killarna gjorde ett tappert försök till att fiska. Det gick väl lite sisådär med det :)
Men det var trevliga dagar även om det inte var något badväder.
Det var i alla fall tillräckligt fint väder för att gå en sväng på kvällen efter att vi hade grillat.


Vätskekontroll
 
Robin, Mamma, Mathias, Magnus och Pappa




Karin tyckte nog mest att vi var dryga som skulle pausa


Men nu är vi som sagt hemma igen. Imorn sticker Robin till Smögen med sin familj, men eftersom jag jobbar så stannar jag hemma. Men det är bara en vecka kvar till semester nu :) Woho!
Så denna veckan ska jag till stor del tillbringa nere på friskis&svettis, när jag inte jobbar givetvis :). För denna vecka ska jag bli helt klar med mitt pass så att jag kan koncentrera mig på att träna in det sen. Ska bli så skönt när allt detta är över... Men nu är det som det är...





Sommarfest :)

Måste ju besrätta lite om sommarens stora händelse här i trakterna. Festen som Enegrabbarna ordnade i Enerborg - som alltså gick av stapeln nu i fredags. Fest med sommartema var det och alla hade gjort sitt yttersta för att leta fram sina sommrigaste kläder och accessoarer. En del spexade till det lite extra, medans andra nöjde sig med vanliga (somriga) kläder.
Vi började kvällen ute i Degerön hos nypan. Där grillades det, spelades kubb, gris och ring of fire. Vissa gick in så hårt för att vinna så att byxorna sprack - men så går det när man väljer byxor som är nån storlek för liten ;).
Hur som helst så var det en väldigt trevlig kväll som bjöd på många skratt - både med och åt folk.
Så jag tänkte faktiskt bjuda på ett par bilder.


 
Erik spelade gris och spräckte sina snygg-shorts.

Jag tror inte att den här bilden behöver någon närmare förklaring...
Lägg märke till att både Marin och Ia verkar se upp till Emil fruktansvärt mycket!


Fulaste killarna på stället - Robin och Emil


Jag och Stefan - som jag lyckades norpa åt mig precis när vi skulle åka hem :)

Försöker Emil härma Captain Mogan reklamen? Många fina sommartyper på ett ställe är det i alla fall...

Ni ser att det var en lyckad fest va? :D



Idag sålde jag min hultsfred biljett också föresten. Skönt! Vet att ni kommer att få jätteroligt tjejer, men jag tofflar och stannar hemma och jobbar - tar min semester om två veckor istället! Härligt!
Och lite minisemester blir det till helgen  för då åker jag och Robin ner till Ystad och hälsar på mamma, pappa och Karin som hyr en stuga där tillsammans med Ingrid & Magnus och Anna. Hoppas på fint väder så att man kan ligga på playan ett par timmar. Diö havsbad är ju inte mycket att hurra för ;). 
Annars är det jobb och Friskis&Svettis som gäller. Var nere på Friskisfabriken och spelade in det sista av min musik idag. Har lagt typ 10 timmar på det  nu - vill ju få det perfekt! Så nu börjar det faktiskt närma sig lite. Har ju min diplomering den 3 augusti kl. 17.00 i Friskisfababriken. Då är det fritt fram att komma dit och jympa, gratis är det också :)
Så Välkomna!

Nu gott  folk börjar det närma sig läggdags så det blrjar bli hög tid att avrunda det här inlägget. Vi ses och hörs - även om det kanske blir lite långt mellan inläggen här i bloggen.


Go'natt!



Sommar

Ni kanske har märkt att det inte är så mycket aktivitet här längre? Jag har ingen inspiration att skriva så jag pausar lite.
Det är inte det att det inte händer nåt här i Diö nu i sommartider, för vi har en hel del för oss.
Men jag berättar mer om det någon annan dag :)

Nu ska vi snart till malin och Tony och grilla och mysa lite. En perfekt lördagskväll om ni frågar mig!

Puss!





RSS 2.0