Tjejkusiner :)

Vi har haft lite myskväll här nu. Jag, Karin och Anna. Robin fick vara med en liten stund, men när vi började prata om vilka (tjejiga) filmer vi skulle se så bestämde han sig för att åka på fest i Eneryda. Men innan dess hann vi med lite smått och gott vi fyra. Vi spelade kort, minigolf och åt lite god mat. Tror ni att Robin var odräglig när han vann både kortspelet och minigolfen eller?
I alla fall...
När Robin väl hade stuckit så satte vi på filmen The Notebook - herregud (!) vilken bra film! Varför har jag missat den?
Så romantisk och sorglig och helt... helt underbar.
Inte fullt så underbar var fotbollen idag. 8-1, vafan liksom! Vad hände?

Men nu mina vänner är jag fruktansvärt trött, började jobba vid sex idag så det kanske förklarar en del.
Så nu ska jag krypa ner i sängen - och ja, jag har fortfarande mitt duntäcke. Jag tänker inte byta i första taget :)
Godnatt!





Vilken kväll!

Det blev en riktigt lyckad kväll det här vill jag lova. Hade egentligen inga som helst planer, Robin skulle iväg och spela poker så jag hade tänkt spendera kvällen i min ensamhet. Men när vi kom hem från jobbet så bestämde vi oss för att sticka ner till Robins föräldrar (och syskon) och hälsa på eftersom farfar Pepe och Tonys kusin med sambo var på besök. Pepe bor nere i Helsingborg så han träffar man inte så ofta och kusinen från Finland hade vi inte träffat innan. Så det blev en kväll med grillad lax, jordgubbar med glass, för mycket vin och lite fotboll också. Inte så smart att dricka vin kanske eftersom jag ska jobba 6-12 imorn. Men, men... En fin sommarkväll som den här kräver nästan lite vitt vin ;).
Vi var ett glatt gäng borta på Gemlagatan, Malin och Tony var där, Ålle var på besök från Götet och som sagt tre finnar - varav en från Skåne :)
Men nu är jag hemma igen... Malin körde ner Robin och TJP till Älmhult (för pokerspeleriet som jag nämnde) och jag åkte med som sällskapsdam. Alltid trevligt att prata lite med Malin :)
Man blir så glad när man ser hennes lilla mage :)
Diskuterade lite namn och så idag, svenskt, kort och gammalt verkar det som att de är inne på. Och det är precis i de banor jag tänker - å deras vägnar givetvis ;)
Vi pratade också om hur vi reagerade när vi fick reda på att de skulle ha barn... Först fattade jag ingenting, sen började jag storgråta, haha. Ja herregud, det känns som bara ett par veckor sen och nu har tiden bara sprungit iväg och det är snart dags för en liten i familjen Peltola :)
Jag längtar!


Men nu får jag nog ta och slita mig härifrån, måste vattna mina land ute innan jag går och lägger mig :)
Vad vuxet det lät :P
Ska ni se fotbollen imorn föresten? Eneryda - Liatorp
Det ska jag i alla fall :D



 

Lite blogginlägg...

Kan endast förklaras med att det är så fint väder... Jag får lite dåligt samvete av att sitta inne när solen skiner så här.
Så ikväll tog jag och Robin en liten tur med båten, hade hört lite rykten om att kantarellerna börjar komma ute på öarna så vi gav oss ut på jakt. Men ingen lycka idag, vi är nog lite för tidigt ute. Fast det kan ju vara så att  vi letade på fel ställe också.. :)
Det var i alla fall skönt att komma ut på sjön lite.

 

(bilden är från förra sommaren)


Annars så vet ni ju vad jag sysslar med... jobb, jobb och jobb. Men nu får man lön för mödan, fick lönelappen idag och det är alltid trevlig läsning. Mer sånt!
Men nu får det vara nog för idag, ska dricka mitt te och sen gå och lägga mig.




Söndag

Visst får man alltid lite ångest på söndagen? Sista dagen på helgen och oftast ingenting planerat så att man känner pressen på att göra allt tråkigt som man kanske försummar i veckorna, städning och sånt alltså.
Oftast så brukar jag och Robin ge oss ut en sväng i Diö på söndagar. Först cyklar/går vi till Robins familj och kollar läget där, uppdateras lite om vad som har hänt i veckan och vad som kommer att hända den närmsta framtiden. Oftast är Tony på baksidan och pysslar med någon projekt. Det har varit allt ifrån gräsmatteutjämning, plantering, altanbygge m.m. Han har myror i brallan den mannen!
Efter det brukar vi ge oss bort till min familj, där blir det alltid fika - inga undantag! Och vi brukar bli kvar där en bra stund. Jag och mamma brukar ha en hel del att avhandla framåt söndagen :)

Men idag blev det ingen vanlig söndag. Dels för att Robin inte är hemma, han är och fiskar i Helsingborg, och dels för att mamma och pappa inte är hemma. Så jag har suttit hela morgonen och försökt komma på rörelser till mitt baspass - trodde faktiskt att det skulle bli lättare. Men icke! Så vi får se vad det blir av det här... Jag kborjar känna mig lite stressad nu faktiskt. För det är bara lite mer än en månad till min diplomering är och det är mycket som ska hinnas med innan dess. Bara att lära sig allt utantill så att jag känner mig tillräckligt säker kommer att ta mycket tid. Och det ska spelas in musik, sättas rörelser, provjympas m.m innan dess.
Så det är bäst att jag sätter fart med en gång...


Ha en bra söndag :)




Midsommar

Nu var det ett tag sen jag skrev ett inlägg så det börjar bli dags igen. Har inte riktigt haft tid de senaste dagarna och det har väl i ärlighetens namn inte funnits så mycket att skriva om.
Det har varit jobb, städning, handling, fika hos mamma och pappa och lite annat smått och gott.
Men nu är ju i alla fall midsommar avklarad så jag tänkte att jag skulle berätta lite om det :)
Vi var ju som sagt ute i Kistiga hos kusinvitamin Andreas (tror att jag har skrivit det innan?) och det hela börjades med lite fotbollstittande. Jag satt mest där och kan väl inte påstå att jag tittade särskilt mycket... Faktum är att jag inte ens vet vilka som vann, och då satt jag ändå framför tvn hela matchen, haha. Jag är ett hopplöst fotbollsfall. :D
Sen blev det lite brännboll, och vi kan nog vara överens om att domaren var mutad, men det var roligt ändå :)
Det blev även grillning och fest ute i partytältet, men eftersom jag var nykter så blev det inte så mycket party för min del...
Men det var ju själv valt som sagt :)


Midsommar i bilder:

Laddar inför brännbollen i Boön



Midsommarflickor


På altanen i Kistiga Gläntan


Olly, Nypan, Simon och Jonne :)


Bilder lånade av Evelina http://ejal.blogg.se/


Hur som helst så kan midsommar sammanfattas som en trevlig kväll med trevligt folk och väldigt god mat och tårta.
Men tro inte att festen slutade ute i Kistiga, många åkte till Ola och Sara och fortsatte festen där. Robin bland annat, men jag åkte hem... Kände att det räckte så.
Men lite arg (och orolig) blev jag när Robin inte hade kommit hem på morgonen.. Han hade inte ens skickat ett sms och talat om var han var. Va fan liksom! Det visade sig i alla fall att han hade sovit hos Elin, men ändå, ett sms kan man väl begära?


Nu blir det en lugn kväll, Jonathan Hyss är här och umgås med Robin så det blir nog lite filmtittande ikväll :)
Det måste vara tre år sen vi träffade honom sist så det är kul att han ville komma hit och fira midsommar med oss.
Så Robin lyckades övertala honom att stanna en natt till och sova hos oss.
Trevligt, trevligt :)


Hoppas att ni alla hade en trevlig midsommar!






Sleten...

Sitter och halvsover i soffan nu, för jag är så jäkla trött! Jag fattar inte hur jag kan vara både morgontrött och kvällstrött. Brukar man inte vara antingen eller?
Fast jag har alltid varit en trött människa. När jag var mindre sov jag hela dagarna på helgerna utan problem och det var innan den tiden då man började vara ute och svira :P. Jag är kroniskt trött helt enkelt. Och det kanske kan verka som sak samma ifall man börjar jobba vid sex eller sju, men den timmen är guld värd för mig. För det är då jag sover som allra bäst. Ni kanske kan förstå att det börjar ta knäcken på mig det här? Och jag beundrar verkligen er där ute som har obekväma arbetstider och börjar jobba i ottan. Tur att det finns människor som trivs med att jobba så, för en sak är säker - att gå upp innan tuppen är inget för mig!
Så det är fruktansvärt skönt att kunna säga att mina fem timmar nu är avklarade :)
Så nu är det bara en dag kvar till midsommar och jag tror att det kommer att bli väldigt trevligt i år. Fast jag har lovat att vara chaffis :) Men vem behöver alkohol för att ha roligt? haha
Kul är det att Andreas har fixat ihop lite midsommarfirande. Frågan är bara vilket väder det kommer att bli? Vi ska ju trots allt sitta i partytält...





Sommarpresent :)

När jag fick veta att skattepengarna skulle komma i förra veckan så bestämde jag mig för att köpa en sommarpresent till mig själv. I själva verket så hade jag nog köpt det ändå, men nu kunde jag motivera mitt köp lite bättre :).
Jag är lite svag för det där med nät-shopping nämligen och jag har länge trånat efter ett par skor på H&M. Nu var det dessutom rea så det blev en hundralapp billigare. Och så får det ju inte gå till så jag passade på att klicka hem en bikini till, även den på rean så det blev en riktigt bra beställning :)



Det får bli midsommar-dojjorna det här :)



och bikinin får jag använda när jag inte badar i äckel-möckeln...



Så idag hade paketet alltså kommit :D. Det är ren lycka vill jag lova!
Dessutom passade allt perfekt :) 
(eller ja, så perfekt som en bikini nu kan sitta på en blek och operfekt kropp ;)...)
Men glad blev jag i alla fall...

Och vad som gör mig ännu mer glad är att jag i princip är klar med alla låtar till mitt jympa-pass. (Fast jag kommer väl hinna ändra mig tusen gånger innan det är färdigt...suck...)
Så nu får jag väl börja fixa med lite rörelser också. Det går framåt i alla fall, och det är skönt!
Nu ska jag sova, börjar vid sex imorgon också. Men jobbar bara till fyra i alla fall och då är alla mina extratimmar klara! :)



 

Puh!

Lång dag det här...
Jobbar plustid på jobbet vilket innebär att vi är beordrade att jobba 5 timmar extra denna veckan. Timmar som hamnar på något timkonto någonstans och som vi inte får bestämma över helt. Företaget kan i princip skicka hem oss när det passar dem.
Så idag har vi alltså jobbat 6-17. Det är min arma kropp inte van vid ska ni veta! :)
Så ikväll blir det nog lugnt, ska fila lite på mitt pass tänkte jag och laga lite mat och så...

Har fått väldigt mycket positiv respons på min nya frisyr idag, och jag tror att jag börjar vänja mig vid att vara korthårig nu. :)





Diödagen, studenter och kort hår

Det har varit ett par intensiva dagar nu ska ni veta. I torsdags var det först jobb 7-16 och sen vidare på Fannys student i Urania. Det var väldigt trevligt, men folk gick tyvärr hem lite väl tidigt... Men inte vi! Alice hade letat sig upp från Helsingborg så hon och jag satt och pimplade vin hela kvällen. Inte så smart kanske med tanke på att jag började jobba vid tio i sju på fredagen. Det var verkligen jättekul att träffa Alice igen, det måste vara ett par år sen sist? Men som sagt, allt vin straffade sig dagen efter då jag försov mig. Vaknade vid 10 över sju och insåg att jag skulle ha börjat jobba vid 10 i sju... Måste ha stängt av alarmet i sömnen... Inte farligt pinsamt skulle jag vilja säga. För jag försover aldrig mig . Aldrig!
Fredag innebar, förutom sen ankomst till jobbet, ännu mer student. Nu var det dags för Ola, Owe the Krut, att lämna skolvärlden och ta studenten. Det blev en liten trevlig sammankomst i klubbstugan på Enevallen :).

Och gårdagen vet ni ju hur den blev :).
Men logdansen, som inte var någon logdans i år, var fruktansvärt misslyckad! Hur kan man lura dit ett band som kallar sig för Gubbröra? Musik från 60-talet som ingen någonsin hade hört innan? Vi åt en korv och sen gick vi hem igen...

Men nu mina vänner är det Bones :)



 

Resultatet!

Här har ni resultatet. Nya, snygga och omgjorda Lina!




Vad tycker ni?




Makeover!! :) :)

Nu sitter jag hemma. Makeovern är färdig men jag måste vänta til klockan 14.30 innan jag får visa upp mig.
Jag har blivit klippt och färgad och makead och fått fina naglar och grymma kläder. Ni anar inte hur ompysslad jag har varit idag! Och det har varit så roligt! Och spännande! Och nervöst! Att sätta sig där i stolen hos Lotta och inte ha ett skit att säga till om. Men det blev bra, det blir det alltid när Lotta klipper :)

Så, om ett par timmar är det alltså uppvisning. Folk har fått se "före"-bilden som har suttit upphängd på hela området. En bild på mig, osminkad och väldigt "naturell". Ni kan ju få se bilden föresten...


Före



"Efter"-bilden får ni se senare, mitt utseende är ju fortfarande på det hemliga stadiet ;)
Nu tror jag att jag ska börja få på mig kläderna :)


Kom och titta vid halv tre-tiden! Då är det stora avslöjandet! :D   





Bröllopsdag

Har egentligen ite alls tid att sitta här och blogga, borde skriva färdigt texten om mig själv som förmodligen ska publiceras i Svettisdroppen i höst. Men det är ganska klurigt ska ni veta - att skriva om sig själv. Det blir lite jagvillhaenbrevväntext över det hela... Ni vet, "hej jag heter Lina och är 20 år. Mina intressen är att..." Det känns astöntigt helt enkelt. Men nu har jag inte tid att skriva det heller, för nu ska jag och Robin strax cykla hem till mamma och pappa och fira lite. För idag har de varit gifta i 20 år. Imponerande! :)






Klädprovning :)

Har jobbat hela dagen, men det känns ändå som att det har hänt en hel del...
På lunchen stack jag ner till Älmhult för fotografering på Friskisfabriken. Mitt ansikte kommer snart upp på väggen där :)
Fick också prova ut alla kläder som jag kommer att få sen när jag klarar diplomeringen (som förövrigt kommer att vara den 3 aug kl. 17.00 på friskisfabriken. Kom gärna dit och jympa med mig! :)...), Så nu är allt det fixat och klart. Röd-Vit kommer jag att bli, för så ser den nya kollektionen ut :)
Det var ganska snårigt att hinna med detta på lunchen så jag kom faktiskt 10 minuter för sent tillbaka till jobbet. Fruktansvärt olikt mig! Men just därför så kände jag att det inte gjorde så mycket :)
Fick stressa hem efter jobbet för jag skulle åka med Therese till Trend House för att prova ut mina kläder till lördag. Jag tänker inte säga vad det blev för något... Det får ni se på lördag vid halv tre-tiden ;). Det kommer att bli svincoolt i alla fall :P

Och glatt överraskad blev jag när jag upptäckte att skattepengarna hade trillat in på kontot. Helt plötsligt känner jag mig lite rik :)




Jobb...

Idag var första dagen tillbaka på jobbet. Konstigt att det är så lätt att gå tillbaka till de gamla spåren igen. Kändes knappt som att man har varit borta ett år. Inte för att jag hade väntat mig något annat....
Men det känns faktiskt ganska bra. Jag har ett jobb och det får man väl vara mer än nöjd med i dessa tider.
Ett jobb med massa trevligt folk dessutom :)
Så det funkar fint.

Mamma och Pappa var här nyss också... Bjöd dem på lite kaffe och snackade lite. De firar 20-årig bröllopsdag på onsdag så vi ska dit och fira lite då :). Och äta lite tårta kanske? :P
Ja, där ligger man i lä. 20 år.

Imorn ska jag och Therese från Diö samhällsförening ner till Trend House och prova ut mina kläder till Makeovern. Det känns inte så lite konstigt det här ska ni veta. Att helt lämna över sig i andras händer... Mest nervös är jag såklart över håret. Men så länge jag inte blir riktigt korthårig så ska det vara lugnt tror jag. Man vet ju inte alls vad man kan vänta sig... Och idag fick jag veta att jag inte kommer att få se mig i spegeln under tiden. Det kommer alltså att bli världens chock för mig när det är klart! Tur att man har ett starkt hjärta :)





Haha!

Vet ni vad?!
Jag blev utvald till makeovern på Diödagen! Haha!
Vad spännande! :D
Jag hade tydligen den bästa motiveringen... fast jag tror ärligt talat att det inte var så många anmälda. :)
Så efter lördag kan jag se ut hur som helst... Kanske blond, eller rödhårig? Eller korthårig kanske?
Nu blir jag nästan lite nervös :) iiih!





Mysdag med mig själv!

Idag tänker jag inte göra något ansträngande what so ever. Det är nämligen min sista lediga dag innan jobbet börjar igen. Imorn är det ju dax liksom...
Så, jag har laddat upp med en sex and the city-box, glass och te.
Robin är på träning och senare ska han spela med b-laget så jag ska bara vara själv idag.
Och sitta i soffan med pyjamas och leva mig in i New York-livet tillsammans med Carrie, Samantha, Miranda och Charlotte. Jag har det bra :)





I´m in Love!

Mitt hjärta smälte idag!
Det kan man lugnt säga :)
För idag var jag, mamma, Karin, Emelie och Mona i Kungsbacka och tittade på Lagottovalpar.
Karin har ju, efter 14 års tjat, äntligen lyckats övertala mamma och pappa till att köpa en hund. Och jag tror att hon var i himmelriket idag. Jag trodde nästan att hon skulle börja gråta när Sylvi kom in med en korg med fyra små valpar i.
De var så små, så små...
Och visst var det svårt för dem att välja, de såg ju nästan likadana ut. Och eftersom de var lite för små så gick det inte att se så mycket personlighet hos valparna.
Och jag blev förälskad i en tuff liten Westie-kille som struttade runt där. Tyvärr tycker jag inte att de är så fina när de blir stora... Men vilken liten kille! Tuffast i världen trodde han :)




Lagottovalpar 3,5 vecka gamla



Karin i himmelriket :)


12 veckor gammal valp                Den här blev det tillslut :)



Nu ska jag snart sticka bort till mor och far, ska våldgästa dem lite ikväll när Robin har sina kompisar hemma.
Jag ska dessutom var fyllechaffis ikväll, inget rödvin för mig alltså ;) 






Inspiration!

Vi hade bestämt att vi skulle åka till Älmhult när Robin slutade jobba idag. För att köpa lite studentpresenter och så.
Robin tyckte att vi skulle passa på att äta lite lunch i Älmhult när vi ändå var där och det var jag inte sen att tacka ja till.
Hur som helst så ville Robin äta på Ikea (vet inte varför, jag tycker då inte att maten är någon höjdare där...) och gissa om jag blev lycklig när vi kom dit och upptäckte att det var REA!
Inte för att vår ekonomi tillåter några impulsköp på Ikea just nu, men det sunda förnuftet försvinner från min kropp så fort jag ser Ikea-skylten. Så som ni kanske förstår så blev det en hel del handlat, men bara billiga saker som tur väl var.
Så nu har jag hållt på och pysslat här hemma hela eftermiddagen. Vi ville göra om lite i hallen för den var ganska skittråkig faktiskt.


Och så här blev det...
 

Visst blev det fint?
Kan verkligen rekomendera att sätta upp såna här tapet-filmer (klistermärken) om man vill pigga upp lite fula tapeter.


 


Köpte en fin lampa till vardagsrummet också och fixade i ordning med lite(?) ljus.
 
Det blev faktiskt himla bra tycker jag :)


Nu ska jag slänga mig i soffan och slappa lite, och vänta på att Robin ska komma hem så att vi kan äta lite glass.
Jag ska döda Robins Ben&Jerry-fördomar.
Han har nämligen en teori om att ingen egentligen har smakat Ben&Jerry glassen utan att alla säger att den är så god för att alla andra säger det.
Men nu ska jag minsann visa honom! :D
Ben&Jerry Cookie Dough :)


Och imorn ska vi kolla på hundvalpar :)





 


Sovmorgon :)

Det var inte alls meningen egentligen. Jag hade faktiskt ställt alarmet på kl 8 men när den väl ringde så var jag inte alls redo för att gå upp. Hade tänkt vara duktig och ge mig ut och springa då, men träningsvärken jag har idag är inte att leka med. Speciellt i rumpan, ajaj! Jaja, det får bli lite senare i stället.
Jag får nog börja gå lite mer på de där skivstångspassen, för det var riktigt jobbigt (och då mesade jag ändå med vikterna...)
Nästa gång då jävlar! Jag fick höra att jag hade bra teknik så nu är det bara att lassa på med kilon ;)

Nu måste jag fixa i ordning mig lite, det funkar inte med gamla mjukisbyxor och glasögon om man ska till Älmhult :P
Det är studentprestent-köpardax :)





Powerwalk och skivstångspass

Det blir en riktigt nyttig dag det här!
Var ute och powerwalkade i en timme innan, och det ska ni veta att det är riktigt underskattad träning!
Bättre fettförbränning finns inte!
Och ikväll tänkte jag gå på Vickans skivstångspass på Friskisfabriken, och bygga lite muskler, haha.
Det hade varit nåt :P
Har hittat lite nya låtar till passet idag också, så nu ska jag bara slappa i ett par timmar innan det är dags att sticka till Älmhutl.






Sommarlov! :)

Kan ni fatta att jag har sommarlov nu?

Var på Goaroije igår och åt med Friskis&Svettis. Trivselkväll kallades det och det med all rätt, för det var verkligen trevligt :)
Lite jobbigt att alla visste vem jag var medan jag hade noll koll. Men det löste sig ganska bra  i alla fall.
God mat, fotografering och Popquiz med Johan Wirell stod på schemat.
Fick även träffa min fadder, som verkar kanonbra! :)
När det var dags att ge sig därifrån så bestämde jag mig för att kika inom på Gemlagatan för att gratta svärfar Tony lite.
Och Jessika som tydligen firade 2 veckor med Ålle. Vilket jubileum liksom ;)
Blev inte särskilt långvariga där, det är ju jobbedag för de flesta idag.
Men inte för mig ;)
Och lite goda nyheter föresten. Smögen kanske bli av trots allt :)
Bara släktträffen som inte kommer att äga rum där.

Nehe, det blev ju kanonväder i Diö idag! (Lite väl blåsigt kanske...och ett par grader för kallt. men hey, solen skiner, då är jag nöjd!)




Vet ni vad?

Nu släpper jag det här! :)
Det här ska bli en fantastisk sommar! Trots allt jobb och att jag förmodligen inte följer med till Hultsfred....
Och att det inte blir något Smögen.
Men det ska fanimej bli en bra sommar!
Det är ju sommarlov nu, och trots allt känns det lite bra i alla fall. Jag ska jobba och tjäna pengar och jag vet att även om det inte är särskilt lockande att gå tillbaka till ett jobb som jag hade hoppats på att komma ifrån så kommer man in i det snabbt igen. För är det något jag kan göra i sömnen så är det att sätta ihop en rullstol!
Men nu ska jag vara glad i alla fall. Hela sommaren lång!
Jag behövde bara ett par timmars depp för att komma fram till det :)

Nu ska jag snart sticka.. och det här ska bli en fantastisk kväll!
För nu är det sommarlov :D





Jag tänker inte...

...skriva ett snyftinlägg nu. Även om det kanske är precis vad jag hade behövt.
Jag inser att jag är en riktig liten mes med mycket separationsångest. Det finns ingen mening med att älta det.
Ni vet hur jag känner och hur mycket ni betyder för mig, och hur mycket jag kommer att sakna er.
Men jag kommer snart över det här ;)

Ha en bra sommar mina fina vänner!
Ni är ovärderliga ♥





Makeover, haha!

Jag är numera anmäld till Makeovern på Diödagen.
Det går ut på att man först visar upp sitt gamla jag på scenen för att sedan bli bortskickad till Aqua Spa för en total makeover. Det ska klippas, färgas och sminkas. Efter det blir man stylad av tjejerna på Trend House och sen blir det uppvisning på scenen igen.
Det är ju givetvis inte säkert att jag blir vald som offer (?) men nu är jag i alla fall anmäld.
Det var tydligen ingen som var frivillig än och folk hade tydligen börjat tjata lite på mamma att hon skulle anmäla mig.
Tycker folk alltså att jag behöver en makeover? Eller tror dom att jag är den enda som är tillräckligt lurad för att gå med på något sånt här? Jaja, det kan ju bli spännande om man nu blir uttagen... :)

Anmäl er ni också! :D




Imorn är sista dagen i skolan... och jag vet inte riktigt vad jag tycker om det.


Inget regn i Diö!

Här är det minsann alltid solsken! :)
Fast det börjar mulna på lite nu, men än så länge inga mörka regnmoln.
Men vilket ösregn jag hamnade i när jag körde hem från Alvesta! Fick vattenplaning och trodde att jag skulle köra av vägen... Men van förare som man är så klarade jag ut det galant ;), om än med hjärtat i halsgropen :P.
Det var allt lite läskigt...

Vet ni vad vi fick reda på idag föresten?
v. 47 blir det troligtvis klassresa till Litauen. Då ska jag försöka sköta mig lite bättre... :)
Men jag ser redan fram emot detta :D

Nu ska jag titta igenom de nya böckerna vi fick idag, och slänga ett litet öga på ett gammalt topmodel-avsnitt.
Och kanske läsa lite bloggar också. Tur att man är tjej ;)


Sen ska jag springa!





Knep och knåp!

Nu har jag börjat så smått på mitt lilla jympa pass. Vet inte hur många timmar jag satt och letade musik efter skolan och jag har bara bestämt mig för 4 låtar. Och inte ens de är helt spikade...
Det kommer att ta tid det här... suck...
Men nu när skolan slutar så kan jag lägga lite mer krut på det här...
Det är ju bara två dagar kvar i skolan nu. Känns konstigt att börja jobba igen, för ärligt talat så är jag inte alls sugen på det. Det ska visserligen bli skönt att tjäna lite pengar igen, men jag går hellre i skolan än att jobba :)
Det känns lite lagom sådär att gå tre dagar i veckan och att vara ledig resten.
Passar mig perfekt! :D

Jaja, det är ju en hel vecka kvar så det är ingen idé att fundera över det. 
Nu ska jag sova... Är trött och alldeles för mätt. Vi gjorde grillspett innan och då kan man ju inte sluta äta :P
Men imorn, då ska jag ut och springa :)
Jag lovar! :D
 




Musik!

Hjälp mig!
Jag behöver musiktips! Alla möjliga låtar, lugnt, snabbt, rock, pop, salsa, you name it!






Det var det...

Sista provet avklarat för denna terminen och nu är det snart sommarlov!
Om man nun kan kalla det för sommarlov när man ska jobba hela sommaren?
Fast jag ska faktiskt lyxa till det med 2 veckors semester tillsammans med Robin och om vi får som vi vill så åker vi till Smögen då. En helg i alla fall :)
Nu är jag alltså hemma igen.. Det blev en riktig snabbis i skolan idag eftersom vi skrev prov.
Drog på bikinin så fort jag kom innanför dörren, men får nog passa mig lite idag. Med solen alltså... Börjar redan skifta ganska mycket i rött så det får nog bli skuggan nu.
Funderar på om jag skulle ta och börja med mitt jympapass lite... Välja lite låtar och så.
Det låter som lagom ansträngande att ligga i skuggan och fila på det :)
Men jag väntar nog ett par timmar till Robin har börjat jobba så får jag vara ifred ;)


Hann ju inte berätta så mycket om lördagskvällen igår, var ju tvungen att åka till farmor och farfar (vilket slutade i punktering föresten.. men det är en annan historia. Glad över att pappa var med var jag i alla fall. Och att det inte var min bil :P...)
I alla fall....
Förfest var det. Vi blev inbjudna till Lexanders kusin Fredrik som bor i Ljungby. Det var ju smidigt och bra med gångavstånd.
Det spelades en hel del kubb, ölpyramider byggdes och jag fick lära mig att spela fuck the dealer.
Det kan ju inte bli annat än bra. Men den där Mintu Black-shoten skulle jag ha hoppat över. Men fan vad det hetsades!
Så jag fick ju dricka helt enkelt...


Lite bilder från förfesten...



Kort på segerfotograferandet. Alla ville dokumentera att vi vann :P



Sådana här kort hittade jag massor av i kameran.
Vissa mer seriösa än andra...



som sagt...



ser ni hur jag njuter? :P



Tillslut var det i alla fall dags att ge sig ut i Ljungby. Vi var alla ute efter mat! :D
Så efter ett besök på en pizzeria var vi mätta och glada och redo för en kväll på Garvaren.
Och roligt hade vi. Även om det inte riktigt blev så som jag trodde... Men lite tequila med Johanna och Maja i baren (som vi dessutom lyckades pruta på!) fick igång kalaset! ;)
Och som man säger i Eneryda...
Det man inte minns har inte hänt!




RSS 2.0