Gott Nytt År!

...och grattis på 6 årsdagen älskling♥

2009 i bilder

Jag får väl precis som alla andra försöka sammanfatta detta fantastiska och slitsamma år i några bilder.

Januari

Januari inleddes i Ängelholm där nyårsafton firades med dunder och brak. Kallt som tusan var det men vilken kväll vi hade!
Martin blev myndig och det firades med kalas.
I övrigt var januari en lugn månad, skolan började igen och det var såklart skoj att få träffa alla igen :)

Februari

I februari hände det desto mer. Robin skar sig i lillfingret och fick opereras nere i Malmö. Han blev efter det sjukskriven i 3 månader. I februari blev det också bestämt att jag skulle försöka bli Friskis&Svettis-ledare. Uppjympan gjordes och klarades.
Jag gjorde min praktik på Lokaltidningen i Ljungby och Alvesta och fick känna på hur det var att vara annonssäljare.
Klassfesten hos Thomas får inte heller glömmas bort.

Mars

v.13 åkte vi till Klövsjö med Robins familj och goda vänner till dem. Vi hade en helt fantastisk vecka med mestadels fint väder. Jag åkte skidor som aldrig förr :)
Mars innebar också Robins födelsedag, träff med tjejerna från gymnasiet och klassfest hos Sandra på Ljungfällevägen. Men det vill vi (läs: jag) helst glömma. ;)

April  

I början av april åkte jag på F&S-kurs i Stockholm, Lillsved närmare bestämt. Intensivt och galet var det och det fanns stunder när jag trodde att jag skulle dö (nästan i alla fall...). Jag kom fram till att intervallträning och löpning helt enkelt inte är för mig och det hamnade på min lista över saker som kan dra åt helvete.
Över påsken åkte vi till Barcelona med Robins familj. Vi turistade, shoppade och bara hade det gött. På bilden ser ni Robin och Jessi på Camp Nou. Recreativo de Huelvas (?) mötte Barcelona har jag för mig ;)
Jag klarade också F&S teoriprov och var ett steg närmre att bli basjympa-ledare.
Karin och pappa blev ett år äldre.

Maj 

Malin och Tony blev Virestadbor och flyttade in i det nya huset i månadsskiftet mellan april och maj.
Sofie och Petra ställde till med släktträff i eneborg för alla på farmors sida. Både kända och okända ansikten dök upp och det blev en alldeles jättelyckad kväll.
I mitten på maj åkte jag till Ljungskile för att gå steg 2 utbildningen inom Friskis. Mycket bättre och roligare än steg 1. Ingen löpning så långt ögat nådde! :D
Men det bästa och mest galna i maj måste ändå bli klassresan till Göteborg-Kiel. Helt oförglömligt och sååå roligt!♥

Juni

Vårterminen slutade och jag gick tillbaka till jobbet på heltid igen.
Fannys och Olas studenter firades och jag var med i en makeover på Diödagen.
Mamma, Karin och jag åkte också upp till Kungsbacka och tittade på hundvalpar. Bella valdes ut :)

Juli 

I juli var det dags för fest i eneborg med sommartema. Helt fantastiskt!
Vi var också en sväng nere i Ystad där mamma och pappa hade hyrt en stuga tillsammans med Ingrid och Magnus. Skitväder var det, men det var ändå skönt att komma hemmifrån lite.
Mamma fyllde 48 år.
Mormor gick bort i slutet av juli, två dagar innan hon skulle fyllt 84 år.♥

Augusti

Den 7 augusti föddes Agnes. Lilla charmtrollet och det gosigaste som finns.♥
Dagen innan hade vi begravt mormor och det kändes fint på något sätt att Agnes kom då. Ett liv avslutades och ett annat började.
Augusti var också den månad då jag äntligen blev färdig ledare. Jag klarade diplomeringen och ledde därefter mitt första jympapass. Gött!
Skolan började igen och vi hann med en kräftskiva ute i Göteryd innan augustis dagar var slut.

September

Älmhultsdagarna besöktes såklart. Förfest hos tvillingarna i Mickes lägenhet. Bra fest som vanligt i det sällskapet. :)
Jag lyckades bli ett år äldre jag också, 21 närmare bestämt. Firade med kalas i lägenheten och fick en rosa ipod av Robin.

Oktober 

I oktober verkar jag nästan ha gått i ide. Tittar man i kalendern är det enbart plugg som står uppskrivet och det kan nog faktiskt vara så att det var det jag sysslade mest med den här månaden.
Vi hann i alla fall med en resa till Tyskland med jobbet (för att fylla på både förråden och oss själva), på kvällen var det Speak för hela slanten. Den där lila gummiringen (med knottror) vill ni inte veta vad man skulle använda den till. Vi fick den i alla fall.. Jag och Robin. Och jag lovar och svär att den aldrig har använts. På något sätt.
Vi hade också en överraskningsfest för Rickard som Carolina och Elin låg bakom. 

November 

November var månaden då allt kändes ganska jobbigt. Skolan hann ikapp och allt som jag skjutit på framtiden var det nu dags att ta tag i.
Därav blev det just plugg som präglade november och det var riktigt tungt vissa stunder. Då är det tur att man har världens bästa klasskompisar som ställer upp och festade lite med mig när jag som mest behövde det. Kärlek till er!♥ På bilden var vi hemma hos Jennie och tog det ganska lugnt. Spelade spel och drack cider :)
I november döptes Agnes och jag började få lite julkänslor och spelade årtets första julmusik.

December

December innebär jul och julstök och så har det blivit även i år. 
Efter att skolan slutade kunde jag börja slappna av lite och ta tag i allt annat som väntade. Ett helt nytt jympapass bland annat. Julen i år blev lugn och skön och firades med både min och Robins familj. Lite extra spännande var det eftersom det var Agnes första jul. 
Innan juldagarna tog vid hann vi med lite mys hos Sandra och det var det som fick avsluta den här terminen. Snacka om lättnad!
Och nu är även julen avklarad med allt var det innebär. Julaftonsmys, kalkonmiddag och fest på juldagen, genimästerskap med Robins kusiner och galen mellandagsrea i Växjö. 

Nu har alltså 2009 gått och imorn efter tolvslaget börjar det nya året. Ett år med nya äventyr och upplevelser. Kinaresan kanske den största av dem. Annat att se fram emot är resan till Finland över påsk (julklapp från svärmor och svärfar) och semestern på Kreta nästa sommar. Att det kommer att bli ett fantastiskt år är jag helt övertygad om. Vi tar ju dessutom examen efter att ha slitit i två år. Och efter det väntar kanske nya möjligheter. Den som lever får se. 
Nu vill jag slutligen passa på att önska er alla ett Gott Nytt År och att ni får en helt underbar nyårsafton. Mitt år slutar där det började. I Ängelholm med ett helt underbart gäng med människor. 

Vi hörs och ses!
Kram Lina 

Rea :)

Jaha hörrni, här är det fullt upp som vanligt!
Mellandagsrean fick sig ett besök i igår. Helt galet med folk, och jag har nog kommit fram till att reor inte är för mig. Jag är helt enkelt för snäll och o-galen för att kunna tampas med alla galningar som kommer fram så fort priserna sätts ned. Nej, jag lägger ner! Lyckades i alla fall byta en julklapp.
Vi fick också med oss en ny dator hem från Växjö. Det fick bli vår julklapp i år. Ett riktigt monster är det. Och nu har vi lyckats koppla ihop med det trådlösa nätverket så nu finns det internet på båda datorerna :).
Idag har det dock varit lite lugnare, körde till Älmhult imorse och spelade in musik till jympan. Gick en sväng bland affärerna (och den mycket lugnare mellandagsrean) för att hitta en nyårsklänning. Men det hade jag inte mycket för. Så det får helt enkelt bli en av alla miljoner klänningar som jag redan har :).
Städade lite när jag kom hem... granen barrar ju inte farligt mycket i år!
Och har tillbringat kvällen med att sova i soffan. Man borde ha jullov oftare, helt klart! Jag gillar't :)

Och vet ni vad jag ska göra nu? Nu ska jag testa min nya epilator lite. Det gör djävulskt ont ska ni veta!
Men vill man va fin får man lida pin :P

Go'kväll!♥


Fullt upp!

Tro inte att jag inte har funderat på att skriva ett inlägg eller två de senaste dagarna. Men det är helt enkelt så att jag inte har haft tid. Är det inte julafton på olika håll och kanter så är det kalkonmiddag, juldagspartaj (galet roligt!) eller annat skoj :). En helt förträfflig jul har det varit i alla fall. Och jag måste säga att jag är ovanligt nöjd med julklapparna i år. Trots att jag fick 3 necessärer. (hur länge tror de att jag ska vara i Kina egentligen??)
I alla fall. Jag har egentligen inte tid att skriva nu heller. Vi ska strax köra ut till Hönetorp och träffa Robins kusiner för det årliga Geni-mästerskapet. Kan det vara tjejernas tur att vinna i år mån tro?
Ikväll är det också fullt upp då vi ska hem till min familj och träffa Mona och Krister och mina busfrön till kusinbarn. Det blir inte så ofta nu för tiden så det gäller att passa på. 
I övrigt så laddar vi batterierna inför nyår som även i år kommer att firas nere i Ängelholm. 
Mellandagsrea får jag väl försöka hinna med någon dag också. Ja ni ser, det är inte helt lätt att vara ledig...
Vi hörs någon annan dag!
Puss och Kram på er!
Och God fortsättning...



   

En hemsökt gös?

Vi var med om en helt sjuk sak nyss. Jag vet inte hur jag ska kunna förklara detta för att göra historien rättvisa. Så sjukt var det.
Men jag får väl göra ett försök...

Som jag skrev innan så har Robin och Martin varit ute och anglat idag. Inget konstigt än så länge...
Jag körde och hämtade dem och efter att ha släppt av Martin körde vi hem och packade ur bilen. Robin hade fått en ganska stor gös idag och den låg i en plastpåse i bagaget. När Robin höll på att bära in alla grejer i förådet såg jag hur påsen började röra på sig. Den liksom prasslade och rykte till ett par gånger. Jag säger det till Robin som idiotförklarar mig (för då är fiskhelvetet stilla givetvis) rätt rejält. Så mycket så att jag själv börjar tvivla på att den faktiskt hade rört sig. Kanske inbillade jag bara mig?
I alla fall...
Vi kom in och Robin bestämde sig för att filéa fisken. Plötsligt lever den rövare över hela köket. Blod stänker upp på köksluckorna och Robin slänger kniven all världens väg. Vi skriker lite också...
Han gör ett nytt försök och sticker först kniven i huvudet på gösen. "Den är stendöd, den ryckte inte ens när jag stack den. Det måste ha varit lite dödsryckningar förrut..."
Okej, vi fortsatte. Skar längs med ryggraden och började ta bort en av filéerna. Då börjar den sprattla igen. Robin slänger ner den i diskhon tillsammans med kniven och vi tittar lite oroligt på varandra. "Jag tyckte att du sa att den var stendöd?"
Nu måste det väl ändå räcka? (Vi talar föresten inte om nåt litet ryck i en fena utan en hel jäkla fisk som hoppade över hela diskbänken.)
För att vara på säkra sidan skär Robin av ryggraden ordentligt så att huvudet bara hänger i lite köttslamsor.
Ena filén borttaget. Fisken sprattlar igen. Vad tusan händer?! Robin skrattar så att han lipar. Eller om han bara lipade av nervositet?
Nytt försök... Vågar knappt röra fisken. Andra filén borta. Då rycker det i fenorna igen. Helt jävla sjukt!
Vågar man ens ha filéerna i frysen? Än mindre äta dem?

Nu är det över i alla fall... Pjuh! Aldrig har det varit så dramatiskt att rensa en gös innan.
Jag har aldrig varit med om något liknande. Kanske bör tillägga att fisken hade varit död i många timman på isen innan vi tog in den.





Uppe med tuppen

Ingen sovmorgon idag inte. Var uppe vid sex och körde Robin och Martin till båthamnen. Och nu har jag inte kunnat somna om utan har tillbringat morgonen med att titta på sjunde himlen och vänner. Ätit gröt har jag gjort också så jag är nog redo för en fullspäckad dag. :)



Godmorgon föresten! :D


Dan före dan före dopparedan :)

Sådär. Nu tror jag bestämt att Lina tar lite jullov. Är ledig fram till den 4 januari nu. Avis?? :P :P
Dessutom är jag nästan helt klar med mitt nya jympapass. Nu ska det bara läras in också. Piece of cake ;)
Var en ganska seg dag på jobbet, det märktes liksom på folk att de snart skulle vara lediga så det var nästan lite avslaget. Sådär som en fredagseftermiddag kan kännas ibland. Jaja. Nu är jag ledig i alla fall. :)
Imorn ska skinkan griljeras. Robin och Martin ska ut på isen och fiska så där får man ingen hjälp. Får hoppas att isen håller, men det ska nog inte vara någon fara. Den var tydligen 10 cm tjock när de tittade igår.
Har föresten fuskat med granen i år. Eftersom Robin inte är hemma imorn (och jag förmodligen hade rivit hela lägenheten om jag hade försökt ta in den själv.) och ikväll är han på träning. Så vi tog faktiskt in den redan igår. Är lite kluven till det där eftersom jag egentligen förespråkar dödsstraff för dem som tar in granen innan den 23:e. Men det är ju mysigt nu i alla fall :). Och det tycker jag ju om. 
Eldar så mycket ljus här hemma nu så att grannarna måste tro att vi ordnar seanser här inne. Men det kan de ju få tro ;)
 



091221

Nu drar det ihop sig mer och mer... Bara en jobbdag kvar för mig och sen är det jullov på riktigt.
Fast jag är ju ledig idag så det känns lite overkligt att man ska gå till jobbet imorn.

Vet ni? Jag har inte lyckats klura ut en endaste julklapp i år. Eller jo, en. Eftersom mamma köpte den när vi var i Ullared. Hon gjorde dock sitt bästa för att försöka gömma den, och hon lyckades faktiskt ganska bra.
Men eftersom det var en stor låda och jag hade tipsat henne om att jag önskade mig en köksassistent så kan jag nog anta att det gömmer sig en sådan under granen i år. 
Jag brukar alltid veta i princip allt som jag ska få. Jag är en sån där paketklämmare ni vet :P. Men nu när man inte bor hemma längre blir det allt svårare att smyga till julklappshögen hemma hos mamma och pappa. Så det blir riktig överraskning i år.
Vi får se om mamma har varit och handlat upp hela h&m till mig och Karin i år igen. Jag skojar inte när jag säger att vi säkert hade 10 paket från h&m tillsammans förra julen. Karin hade gått före och pekat och mamma gick efter och plockade ner i korgen. "Du får inte titta här nu Karin...".
Men vi gillar ju h&m, eller hur Karin? :)





 


Julgran :)

Nu snöar det ute igen. Är det inte härligt?
Tiden går så fruktansvärt fort nu, idag är det den 20 december. Redan liksom? Vad hände?

Igår var vi ute i Vislanda på julgransjakt och efter många om och men lyckades vi hitta en som höll måttet.
(Jag har aldrig varit i en skog med så många fula granar för övrigt...).
Precis när jag hade hittat en som jag ville ha så visade det sig att Robin också hade en favorit uppe i skogen. Så vi gick... och gick... och gick... för att titta på den där granen. Men det slutade med att vi tog min gran i alla fall (såklart ;)..).
Så den står ute nu och väntar på att få komma in.


Lyckades givetvis ta kort på den fula sidan av granen...


På kvällen blev det ett litet improviserat sista minuten julbord. Robin har tjatat på att vi ska göra det så på eftermiddagen körde vi och handlade lite. Bjöd in Malin, Tony och Agnes och så gjorde vi janssons, köttbullar och prinskorv och annat gott :). Och glass med varma hallon blev det till efterrätt, för efterrätt måste man ha!
Nästa julbord blir på lillejulafton när vi ska hem till mamma och pappa som vanligt.
Tror föresten att jag ska ge mig dit en sväng redan idag. Robin spelar ändå match i Kalmar hela dagen.
(Och ni... Misteln är upphängd nu också, så om nån vill komma och pussas så är det fritt fram :P... haha)




Kusinmyskväll.

Efterlängtade helg! Tack gode gud att det äntligen är helg!
Den längsta veckan någonsin tror jag att detta har varit. Förmodligen bara för att man vet att man snart ska få vara ledig.

Ikväll ska det mysas här i lägenheten. Syster Karin och Kusin Anna kommer hit och ska ha kusinmyskväll med mig. :) Det ska ätas tacos och tittas på film. Bara massa mys! :)

Så nu tänkte jag faktiskt vila ögonen en liten stund :P.
Trevlig kväll på er! ♥

Effektiva Lina

Ni ska veta att jag har fått mycket gjort idag. Körde ner till älmhult efter jobbet och skickade iväg alla julkort (sista minuten? jag?) och handlade lite inför fredagens kusin-mys-kväll med Karin och Anna.
När jag kom hem höll Robin på att vända upp och ner på hela lägenheten. Städade garderober och sånt. What??
han var nog lite rädd att jag skulle tro att det höll på att bli någon sorts vana för jag vet inte hur många gånger han sa: "Detta är det enda jag gör inför jul..."
Du kan vara lugn, jag ska inte tvinga på dig några julkänslor Robin. (Fast i mitt stilla sinne tänkte jag ramsor och ord som det är åldersgräns på.)
Fint är här nu i alla fall, även om det var en engångsföreteelse. :)
Har även hunnit med att avsluta sista uppgiften i projektledning och skickade in den för en stund sen. Wiho!
Och slagit in de sista julklapparna, lagat mat och tittat på Bonde söker fru. Ni ser, jag har hunnit med hur mycket som helst.




♥♥♥

Tomteverkstad, minsann!

Sådär, ännu en dag avklarad.
Har passat på att slå in lite julklappar när Robin ändå inte är hemma. Vi är klara med alla julklappar nu. Visst är ni lite avis? Ni som har mååånga kvar att köpa? :P
Och druckit glögg har jag gjort också. :)
Glögg är det nya kaffet :P
Försökte mig på det där projektledningsarbetet också, men det ska ju inte lämnas in förrän på fredag. Så det är luuugnt! Jomenvisst!
Orkar inte...

Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig, tänkte bara spotifya lite först.
Saknar en övergångs-låt till jympan.



Snöängel

Jisses vad det har snöat idag hörrni! Gissa om jag är lycklig? För snö är ju typ bäst av allt i hela världen, efter princesstårta givetvis.
Hoppas att det får ligga kvar nu bara, för om snö är bäst av allt så är slask definitivt sämst av allt.

Det första jag gjorde när jag kom hem från jobbet var att slänga mig på marken och göra vinterns första snöängel. Det var visserligen på pakeringen här utanför, men ni kanske ändå kan föreställa er känslan?
Lycka tror jag att man kallar det :)




Holidays are coming

Nu har jag sett Coca-Cola reklamen för första gången och vet ni vad det betyder?
- Att nu är det jul! :)


(En liten besvikelse vad dock att dom hade ändrat den och tagit bort den där fina lastbilen, som ju egentligen gör hela reklamen. Men jag fick i alla fall höra sången och bara det ger julstämning som sjutton! ;)...)

Godnatt♥

Ledig!

Gissa vem som är ledig idag?? :D
Eller ledig och ledig.. Jag har väl egentligen tusen saker som hade behövts göra, men det kan minsann vänta ett par dagar till. Har i alla fall fått lite gjort, lyckats få ihop ett par jympalåtar bland annat. Och kollat in det senaste Bonde söker fru avsnittet på tv4 play. 
Nu tänkte jag faktiskt ta mig i kragen och städa lite. Kanske börja se över tomteförrådet också, även om det är för tidigt att sätta upp dem.

Ha en bra måndag! :)
Puss ♥  


Innebandyfrugan

Jepp, jepp.. Jag får väl ta mitt ansvar och sitta där på läktaren när Älmhult spelar idag. Det var faktiskt ett tag sen sist så det ska bli skoj. 
Är hemma hos mamma och pappa och har lussefikat lite och tittar nu på skidskyttet. Inte riktigt my cup of tea men det är rätt gött att kunna titta på något som inte kräver så mycket koncentration (till skillnad från Bonde söker fru eller Grey's menar jag...)

Har förövrigt väldigt ont i halsen idag, jag tror minsann att det sjöngs en del igår ;). Och dansades, oj vad det dansades!

Men nu mina vänner ska jag gå och socialisera mig lite :)
Hoppas att ni har en mysig lucia! (Jag har inte sett ett enda luciatåg i år. Tråk!)


Puss på er! ♥ 


Julfest :D

God morgon på er! Eller middag kanske man ska säga så här dags?
Måste säga att julfesten igår var över all förväntan! Maten var mycket bättre än förra året, showen var helt okej och när borden togs undan och det var dags för dans då blev det fart på de allra flesta :).
Jag sa ju att jag bara skulle dit och äta och räknade väl med att vara hemma vid 9-10 nån gång. Ni trodde inte på mig eller hur? :P Med all rätt kan jag säga i så fall... Vid halv ett ramlade jag in genom dörren i natt.
Åkte med Ibbe hem - trodde att jag skulle dö. Men förövrigt var det en mycket rolig kväll. Jag har träningsvärk idag så ni kanske förstår hur mycket dans det blev :).
Dansade förövrigt loss med personalchefen. Gissa vem som kommer att få sin tjänstledighetsansökan beviljad ;)




Nu ska jag mysa :)
♥♥♥


Myspys och julfest

Det får bli ett litet kort inlägg det här. Känner mig lite stressad men jag vill ändå berätta lite om vad som händer.
I går var vi, som jag tidigare har skrivit, hos Sandra i Växjö. Lite dålig uppslutning, men vad spelar det för roll när de bästa var där? :)
Vi tittade på Idol-finalen och myste mest hela kvällen. Två av mina favoritsysselsättningar liksom, kan det bli mer lyckat?
Vi hann även med lite wii och nu blir det hårdträning till nästa gång. Då jäklar! ;) 
Jag stannade kvar hos Sandra i natt och klockan 10 i morse var jag på plats inne i stan när affärerna öppnade. Trodde att jag skulle bli klar med julklapparna, men nejdå sån tur ska man väl inte ha? Nu är det i alla fall bara pappa och Robin kvar... och Malin... och Tony... Suck!
Sprang föresten på Malin och Tony i stan idag. Blev bjuden på fika och skjuts hem så lite tur hade jag dock :).
Fika är ju alltid trevligt och att slippa bussen var ett stort plus!
Men nu är jag i alla fall hemma en liten sväng. Ska bara duscha och fixa i ordning mig sen är det dags för party igen :). Julfest med jobbet på Speakeasy men först lite förfest hemma hos Svante och Helena.

Nu är det dags att pysa :)
Tack för igår mina finaste vänner och tack finfinaste Sandra för sovplatsen. Kärlek!


Oj, hörrni.. Det blev visst inte så kort inlägg i alla fall... Nu är det brådis! :P



♥♥♥

Grattis Malin!

Nu är jag precis hemkommen från Virestad. Malin fyller 23 år idag så vi har firat henne lite. Jättegod mat och mumsig tårta blev det :). Så nu är jag nöjd :)
Har även fått mysa lite med Agnes såklart och det räddar vilken kväll som helst. Världens goaste unge! :D
Nu är det snart helg också... Bara morgondagen som ska klaras av först men det lär inte bli några problem. Det är nämligen luciatåg på morgonen och dessutom har vi lussefika och glögg hela dagen imorn på vår avdelning. Så jag tänkte fika mest hela tiden, för det gör jag bäst. Och på kvällen blir det ännu mera mys, då hos Sandra med alla fina klasskompisar :).
Och på lördag väntar julfest med jobbet. Bara en massa festligheter denna helgen. Det gillar vi! :)
Det blir en kanonhelg det här :D





Puss♥

Sista jympan och bio

Då var denna terminens sista jympapass avklarat. Trevligt som vanligt förstås och många motionärer :) Gilla!
Efter det var det bio - luftslottet som sprängdes - som personalklubben bjöd på. Gilla!

Nu - sängen! Gilla! :) 

Hmm....

Det är inte helt lätt att försöka komma på nya och roliga rörelser på beställning. Däremot lyckas inspirationen infinna sig när man sitter fast på jobbet eller i bilen eller på ett annat svårjympat ställe. Då gäller det att man har lite papper med sig så att man kan plita ner lite halvtaskiga streckgubbar så att man kan testa vid ett senare tillfälle. Nu sitter jag här med en sån hög med lappar. Frågan är bara vad sjutton det är jag har försökt rita? :/


Jaja, det ger sig nog. :)
Trevlig kväll mina vänner!

Sjukt nöjd! :)

Jag känner mig duktig nu. Har suttit och börjat knåpa med mitt nya jympapass nu ikväll och det är faktiskt inte så svårt när man väl sätter i gäng. Nya favoritlåtar i det nya passet känner jag redan nu att Rihannas Russian Roulette och Fibes Oh Fibes! Love Child kommer att bli. (Tack snälla, snälla Jenny och Eva för tipset om Love child. Det kommer att bli en superbra startlåt!)
En annan bra låt är den gamla godingen Crash med Shebang, den ska vi nog kunna springa lite till :). 

Tar fortfarande emot låttips med glädje :)




                                               


Stämningsmördaren

Jag har under de senaste dagarna kommit fram till en sak som jag faktiskt inte har lagt märke till innan. Det är så att det har visat sig att Robin är Grinchen (han som hatar julen ni vet...).
Jag är, som ni kanske har lagt märke till, en riktig sucker för julen. Jag pyntar, planterar, bakar, gör dörrkransar, fixar och donar och gör allt som hör till julen. Och Robin... ja, vad ska jag säga. Han gör inte ett smack! Han ser inte tjusningen med att börja lyssna på julmusik i början på november, eller att köpa saffran för 120 kronor så att lussebullarna blir riktigt gula, eller att tycka att det är kul att slå in julklappar som fina paket. Han sjunger inte heller med i julmusiken i affärerna när man köper julklappar eller tycker att det är fint när musikkåren marcherar på storgatan utklädda till tomtar, han förstår inte heller grejen med alla tomtar som på mystiskt vis ploppar fram lite här och var i lägenheten.
Han är en sån som hellre hade åkt utomlands för att slippa allt julstök. Julstöket som jag tycker är bäst av allt!
Ja, jag säger då det. Utan mig hade det inte blivit mycket till jul i den här lägenheten är en sak som är säker.









♥ 
  

Jullov <3

Nu är sista lektionen avklarad för denna terminen och det är så skönt ska ni veta. Känner mig helt lugn nu, något som inte har hänt många gånger under den här hösten. Jobb, varvat med plugg och jympa samtidigt som man ska försöka ha någon form av liv vid sidan om. 
Det har inte varit helt lätt att pussla ihop allt, och vissa dagar har varit rena pesten. Men jag har fixat det! Och det känns så jäkla gött nu :)
På fredag blir den riktiga avslutningen kan man väl säga. Då är det klassmys hos Sandra i växjö och det ska bli skönt att bara slappa lite. Det ser jag verkligen fram emot!





♥ 

Bonde söker fru och Greys

Kvällen är räddad! hoho...
Var iväg och jympade innan, näst sista gången för den här terminen. Det var riktigt roligt idag. Folk brukar ju annars droppa av när terminen börjar gå mot sitt slut, men idag var vi till och med fler än vanligt. Det gillas skarpt! (Är man facebook-skadad om man börjar använda ordet "gilla" mest hela tiden??)

Försökte även mig på att plugga lite, men jag har kört fast lite kan man väl säga. Och dessutom tycker jag att den här uppgiften är dödens tråkig!
Så det blev tv-kväll istället. :)
Bonde söker fru nyss avklarat och nu väntar veckans dos av Grey's. Det gillas! ;)



♥ 

RSS 2.0