Myyys!

Det är helt klart mitt favoritord :) att mysa. Hur bra låter det inte? :) Mysigt är det också....
Ikväll blir det nog lite glöggmys hos Robins föräldrar. Det är mycket glögg nu för tiden :), men jag gillar det :)

Förresten, beroende av gräddbullar, jag? knappast....♥

Första advent!

Lite extra mysigt idag :).

Vaknade tidigt idag och somnade väldigt sent igår, hade ett ånglok i sängen lät det som :S, så det var inte lätt att sova....
Har laddat ner lite musik idag och varit på julmarknaden en sväng också. Den var inte allt för fet i år vill jag lova, haha. Men Robin lyckades vinna en ål i alla fall och jag köpte lite gräddbullar också :D. Vi fick även nöjet att se mamma utklädd till tomte, och hon såg precis ut som tomteljusen i kalles jul med ekorrarna som sitter i julgranen, ni vet vilka jag menar?
 
Hittade ingen bättre bild, men ni fattar... haha....

Snart ska jag följa med mor ut till Virestad och sätta ett ljus på morfars grav, ett år sen han dog idag :(.



Lussekatter och julmys!

Dagen började väl lite sisådär... Vaknade och hittade Robin i soffan där han hade somnat efter en vild lagfest. Inte så illa det kanske, man börjar ju bli van ;). Men när jag upptäkte att han har lämnat lite spår efter sig lite överallt i vardagsrummet, på min dator bland annat, då var han jävligt billig ska ni veta! Tyvärr föddes jag inte med egenskapen att kunna vara arg någon längre tid så det gick över rätt fort. men skrubba fick han allt göra. Och precis när han ligger på knä och försöker få bort fläckar från soffa och matta så ringer det på dörren... Haha, jag fattade med en gång att det måste vara Malin och Tony, och mycket riktigt. Aldrig har ett besök från dem varit så lägligt! Haha... Där fick han allt skämmas! :)
Sen åkte jag och handlade på Willys (det gick rykte om billig saffran där, och så var fallet, lite kort datum och två påsar saffran var mina för 10 spänn!). Så det blev en riktig storhandling och jag han även med en snabbis på IKEA, behövde lite servetter (till mor) och förlängningssladdar. Och precis som vanligt så slank det med lite ljus :). Ja, jag är beroende :).

Sen blev det lussekatts-bak hela eftermiddagen. Fint det! Robin och jag skulle bakat ihop, men han orkade inte ens peta i russinen så jag fick baka själv. Konstigt nog blev han piggare precis när jag satte in sista plåten i ugnen :S, jag vet inte riktigt hur det gick till.... Men i alla fall var han pigg nog att fika lite, haha. Är man någonsin för dålig för det? 

Mmmm.....

Han fick i alla fall smaka på sin egen medicin, för när jag var dålig efter klassfesten då tyckte han minsann inte ett dugg synd om mig. Det var mest hånskratt och flin hela den dagen. Så idag var det payback-time och jag har gått och flinat åt honom och inte tyckt ett dugg synd om honom....
Visst r det märkligt att det är aldrig så synd om en som när man är bakis. Märkligt att ingen annan tycker det... :)

Ikväll ska vi till hem till familjen med Peltolas och Malin och Tony, det blir lite glöggmys och annat gott har jag hört... :)
Det ska bli skoj :). 

Har laddat hela dagen med massa julmusik, har laddat ner Charlotte Perellis julalbum - Rimfrostjul. Helt okej faktiskt, inte bara traditionell julmusik utan lite annat också. Men givetvis blev det lite Carola också. Det är så det måste vara....

Nu ska jag snart börja göra mig i ordning... 
Visst är det mysigt med alla adventsstjärnor och ljusstakar förresten! Jag myser!♥   

Bra!

Det  här blir en bra dag, det känner jag på mig! :)

Söndagsmys!

Vilken dag det har varit hörrni! Kallt och strålande sol  och lite lite snö på marken :).
Tog en rejäl sovmorgon och sen begav jag och Robin oss ut på en promenad med Malin och Pluto.
Vi gick en sväng ner till Tony och Elizabeth och hälsade på där... Pratade lite om julafton och så, det gäller ju
att planera i tid  så att man ska kunna fira med alla :)
Nu i eftermiddag har vi haft lite glöggmys hemma hos oss. Tittade på Henke Larssons innebandy premiär. Inget som roade mig jättemycket ska jag väl erkänna, men det var ju trevligt sällskap, och glöggen var inte heller dum :).

Pluto hittade en liten pinne :), inget ovanligt med det.... :)


Börjar få riktiga julkänslor nu, första advent är ju nästa helg, så det blir till att leta upp julstjärnorna i veckan.
Nu tittar vi på Arn... ♥

Jaaaaa!

Nu är det helg igen mina vänner! :) :) :)

Jag har kommit på att jag måste börja lyssna på mina gamla favoriter Evanescence igen. Det var sååå länge sen. Robin spelade deras låtar när jag kome hem innan. Han hade gjort mysigt och städat och tänt massa ljus och lagat middag. Så det var bara att slå sig ner vid matbordet. :) ibland har man det bra :)
Hanär rätt fin ibland faktiskt ;)

Idag var det snö ute också, det gillar vi. Kalasfint ute ju :)
Nu är jag faktiskt lite trötter så jag får väl slöglo på lite tv. Mer avancerat än så blir det inte ikväll gott folk!
Pusshej♥  

Hej Hej!

Ännu en dag till ända. En ganska bra dag har det varit faktiskt :). Kul på village har det varit (fick mycket beröm idag, kanske därför, haha) och fringe på tv just nu. Bättre blir det inte :)
Lyckades somna lite på bussen till Växjö idag, så jag kände mig riktigt utvilad :) och det händer inte allt för ofta...
Har kollat igenom alla kort som ligger på datorn och det blev en riktig nostalgitripp till Turkiet med Turkie-gang, irland med klassen och massa gamla fester. Blev lite sugen på långt hår igen när jag hittade detta kort:



Visst var jag snygg? :D

Kortet är från min, emelies och johannas 18-årsfest.
Då var det fest :) och karaoke :).

Nu är det dags för sängen :)♥

Praktik på Village

Idag var jag tillbaka på Village igen och det var ganska roligt. Ingen större skillnad från förra gången förutom att det var en hel del nya grejer.
Jag är väldigt trött i benen i alla fall kan jag säga, det märks att man har varit i skolan i några veckor :).
Träffade Malin W på bussen i morse så jag slapp sitta tyst hela vägen...
Ikväll var det egentligen meningen att jag skulle varit på Tupperwareparty hos Britt, men jag kom hem alldeles för sent, lite synd för det hade varit trevligt...
Jeanette ska ringa till mig i kväll också, men jag har bestämt mig för att skita i det här med Mary Kay, det är inte riktigt min grej... Tråkigt bara att hon nog r ganska övertygad om att jag ska säga ja :S, och jag som har så svårt för att säga nej. Typiskt...

Nu ska jag dricka te och äta ostmackor, vitt bröd, inget fullkorn här inte!♥

Mary Kay

Ja, frågan är om det är något värt att satsa på?
Om allt går så bra som de säger att det kommer att göra så låter det ju toppen... Problemet är väl att det inte alltid går så lätt? Eller?
Jag blir så osäker på sånt här, lite för stora förändringar för min del.... Fast å andra sidan så kanske det är precis det jag behöver?
Usch jag blir lite osäker här, jag vill inte behöva ta sådana här beslut.


Jaja, jag får suga på karamellen ett tag, men visst hade det varit rätt maffigt att starta ett eget företag så småningom...♥

Festbild!

Hittade kort på www.vaxjopuls.se från i fredags. Vi ser ut att ha roligt, jag iaf ;P



Jag och Malin dansade loss till Hanson - Mmmbop (eller vad den nu heter ;)...)


♥ 

Mördardag!

Igår var det klassfest för hela slanten och det var länge sedan jag hade så roligt!
Vi började hos Jennie vid sjutiden och åt och drack massa (!) gott. Och sedan bestämde vi oss för att dra vidare ut i Växjönatten... Fast då hade antalet minskat ner till sex. Vi hamnade i alla fall på Grace och efter några tequila lyckades vi få upp grabbarna på dansgolvet :).
Tyvärr gjorde all den goda drickan sig påminnd i morse när när jag vaknade... Det har inte varit världens trevligaste dag kan man väl säga. Det har varit ryggläge både i soffan och på toalettgolvet kan jag säga ;)
Men, det var det lätt värt!


Kvällens värdinna

Har varit hos mamma och pappa hela kvällen och ätit lasagne och spelat kort, lite lagom nivå på det hela efter igår :)
Nu ska jag i alla fall sova, ska ha en tjej från Mary Kay på fika imorn...

Pusshej♥  

Onsdag igen...

Tiden går verkligen fort nu... Det är ju inte så länge till jul nu. Det tycker vi om :)
Igår hade vi prov i Företagsekonomi på förmiddagen. Ganska svårt tyckte jag för det var mycket ord och begrepp som skulle förklaras så jag hade tränat på lite fel saker :S, men jag tror att jag fixade ett VG ändå... hoppas det i alla fall.
På eftermiddagen åkte vi till huseby på studiebesök trots att vi hade kommit överens om att vi inte ville åka dit dagen innan. Så vi gick där någon timme i ösregnet innan vi tröttnade och åkte hem. Fruktansvärt onödigt eftersom jag ska dit imorgon med Robin, mamma, pappa och karin...

Idag har vi haft Teambuilding med Tommy från Drivkraft (de som har alla John Bauer-gymnasier) och lärt oss en hel del om ledarskap, riktigt skojjigt!

Och vet ni vad? Ikväll är det greys anatomy igen :)
och Malin kanske kommer hit och tittar med mig :)


Tackochhej♥ 

Hej på er!

Oj vad dålig jag är på att uppdatera här....
Men, det har inte hänt så jättemycket så det är mest därför...

Jag var ju i Ullared med klassen i tisdags och det var helt okej. Studiebesöket var sådär, men vi fick ju handla lite och det sa iaf inte jag nej till :).
I onsdags var det hudvårdsparty hos Camilla där en tjej visade Mary Kay produkter, jag som absolut inte skulle köpa något handlade för 900 kr. Vilken karaktär man har...
Fast än så länge är jag nöjd med sakerna...

Igår var jag i älmhult en sväng och skulle fixa en praktikplats, men det har inte gått nåt vidare om jag ska vara ärlig...
Har inte lyckats lösa det än...

Idag var jag och Robin i Växjö och fixade lite grejer till fars dag och till simons födelsedag. Blev lite fika hos Robins mormor innan vi körde hem med :) Inte dumt alls!

Innebandy ikväll kanske?♥

Laddar inför Ullared!

Imorn är det studibesök på Gekås :). Har hört rykten om att det blir lite tid för shopping. ;)
Så då ska det handlas!

Är det inte bara dåliga tv-program på måndagar. och jag som sitter hemma själv när robin är på träning...
kunde det inte varit greys anatomy idag i stället? trååååk....
Imorn blir det till att gå upp tidigt så det får bli läggdags vid tio ikväll.

Ingen som har en praktikplats till mig förresten?♥

RSS 2.0