Monday

Jag dig nyss lite tror jag... Satte mig i soffan nyss och då tog alla krafter slut.
Idag var det jympa som vanligt direkt efter jobbet. Blev lite meck med bilen eftersom Robin har jouren denna veckan. Men vi fick låna Tonys bil så det löste sig bra :).

Det blev en nyttighets-lasagne till kvällsmat, riktigt god var den faktiskt. Med keso, spenat och nötfärs :)
Fina linan!

Nu ska vi köra tillbaka svärfars bil så hej på er! :)

Ullared var amazing! Och det visade sig at...

Ullared var amazing! Och det visade sig att Robin är en riktig shopoholic :). Nu väntar en hel veckas jobb och idag börjar dessutom stegräknar-tävlingen på jobbet. Gissa om vi är taggade??!! :) :)


Vecko-uppdatering! Banne mig!

Nu är jag här igen minsann! Jag kan inte lova att jag ska skärpa mig, det får bli lite sporadiska inlägg såhär. Det finns ingen riktig lust att skriva längre. Och dessutom så bara springer kvällarna iväg.
Ärligt talat så har jag många gånger tänkt att jag ska skriva nu den senaste veckan, men... Jag blir liksom inte färdig till det.

Så, vad har hänt sen sist?
Jobb, jobb och åter jobb såklart. En väldigt massa träning - jympa, spinning och ett par pass på gymmet däremellan.
I fredags hade vi dessutom en överraskningsfest för en arbetskamrat som har bestämt sig för att gå i pension. Det var hemlisen som jag nämnde i förra inlägget.
Vi skulle nämligen kidnappa Hasse och jag kunde ju inte riskera att han fick veta något. Det blev en helt fantastisk kväll! Vilka arbetskamrater jag har! Alla släppte loss och dansade, deltog i nynn-tävling osv. Vi hade visserligen ganska så många procent innanför västen, men ändå. Bästa kvällen på länge! Och jag blev bara 'lagom' bakfull i lördags. Vilket är en stor framgång för att vara mig :)
Lördagen var ju ganska lugn som ni kanske förstår. Robin var sugen på julbord (och jag med :) ) så vi fixade ihop en jansson med en massa goda tillbehör på kvällen. Så nu är det suget stillat.
Söndagen bjöd på en mysfrukost med Robin och en långpromenad i det härliga höstvädret. Fick även med oss mamma, pappa och Karin på en liten vända ner till båthamnen. 
På eftermiddagen/kvällen spelade Robin match i Haganäshallen. Jag var ju där och supportade såklart :P.
Matchen slutade 6-6 efter att Robin gjorde sista målet i sista perioden när klockan stod på 19.59. Så ja.. Ni fattar... Kvällen var räddad! :D

Och kommande dagar? (Det är lika bra att skriva redan nu ifall jag skulle få ännu en bloggtorkande vecka)
Imorn blir det förmodligen bio med Robin på kvällen, Buried tror jag att vi skulle se. Robin ska även besöka teliabutiken i Växjö för att beställa en Iphone 4.
Lördag - No plans so far. Inget avancerat i alla fall för på söndag...
Då blir det ett besök i Ullared! Robin hoppas på att få träffa BÅDE Morgan och Ola-Conny. Han ska även inhandla Ullared t-shirts och alla produkter i Kjell Collection. Sådär, det var det...


Sådär gott folk. Jag hoppas att jag har stillat er nyfikenhet!? :)

Torsdags-träning

Skinkorna brinner, vaderna är stumma och låren ömmar. Visst är det härligt med träning?
Det känns ju i alla fall att det ger resultat och då känns det genast bättre. Invigde det nya löparbandet på gymmet idag. Vilken värsting-maskin! Och vad rolig den var! En massa knappar och program som man kan köra. Helt klart något för mig.

Kom hem till dukat bord efter 80 minuters träning och fick dessutom en riktig festmåltid serverad. Fasen vad bra jag har det ibland :D.
Nu har Robin dessutom åkt på träning så jag passar på att slappa i soffan med en massa ljus tända och en kopp te i handen. Det är terapi det!

Imorn blir det lite trevligheter med folket på jobbet. Kan inte säga så mycket om det eftersom det är lite hemligt ;).


Tisdag

Vi lyckades boka Göteborgstrippen tillslut. Den 3-4 december blir det och vi ska bo på hotell Radison (tror jag det heter? det är la inte så noga, hehe). Då jäklar ska julkänslorna lockas fram! :)

Nu slänger jag ett halvt öga på Paradise Hotel, men bara ett halvt. Gud vilka pantade människor!
Nä, då är jag hellre lite småtjock och ganska så smart faktiskt :P

Godkväll på er!

Plan Sverige

Var iväg och jympade innan och när jag kom hem var Robin i full gång med att storstäda och maten stod i ugnen. Helt plötsligt blev denna måndag inte så tokig.

Vi har dessutom hunnit med att skaffa fadderbarn och ska alldeles strax boka en hotellnatt i Göteborg för att gå på Jul på Liseberg i december. Mys!

Nu började Ullared igen... Så vi hörs!

Höstförvandling!

Ja, nu sitter vi här igen... Med hela helgen framför oss! Visst är det en härlig känsla?!
Jag har det riktigt mysigt här i soffan, med ett glas rött i handen och lite mörk choklad till. Det fick bli en tur ner till Älmhult efter jobbet, dels för att jag hade tänkt hitta lite nya kläder och dels för att värmeljusen var tokslut!
Några nya paltor blev det inte, ingen tur på den fronten... Men värmeljus kom jag hem med i alla fall. IKEA kan man lita på! Det blev faktiskt en hel påse med smått och gott från det stora varuhuset. Plåtburkar, jojjomensan! Bestick - Jepp! En ny löpare, såklart! Ja, ni fattar? :)

Imorn ska jag peta ner lite tulipanlökar i rabatterna, har fått lite dille på det och köpte på mig två nya sorter på Willys idag. Och imorn ska jag även fortsätta att göra höstfint här inne. Bytte gardiner i köket nu ikväll och har även lyckats plocka undan alla turkosa grejer som står utplacerade överallt (verkligen ÖVERALLT!). Nu är det brunt, beiget, vitt, rött och oranget som gäller! Fint som snus!

Nu ska jag återgå till vinet och lyssna på Lisa Ekdahl innan idol börjar. Varför har jag missat henne innan? Gudabra!


Inte den här gången...

Jobbet blev inte mitt tyvärr. Men det känns ändå helt okej, jag kände det på mig lite.
Fick i alla fall "beröm" för att jag gjorde en kanonbra intervju och framställde mig själv på ett bra sätt. Det är ju alltid nåt... Att få veta att man inte suger på det här med intervjuande :)

Nu ska jag titta klart på Grey´s  :)
Och efter det ska jag banne mig få Robin att ge mig lite massage... Spinningen tog hårt idag, har ont överallt! Men det är väl så det ska vara? :)


Nytt jobb?

Jag sitter här och känner mig lite nervös faktiskt.
Imorn får jag förhoppningsvis veta om jag har fått jobbet som jag blev intervjuad för. Intervjun i sig kändes bra. Det är ju ganska svårt att veta, men jag tycker nog att jag kunde svara för mig på alla frågor.
Vi var fem av åttio sökande som blev kallade på intervju, så det får man ju ändå vara ganska så nöjd med. :)
Men det blir skönt när vi får veta :). Håll tummarna :P

Fick även ett negativt besked på en ansökan idag. Men det var mer än väntat :). Skönt att få veta i alla fall så att man slipper gå och vänta.

Idag blev det en vända på gymmet också, så jag känner mig ganska nöjd. Och dessutom hade Robin lagat mat lagom till jag kom hem. Det är sjukt uppskattat sånt :D


 


Vi har en riktig myskväll jag och Robin. H...

img_3707 (MMS)

Vi har en riktig myskväll jag och Robin. Har fixat i ordning trädgården inför hösten och vintern så vi förtjänar att slappa lite nu. Vi spelar Bingolotto och ska äta glass i stora lass :). Trevlig söndagkväll på er!


"Oj, vad billigt! Jag tar fem..."

Shit majgad!

Har redan ångest över hur mycket pengar jag bränner i Tyskland, trots att vi inte ens har varit är än.
Jag kan liksom redan föreställa mig känslan när vi ställer upp alla flaskor och flak i köket och börjar inventera vad fan det är vi har köpt. Man jämför kvitton och lägger ihop och inser att ja, fyra-fem tusen gick det på. DENNA GÅNGEN OCKSÅ!
Alla dessa nitar man går på.
"Oooh, den ser ju god ut!" Sen när man kommer hem så inser man att man inte har någon aning om hur man ska dricka det.
"Ska det blandas? Och med vad? Fruktsoda funkar till allt, vi kör på det! Eller kanske bara med is?"
Eller klassikern:
"Vilken fin flaska! En sån tar jag, eller nej föresten... Jag tar två! Det kan vara bra att ha."

Toppen att vi dessutom har bokat in både Tysklands-resa och Ullared i samma månad. Hejdå lönen!

RSS 2.0