Vilken helg det har varit... Var lediga i ...

Vilken helg det har varit... Var lediga i fredags och vaknade upp med 15 grader i lägenheten. I lördags sjönk det till 12 och då började jakten på hyresvärden. Inte helt lätt visade det sig och utan framgång på den fronten så fick vi spendera natten hos Tony och Elizabeth. På söndagmorgon åkte jag bort till lägenheten för att kolla läget - 10 grader... Rådfrågade grannar och fick tillslut kontakt med Diö Elektriska som fick rycka ut på en söndag. En fläktmotor som gått sönder och det hade dom ju givetvis ingen hemma. Fick köra och låna värmefläktar för att få upp värme, men sov ändå inte hemma i natt... Nu på morgonen har dom varit och fixat det så förhoppningsvis är det varmt och gott när vi kommer hem. Då väntar ett roligt samtal att ringa till hyresvärden för att tala om att v minsann inte tänker betala full hyra :)


Nu är resan nästintill färdigbokad. Ett pa...

Nu är resan nästintill färdigbokad. Ett par hotell-vistelser som inte är helt spikade, men det löser vi nu i veckan. Så i sommar blir det alltså nästan tre veckor i Grekland. Först tre nätter på Santorini, följt av två nätter utanför Athen. Där möter vi sedan upp med nästan hela familjen Peltola för att åka till ön Evia där vi har hyrt ett hus under 13 dagar. Tror att det kommer att bli helt perfekt! :) Jag och Robin åker hemifrån den 21 juni och är tillbaka den 10 juli. Den 11 juli åker vi iväg igen för att fira mammas 50-årsdag. Då blir det två nätter på hotell, i Sverige denna gång :). Vilken sommar va?! :)


Vi har såna reseplaner så ni anar inte :)....

Vi har såna reseplaner så ni anar inte :). Ni får veta mer inom kort :P


En helt orörd lördag låg framför mig och a...

En helt orörd lördag låg framför mig och absolut inga planer alls fanns. Tog sovmorgon och sen blev det lite jympa-repetition och tv-tittande. Hann med en liten tur till Älmhult och köpte lite gott till ikväll :). Robin har spelat match i mariannelund hela dagen och eftersom de vann så blir det nog lite fest för hans del. Det betyder att jag kan titta på precis vad jag vill ikväll :). Just nu blir det lite fika och Pinocchio :)


Nytt år!

Det är galet vad tiden går fort... Sist jag skrev så hade vi precis fått in julgranen och julen stod för dörren. Nu har den passerat och ett nytt år har börjat. Mycket har hänt såklart men det kan väl egentligen sammanfattas i att vi har umgåtts med våra nära och kära. Inte många dagar av denna jul har spenderats hemma och våra familjer har vi varit flitiga med att besöka. Men det är väl precis det helgerna handlar om?
Det har varit fantastiskt i alla fall trots att denna jul har inneburit ganska mycket jobb för både min och Robins del. Men vår lediga tid ser vi till att ta vara på och i år tycker jag att vi har haft otroligt roliga dagar.
Vi har ju under den lilla frånvaron här på bloggen hunnit fira sjuårs jubileum jag och Robin. ♥

Och vilken vinter vi har! Det blev ju en vit jul i år. Det gör i alla fall mig lycklig :)

RSS 2.0