Greys Anatomy

Nu är det dags igen! En ny säsong av Greys. :) Väldigt efterlägtat kan jag säga :P. Men det är ett sorgligt avsnitt kan jag tala om för er. Jag ska inte avslöja något för er som inte tittar nu, men det är död och bergavning och överlag helt sorgligt. Jag, Jessika och Malin sitter redo med mobilerna för att kunna diskutera eventuella överraskningar osv. Precis som det ska vara :).
Det är skönt att allt är som vanligt igen... :P
Är egentligen helt slut nu, så jag hade lätt kunnat somna vilken sekund som helst. Har sovit mellan åtta och nio nu bara för att orka sitta uppe och titta. Började jobba vid sex imorse och var bara hemma och vände efter jobbet innan det var dags att sticka iväg och jympa och när jag väl kome hem sen så gick luften ur mig. Somnade ju som sagt i soffan vid åtta,  helt slut... Och Robin är sjuk så det fattas väl bara att man smittas av det också. I can feel it coming!
Nehe, nu är pausen strax slut och jag måste ägna min fulla uppmärksamhet åt kanal5. Denna gudagåva till mänskligheten! Amen.




♥ 


Kort och koncist.

Min dag: Övertid 6-17, stress, spaggetti och köttfärssås,  bio - flickan som lekte med elden, trött.
Nu - sova!

Godnatt!




Färdig?

Inte en chans, haha! Har fortfarande den där jäklans affärsnyttan kvar att skriva. Men jag resonerar som så att om jag drar ut så länge som möjligt på det så kanske det helt plötsligt bara finns där i datorn. Man vet ju aldrig, mirakel har ju hänt sägs det... Nu vore ett perfekt tillfälle för ett sådant.
Det blir inte mer pluggat idag i alla fall. Har suttit en liten stund nu och det får faktiskt räcka! Ska köra ner till Älmhult en sväng snart, leder jympa ikväll vid 18.30 men jag tänkte att jag skulle ta en sväng på byn först. Tänkte kolla om Scorett har öppnat ännu, och så är jag på jakt efter en ny kofta. Alltid är det något ;).
Tror att jag ska kolla in hälsobutiken också, blev rekommenderad något kosttillskott på jobbet som ska vara bra om man är lite trött såhär på höstkanten. Helt klart något för mig. Det skulle också vara bra för ämnesomsättningen och det kan ju inte skada. Har väl ungefär lika hög energiförbrukning som en snok som ligger i ide. Vi får se, är det inte alldeles för dyrt så kanske...
Men nu ska jag fixa lite här hemma, vika lite tvätt och så... Ha en bra kväll! :)






♥ 


...intressegruppers strävan...blaha...blaha...

Nu kände jag att jag körde fast här... Kan ingen vänlig själ tala om för mig vad lobbyverksamhet är så att jag kan fortsätta med mitt pluggeri? Någon?
I västa fall får jag väl lägga ner min lobbyverksamhet (är det rätt använt?) och slänga mig framför tvn nu. Har suttit och pluggat i alldeles för många timmar nu, så det svider lite i ögonen. Har inte så mycket kvar nu och det är väl tusan också att man ska köra fast på sista uppgiften!
Sandra slog upp ordet lobbyverksamhet föresten, men det blev jag inte klokare på...

"Olika intressegruppers strävan att inofficiellt utöva påtryckningar på politiska beslutsfattare... Vanligt i EU och USA, viktig del av det politiska livet"

Är det bara jag som är puckad, eller är det helt enkelt liiite svårt att förstå?






Räkningar och plugg...

Spännande va? Att se alla pengar flyga iväg på lite olika håll, försäkringar, tv, bredband, hyra osv. Det är alltid lika skoj när det är dags att betala månadens räkningar... Men det måste ju göras :). Ska försöka klara av det lite snabbt nu så att jag kan ta tag i söndagsplugget som ligger och väntar. Tänkte försöka bli klar med Projektledningsuppgiften idag så att jag förhoppningsvis kan skicka in den redan ikväll. Vi får se hur långt jag hinner. Men det är inte så jättemycket kvar nu och med Robin ur vägen så borde det gå. Han är förövrigt på väg till Öland för att möta Färjestaden i innebandy. Seriepremiär tror jag bestämt att det var :). Så jag passar på att inviga nya skrivbordet.
Har varit hemma hos mamma och pappa en sväng också, åt köttgryta och fick med mig en påse bullar hem. Det är bra med mammor som bakar goda bullar :).
Men nu har jag inte tid att sitta här och skriva mer...
Vi hörs!






Filmkväll och Rödvin ;)

Vilken skön dag det här har varit, bara slappat så mycket som det går :). Robin jobbade mellan 5 och 12 så jag fick hela förmiddagen för mig själv, och han hade inte mer än kommit hem förrän han åkte iväg igen (till Emil för att titta på fotboll...) så jag har verkligen haft lugna gatan här hemma. Det har faktiskt varit riktigt skönt :D
När han väl kom hem så åkte vi ner til Älmhult och åt på Elme med Tony och Elizabeth, ingen av oss orkade laga någon mat, haha. Väldigt trevligt var det faktiskt, det borde man göra oftare...
Och nu sitter jag här och kollar på Män som hatar kvinnor, ska se andra filmen Flickan som lekte med elden på bio på tisdag så jag tänkte att det kunde vara bra att se den en gång till innan dess :). Dessutom blev det ju lite vin kvar från igår så det har slunkit ner ett glas... eller två ;). Men filmen är snart slut nu och det är då dags att krypa till kojs. Robin som har varit vaken sen fyra i morse/natt är lite sliten nu. Kalaset varade ju till stracx efter 12 igår så det blev inte så mycket sömn för hans del. Det får bli sovmorgon imorn istället, jag kan ju passa på då också :).
Men som sagt... En väldigt mysig kväll och dag har jag haft. Hoppas att ni har haft det också. Och festa lugnt mina vänner, för det vet jag att många av er gör ikväll. :P
Puss!




Kalas :)

Äntligen finns det lite tid att bara sitta ner! Slutade vid lunch igår och åkte ner till Älmhult med en gång. Handlade en massa mat, hämtade tårta och tömde systemet. Och efter det var det bara att sätta igång, laga mat, duka osv. Så allt har verkligen gått i ett... Men det är roligt att ställa till med kalas :)
Det blev faktiskt en väldigt lyckad kväll, maten fick massor med beröm och alla verkade ha trevligt.
Så idag ligger jag väldigt lågt. Håller på att fylla min nya skönhet, som jag fick av Robin i present,  med massa musik. Så jag har att göra ett tag ;)


Sa jag att den är rosa föresten? :D 

Fick en massa fint igår också, två armband, ett skärp, lila nagellack och ett fint foto på mig och Agnes-pagnes. :)
och lite annat smått och gott :). 





Solrosor och prinsesstårta

Jag trodde inte att det skulle bli så mycket firat idag om jag ska vara ärlig. Dels för att både jag och Robin bestämde oss för att börja jobba vid sex idag (får ju passa på när det är fri övertid :P) och dels för att vi hade bestämt att jag skulle firas på fredag istället. Tanken var därför att jag och Robin skulle fira lite själva idag, och inte göra så stor sak av det. Men oj vad fel jag hade :).
Kl. 05.00 imorse väckte Robin mig med frukost på sängen, blommor och en liten paket. Och prinsesstårta, för han tänker på allt Robin. :) Fick stora fina solrosor och en bok som jag har gått och funderat på att köpa. Den "stora" presenten kommer förhoppningsvis imorn, eller på fredag. Det enda jag vet är att den kommer med posten :).

Efter jobbet var det dags för jympa igen, veckorna bara flyger iväg och jag är nu inne på min femte vecka som ledare. Och det blir verkligen bara roligare och roligare :).
Hann inte mer än komma innanför dörren innan Robins mormor Anna-Lisa ringde och gratulerade. Hon är så gullig :).
Och Robin hade städat och tänt massa ljus och fixat mat. Jättemysigt! ♥
Vi drack till och med lite vin ;). För det får man när man fyller år :P. 
Sen mitt i allt så dyker hela familjen Wikingsson upp. Fastän vi hade bestämt att dom inte skulle komma idag. Men Robin han hade fixat. Så nu har vi ätit tårta och jag fick en kanonbra present. Ett skrivbord, superfint i ekfaner :). Och fina smycken av Martin och Ia. Så nu ska jag snart starta projekt arbetsrum. Det ska bli spännande :)
Men nu gott folk ska jag fortsätta fira :)
Och tusen tack för alla fina gratulationer, på facebook (ärligt talat, jag visste inte ens att jag hade så många vänner, haha), sms och på jobbet :).

Och tack fina Robin för att du är så duktig på att fixa ♥



♥ 


Workout...

Då var dagens arbetspass avklarat och jag ska strax ge mig iväg till Älmhult och träna lite. Det kan verkligen behövas.. Har legat lite på latsidan ett tag nu. Har haft tusen andra grejer som har fått komma före men ikväll så har jag inget annat för mig :).
Annars har det väl inte hänt så mycket spännande idag, jobb som vanligt och inga händelser utöver det vanliga. Hann bort till mamma och pappa en sväng efter jobbet och lånade lite stolar och så eftersom vi ska ha kalas här på fredag. Och imorn fyller jag ju år också :). Ska fira med Robin imorn och så får resten komam på fredag istället. Har ju jympa imorn också så det känns inte som så stor mening att bjuda hit massa folk då. Men Robin har i alla fall lovat att laga mat till mig imorn. :) Jag fick till och med bestämma. Så det blir potatisgratäng och fläskfilé imorn och glass till efterrätt :). Prinsesstårtan (obligatorisk!) får vänta till på fredag. Har beställt mycket tårta så att det räcker till frukost på lördag, en liten tradition som jag har. :) För prinsesstårta är alltid godast till frukost :D.

Men nu börjar det bli dags att byta om :)
Vi hörs!



♥ 


En gång för alla?

Ja, nu är det typ tredje inlägget i rad som jag skriver att jag ska börja skärpa mig med bloggen. Men som ni har märkt så är det mycket snack och inte så värst mycket värksta... Men nu har jag blivit bannad av mina kära klasskompisar och det vet ju alla att deras ord är min lag. Så, nu ska vi se. Jag ser att jag har lovat att lägga ut lite bilder från förra helgen, men det har ju verkligen inte blivit av. Och det känns ju ganska onödigt att lägga tid på det nu, för det är redan glömt sedan länge... Men en bild ska jag väl i alla fall kunna bjuda på. Eller jag tar två när jag ändå håller på :)


Efter en flaska vin drar festen igång på allvar ;)



Ja Sandra, vad ska jag säga? Du gissade på Dancing Queen - avgör själv :P

(Nu bjuder jag på mig själv genom att visa upp dessa bilder för omvärlden, så ni behöver ju inte totalmobba mig för diverse miner och annat onyktert beteende. Och hade det inte varit för att bilderna redan finns på Facebook så hade ni aldrig någonsin fått se dem. :) Bara så ni vet! De är lånade av Carolina dessutom, the other Dancing Queen.)


Så, då var en sak avklarad.
Väldigt effektiv dag det här måste jag erkänna. Jag har fått en hel del gjort faktiskt. Pluggdaten efter skolan blev succé. Oj oj OJ vad vi var duktiga. Samtidigt som det hanns med lite kafferep och lite skvaller mellan varven. Men det är sånt som är bra för hälsan... Lite skvaller och fika har väl aldrig skadat?
Hur som helst så var det en väldigt trevlig eftermiddag och det här tycker jag att vi gör fler gånger :)
Tack Malin, Sandra och Jennie. Vad vore Allbo Särcenter utan er? ♥

Så hörrni, nu kan ni knappast klaga på mig! ;) Ser ni vilket monsterinlägg?
Nu kan jag vara lugn för ikväll. 
Ska försöka knåpa ihop den där utmaningen som Thomas har gett mig. Svåra grejer... Så jag får se om jag hinner publicera den ikväll. 


Go'kväll!


♥ 




Pjuh!

Då var lördagens övertid avklarad. Har jobbat 6-12 idag och det känns i huvudet nu kan jag lova. Men är man i desperat behov av komptimmar så får det gå helt enkelt. Det är skönt att ha det gjort nu i alla fall :)
Så nu slappar jag i soffan med lite top model-repriser i bakgrunden samtidigt som jag äter glass och läser nya Camilla Läckberg-boken. Än så länge är det bra läsning, men vi får väl se hur det slutar :).
Kvällen får vi se hur den blir.. hade lite planer på att åka på bio - Flickan som lekte med elden - men vi får se hur det blir med det. Robin var visst sugen på balders. Hur man nu kan vara det... Det var många år sedan balders var roligt :).
Vi får la se... Jag har inget emot att vara hemma, kommer förmodligen att somna vid halv nio. Min kropp är inte anpassad för att gå upp klockan fem, tio är mer lagom skulle jag vilja säga :D.

Igår hade vi fint folk på besök, Malin & Tony och lilla Agnes. Hon kräktes inte alls på mig två gånger. Absolut inte. Men det gör ju förstås inget :). Vi hade en väldigt trevlig kväll, åt god mat och tittade på tv och så... En perfekt fredagskväll :)






Ja, jag vet...

...fruktansvärt dålig stil av mig att inte skriva så ofta. Det ska bli ändring på det. Snart.
Nu är i alla fall veckans jympapass avklarat. Gjorde lite fel och bytte styrkeövningar till höger och vänster, men det var tydligen ingen som hade märkt nåt så det gjorde inte så mycket.
Hade tänkt lägga ut lite bilder från helgens bravader också, men det hinns inte med nu. För nu har Robin lagat mat till mig :)


Nu är det föresten nedräkning också. Om exakt en vecka fyller jag 21 ;) Stora tjejen nu ju :P


Ha en bra kväll!





Ojsan...

Här ekar det tomt...
Har haft fullt upp denna veckan vill jag lova. I tisdags var det ju turridning på islandshästar som jag skrev om i förra inlägget. Riktigt roligt var det :). Trodde inte att jag saknade ridningen så mycket men när man väl var uppe på ryggen igen så inser man hur roligt det faktiskt är! Har så mycket minnen från Ekudden och tiden som vi red där. När jag och Sofia åkte ut med skolbussen direkt efter skolan och fick hjälpa till att ta hem hästarna från hagen. Och den sommaren som jag och Fia och Maja var där på ridläger. Och lilla Sam som jag inte trodde att jag skulle tycka om så mycket. Och Babsan, Allan, Chiquita och Bull... Och alla de andra :)
Det var tider det ;)
Så det är väl en himla tur att man kan ge sig iväg ibland och rida lite :)
Och igår var det jympa igen. Inte lika mycket folk som sist, men det beror nog på vädret. Men vi hade skitkul ändå! Och nu är jag inte ens nervös längre :P. För det går ju så himla bra!

Nehe hörrni, nu ska jag ägna min uppmärksamhet till Idol :P




Jag vet ju inte vad jag undrar...

Var i skolan idag, och tro det eller ej men Nenne gjorde nog en av sina bästa lektioner idag. Han fick till och med igång lite diskussioner :P.
Och projektledningen som var på eftermiddagen blev vi inte klokare på denna veckan heller... Det känns lite som att jag idiotförklarar mig själv med alla mina frågor, men men.. Någon måste ju fråga :). Men som Mattias sa idag: Jag vet ju inte vad jag undrar. 
Nej, ska man lyckas fixa ihop det här projektet så gäller det att ta reda på vad som gäller :P.

Vet ni vad jag ska göra imon föresten?
Jag och mamma ska rida islandshästar :). Det är ju flera år sen jag satt på hästryggen sist, men det ska bli fruktansvärt roligt :). Så jag har fått rota fram alla gamla ridgrejer hemma hos mamma och pappa nu ikväll. Lyckades hitta alltihop, och konstigt nog så passade de fortfarande, även om det är några kilo sen :).
Men nu börjar det visst bli sent, ska bara titta klart på Roast på Berns och sen ska jag sova.
Go'natt 



♥ 


Hrmm...

Jag sitter här och pluggar lite nu.. Och ärligt talat, jag har inte en jäkla aning om vad det är jag sysslar med. Jag skriver och skriver men har ingen aning om vad. Och om det är rätt? Ja, inte den blekaste...
Jag har i alla fall konstaterat att jag inte tänker bli projektledare. Aldrig någonsin!
Men det här måste ju bli gjort i alla fall, även om det inte är någon framtida karriärsmöjlighet för min del. Jag tror att jag får ta och byta ämne snart och gå över till Organisation och Ledarskap, för det har jag lite koll på i alla fall. Och dessutom är inte uppgifterna hälften så svåra.
Så får det bli!







Puh!

Äntligen hemma!
Gick upp redan vid sju imorse för att Robin skulle ner till Älmhult och spela innebandycup. Det kan inte vara mänskligt att gå upp så tidigt på en lördag, det kan bara inte det! I alla fall, eftersom jag skulle ha bilen så var jag tvungen att skjutsa ner honom till samlingen och det kändes lite poonödigt att köra hem emellan för jag ville ju titta lite på första matchen. Och efter det har jag inte varit hemma på hela dagen... Plockade upp Johanna och körde till Växjö, men shoppingen var dålig idag. Inhandlade bara ett par nya jeansleggings och hittade ingen jacka som jag egentligen hade behövt. Men Johannie hittade desto mer :P.
Men vi hade en väldigt trevlig eftermiddag tillsammans i alla fall, trots att inget passade på Lina idag :).
Efter Växjö var det raka vägen till Älmhult igen för att lämna bilen till Robin igen. hann titta lite på sista matchen innan mamma kom och hämtade mig. Så nu har hela kvällen tillbringats hemma hos mami och papi och det har druckits lite vin och ätits god mat. En kväll helt i min smak :P
Men nu är det rätt skönt att vara hemma igen. Väntar på att Robin ska komma hem, han är i Älmhult och tittar på fotboll och så... Men jag hinner nog somna innan han dyker upp.
Faktum är att jag nog ska göra det med en gång - börjar bli väldigt tung i ögonlocken nu.
Så godnatt!


Och föresten! Såg ni Zlatans mål? Ja, HERREGUD!






Rea-branding

Då har snart den här veckan gått den med... Vart tog den vägen liksom? :)
Redan torsdag och bara en jobbdag kvar innan det blir helg. Ja, jag klagar inte. Det är fint med helg :D.
Var på utbildning idag på jobbet, om varumärkeslanseringen som håller på just nu. Och det var faktiskt väldigt intressant, fick lite mer info om vad som händer just nu och varför saker och ting är som de är. Kan ju tyckas att vi borde fått veta det för länge sen, men bättre sent än aldrig heter det ju.
Funderar på om det kanske skulle gå att använda den här lanseringen som mitt projekt i Projektlednings-kursen. Eller om jag ska hitta på något fiktivt. Det hade ju varit smidigt med ett projekt som redan existerar, men samtidigt drar jag mig lite för att blanda in skolan i jobbet. Jag får se helt enkelt :/
Var inne på nätet nyss och kollade in våra nya uppgifter som vi har fått i skolan och Oh My God! Lina kommer att få ligga i om hon ska klara av både jobb, skola och jympa.
Så i ren protest så tänker jag inte plugga i helgen. På lördag är det shopping på schemat :)
Då drar jag och Miss Loo till Växjö och gör stan osäker. Då ni! ;)


 
Johanna och Jag








Inget danspass...

Det blev ingen dans för min del ikväll. Robin skulle ha bilen och ingen av dem som brukar följa med skulle dit ikväll. Så jag och Karin fick stanna hemma. Men ingen skada skedd :) Jag fyllde kvällen med plugg istället... Så nu har jag kommit en bra bit på den här oääändliga vägen. Fast bara det lättaste gjort än så länge. 
I övrigt har dagen varit ganska okej. Jobb som vanligt och hade det inte varit för att det har varit fruktansvärt varmt där idag så får det nog ändå räknas som en skön dag. Helt sjukt att de inte kan fixa iordning det där ventilationssystemet som aldrig någonsin har fungerat. Och det är ju lite synd att man har varit tvungen att vara inne hela dagen när vädret har varit så fint... Nu kommer ju hösten sägs det ju... 












RSS 2.0