Nu har jag skottat hela parkeringen lagom ...

img_3917 (MMS)

Nu har jag skottat hela parkeringen lagom till Robin kom hem från Växjö. Vi konstaterade att det var första gången som jag skottade sen vi flyttade hit... Och andra gången i hela mitt liv. Det var kanske på tiden? Hehe


Hoppas att er advent har varit lika mysig ...

img_4914 (MMS)

Hoppas att er advent har varit lika mysig som min :). Nu är jag ute och går i snöyran. Brr...


Jag är lite osäker på om den här färgen ve...

img_7449 (MMS)

Jag är lite osäker på om den här färgen verkligen är något för mig... Just nu ser det nämligen ganska orange ut :s


Bränd

Jag kan bara konstatera att jag har en jädra tur ibland...

Åkte upp till Liatorp efter jobbet och handlade lite och det sista jag gjorde innan jag gick utanför dörren var att ta plånboken som låg på köksbordet.
Väl i affären plockade vi på oss det vi skulle ha... och lite till... och när vi står i kön vid kassan så känner jag att plånboken inte ligger i fickan som jag förväntade mig. Ingen större skada skedd... Robin betalar :D
Tänker att jag måste ha lagt den på byrån i hallen innan vi åkte. Men smart som jag är så kollar jag ändå utanför bilen på parkeringen för att vara säker på att jag inte har tappat den. Nejdå - lugnt! Ingen plånka!
Hem igen....
Och givetvis... INGEN plånbok så långt ögat når. Varken inne eller ute. Vad i h-lvete?
Snokar fram telefonnumret till Linnéhallen fort som attan och misstänker att jag har lagt den bland avokadona. Snälla Lena springer runt hela butiken och går i mina fotspår. Inte vid frukten? Men var du inte vid osten också? osv...
Ingen vit plånbok så långt ögat når. Ser framför mig allt jobb med att ersätta alla kort som finns i. 
Svär en liten ramsa och slänger mig sen i bilen och glider upp till Liatorp. Har bråttom, Robin ska iväg på träning. Svetten lackar. Både av nervositet, ilska och stress.
Står och gräver i snödrivorna där vi tidigare hade parkerat och så plötsligt. Min fina vita plånbok! Yes! 
Hel och ren och med varenda öre kvar i :).

Detta är andra gången på bara ett par veckor som jag har sån tur i oturen.

Första gången?

Vi var i Huseby nyligen och jag satt och pillade med Iphonen på väg dit. Inget konstigt...
Vi strosar runt och provsmakar allt som är ätbart. Hade det inte varit för regnet och leran så hade det varit en toppenkväll. Karin frågar om jag kan skicka iväg ett sms för hon är inte säker på att hennes gick fram eftersom det inte kom någon leveransrapport. Jomenvisst säger jag och halar upp telefonen ur fickan. Eller nej just det... Ingen Iphone! Va fan??!!
Jaha, jag la väl den i bilen då säger jag men kan inte låta bli att skoja om att jag säkert hade den i knät och att den nog trillade ut när jag reste mig upp. "Den ligger säkert utanför bilen i det här ösregnet, höhö".
Tänker inte mycket mer på det förrän vi ska åka hem igen och börjar närma oss bilen. Robin är framme snabbt som attan och lyser utanför min dörr och vad ligger där i leran på en grästuva? Linas Iphone såklart :)
Gissa om jag blev glad när den inte visade några som helst tecken på fuktskador trots flera timmars regnande. :)
Ibland har man tur som sagt... Eller vad man nu ska kalla det :)


Och på tal om otur föresten...
Solade solarium idag på lunchen. Kände att huden börjar vänja sig nu, men låg bara en kvart som vanligt... Vi kan väl säga såhär... Det var bara inbillning att jag trodde att jag hade fått lite färg. Lyckades givetvis bränna brösten så in i helvete!
Robin tyckte att det var hysteriskt roligt. Inte jag dock... 

Music, maestro!

Nu börjar min musiklista arta sig riktigt ordentligt. Eller vad sägs om:
Mohombi - Bumby ride
Robyn - hang with me
Bomfunk MC - turn it up
Usher ft. Pitbull - DJ got us falling in love
Jessica Simpson - I wanna love you forever
Avril Lavigne - Unwanted
Chicago - You're the inspiration
P!nk - Raise your glass
Tinie Tempah - Written in the stars
Jumper - Solen stiger upp även idag
Safri Duo - Played-A-Live
Rasmus Seebach - Engel
Sanna Carlstedt - Önskelistan
Leona Lewis - The first time ever I saw your face

Ja... Det kan ju förstås ändras tusen gånger om innan passet är färdigt. Känner jag mig själv så görs nog sista ändringarna dagen innan premiären. Några låtar saknas än så länge och några är jag inte helt hundra på...
Men en bra bit på väg har jag kommit i alla fall :)

Nu blir det lite tv-tittande och jag måste dessutom påbörja den där önskelistan som mamma tjatar om varenda gång vi träffas. ;)

Telia klarade inte av snön igår vilket gjo...

Telia klarade inte av snön igår vilket gjorde att jag fick spendera kvällen helt utan tv, dator och telefon. Det var därför det inte blev något inlägg igår.... Ikväll blir det träning och kanske några minuter i solariet. Julfesten närmar sig och jag är vitare än mjölk i skinnet. Men det ska vi råda bot på nu :). Hoppas att ni hade en trevlig helg! Det hade jag i alla fall... Bowling, Harrys, jympa, mys hos Malin & Tony, lussekattsbak, adventspyntning, innebandy... Ja, i korthet var det nog allt :). Vi hörs :)


Fina flickor

Musik-letandet fortsätter...
Inte helt lätt, men jag gör i alla fall lite framsteg. Det är faktiskt ganska kul att utmana sin musiksmak lite och lyssna på låtar och artister som man aldrig skulle ha gjort annars. Sanna Carlstedt är ett namn som jag fastnat lite extra för denna gång. Än så länge är Önskelistan favoritlåten, men jag har inte tagit mig igenom alla än...
En annan låt som går varm Jag hoppar och stampar på ditt hjärta som Little Marbles har gjort. Den går förövrigt varm på P3 om dagarna. 
Jag har på senare tid fastnat väldigt för svenska, kvinnliga artister i stil med ovan nämnda. Melissa Horn upptäckte jag redan under min Village-praktik och för bara någon månad sedan fick jag upp ögonen för Lisa Ekdahl.
Detta går ju egentligen helt emot min "vanliga" musiksmak som mest innehåller namn som; Lady Gaga, Katy Perry, Rihanna osv.
Kvinnor dominerar mina spelningslistor som ni kanske förstår. :)

Nu över till annat... 

Imorn blir det bowling med jobbet på kvällen så det laddas för fullt nu. Bowling, mat och ett besök på Harry's kan ju liksom inte gå fel :P.
Att jag ska leda jympa på lördag kan vi ju förstränga ett tag till :). 

Det var nog alles.


Rykande hett!

Hej på er!
Än så länge hänger jag med :P...
Sitter här och sonderar terrängen efter musik till ett nytt jympapass - alltid lika ångestladdat eftersom jag vet hur många timmars arbete som jag har framför mig.
Kikar efter lite klänningar också mellan varven, men än så länge ingen lycka. Det får nog bli en tur till Växjö snart...

Tänkte att jag skulle slänga ihop ett snabbt inlägg, för jag har egentligen en hel massa annat att göra. Men ja... allt för er kära läsare. Jag hoppas att ni kommer tillbaka nu när jag är på banan igen?

Dagen har varit lugn... Lite småsegt på jobbet och det märktes minsann på stegräknaren som tickade på väldigt långsamt idag. Men jag rättade till siffrorna lite i gymmet efter jobbet så det blir nog en hyfsad dag ändå.
In i duschen när jag kom hem och vad händer när jag står där med inpackning utsmetat i hela skallen? Jo då ringer det på dörren.
Var helt inställd på att det var hyresvärden som hade kommit för att kolla på kökskranen som står och rinner allt som oftast. Det är lite högtidligt att han besvärar sig med att komma hit och eftersom han är omöjlig att få tag på genom telefon så tänkte jag att det minsann var bäst att öppna. 
Var det hyresvärden?
Nej.
Var det en tjej från Viasat som såg tokrädd ut när jag slängde upp dörren på vid gavel iförd endast handduk och vitt kladd i håret?
Ja. 
Lyckades hon klämma ur sig: Nämen oj, du ryker ju!
Ja. (Det var ju för fasiken kallt ute!)
Stoppade den lilla detaljen att jag var halvnaken henne från att försöka sälja på mig ett finfint tv-abonemang?
Nej. 
Lyckades hon?
Gissa? 

Sitter på jobbet och knaprar polkagrisar s...

Sitter på jobbet och knaprar polkagrisar som Marie var vänlig och tog med sig. Börjar få julkänslor och känner mig faktiskt lite stressad över att det faktiskt bara är typ 38 dagar till julafton. Mest stressad är jag dock över julfesten den 27:e november. Jag hittar ju för fan ingen klänning!!!!!


En liten bekännelse kommer här på fredagsk...

En liten bekännelse kommer här på fredagskvällen. Jag skrev ju för några timmar sedan att det inte skulle bli något fredags-vin... Well... I guess I was wrong ;)


Okej okej... Nu är det dags igen! Här är j...

Okej okej... Nu är det dags igen! Här är jag. Inte död, inte allvarligt sjuk, bara sjukt opepp på att skriva. Men vi gör ett försök... Here we go! Det är ju några dagar sen sist och att uppdatera er om vad som har hänt skulle ta år och dar. Det blir alltså inget med det :). Inget överdrivet spännande har hänt, annars skulle ni givetvis få veta :). Ikväll står ledarträff med Friskis på schemat, god mat och lite info innebär det med andra ord. Imorn blir det jobb, så inget fredags-vin för mig alltså :(. På kvällen blir det mat på Laggis och SAW 3D med Emil & Lina och Sofia & Dan... Och Robin förstås :). Spännande!!!! Jag är redan livrädd, som den lilla fegis jag är :).


RSS 2.0