Fångarna på fortet

Tänkte mest titta in och säga hej!
Har inte så värst mycket att rapportera idag eftersom jag mest legat och slöat i soffan :P.
Tittade på fångarna på fortet innan och det håller ju verkligen inte samma klass som när man var liten... Eller är det kanske så att man blivit några år äldre och lärt sig att uppskatta lite annan typ av undehållning? Hur som helst så var det i alla fall extra mesigt ikväll när kändisföräldrar tävlade mot sina barn. Förra veckans program var ju i alla fall helt okej, men inte ikväll! Nästan så att skämskudden åkte fram när Pernilla Wahlgren var i farten.
Och Bebé Fourah... What??

Nu får det bli lite Time Out. Det är roligt och ren och skär underhållning ;)

Jympapremiär

Nu har alla spänningar släppt och jag är helt slut. Jag hade nämligen premiär för mitt jympapass idag och jag har gått och varit nervig i flera veckor på grund av det.
Det gick ju hur bra som helst förstås. Det visste jag ju egentligen att det skulle göra också, men jag går ändå och oroar mig för en total blackout. Hur ofta händer det egentligen liksom?
Fick mycket beröm för det nya passet och afro-rörelserna verkade uppskattade och framkallade lite skratt här och var :)
Hoppas inte att det var mitt rumpskak de flinade åt :P
Nu är jag i alla fall mätt och go och väldigt nöjd så det får bli lite fångarna på fortet. Är inte det nostalgi så säg?



Klasskamrater! Lystring! ;)
Goda nyheter, Malle kommer på lördag :P 

En dansande råtta

När katten är borta...

Ikväll ska jag ut med tjejerna :)
Man får ju passa på när det är Älmhultdagarna och det händer något här.
Jag har varit nere i Älmhult en sväng nu med mamma och Karin och handlat lite. Köpte upp mina insparade tandläkarpengar och fick för dem både en klänning och en kofta. Kvällen är räddad ;)

Ska bli superkul!



Robin är på träningsläger denna helgen och...

img_5916 (MMS)

Robin är på träningsläger denna helgen och han hade hunnit åka innan jag kom hem från jobbet. Då stod den här buketten och väntade på mig. Bara så där :). Han är för fin min Robin <3. Jag älskar dig


Storfiskarn

Det var ju inte särskilt svårt att slå grabbarna idag. Vi slog dem lite lätt...
Vi vann visserligen inte hela tävlingen utan fick nöja oss med en andra plats. Men det är inte hela världen, det viktigaste var att sätta alla kaxiga gossar på plats. Och det gjorde vi ju minsann ;)
Mina fyra små firrar kanske inte bidrog med så mycket vikt, men visst är de söta?




Nu jävlar!

Jag har precis invigt diskmaskinen nu, och jag tror att det här kan vara början på någonting bra. Det kan till och med vara så att jag nu har mött min bästa väninna. Vi trivs ihop, Cylinda och jag.


Nu inväntar jag startskottet i årets företagsmete här i Diö. Invacare är indelat i två lag som tävlar mot varandra och mot andra företag och i år är det tjejerna mot killarna. Vi ska kicka ass! Det är serious shit det här, blodigt allvar!

So far away

Då var ännu en dag till ända. Det har varit en lång vecka det här, och den är inte ens slut än.
Kan inte låta blir att läsa vad alla skriver om dig på facebook... Det är galet vad många vänner du hade.
Det har berört mig ganska mycket det här, kanske för att det känns som att uppleva Daniels öde en gång till. Jag kände mig annars ganska färdig med det...







Kollat gaddarna :/

Idag har huvudet inte riktigt varit på sitt rätta ställe känns det som. Har känt mig lite hängig och har haft världens huvudvärk mest hela tiden. Men nu har jag laddat kroppen med två ipren och en stor kopp te så nu känns det lite bättre.
Har hunnit med ett besök hos tandläkaren idag också och det var ovanligt smärtfritt, både fysiskt och ekonomiskt. Det finns ju tydligen ett bidrag för alla mellan 20 och 29 år och eftersom jag inte hade utnyttjat mina två senaste så fick jag 600 kronors rabatt. Kalaset kostade alltså mig 50 spänn allt som allt. Det tackar vi försäkringskassan för minsann! Lite snopet men väldigt trevligt för nu kan jag ju köpa något annat skoj för pengarna. :)

Imorn ska vi till Växjö och köpa diskmaskin föresten. Vi är sååå trötta på att diska allt för hand så nu orkar vi inte skjuta på det mer. :) Det ska bli gött :D.



Gabriel

Det är svårt att undgå samtalsämnet som är på allas läppar just nu. Det känns därför fel att inte nämna det...

Även om det är flera år sedan så gick vi ju trots allt i samma klass på Haganäs.
Det är tungt att läsa om allas sorg som blir så väldigt tydlig på facebook när alla skriver i loggen. Så många som undrar varför och som inte riktigt förstår. Fast det finns det väl ingen som gör?
Hur någon som har så många vänner och fritidsintressen kan bära på så mycket sorg inom sig så att man inte ser någon annan utväg. 
Jag skickar en tanke till hans familj och vänner som har en otroligt jobbig tid framför sig. Jag har sett den typen av sorg på nära håll och kan föreställa mig vad de går igenom just nu. 
Förhoppningsvis så har du det bra där du är nu och har funnit din frid.
   


Söndag



I fredags var vi ju borta hos mamma och pappa och hade en trevlig kväll och vet ni vad som inträffade när vi skulle cykla hem Robin och jag? Eftersom vi skulle koka kräftor på lördagförmiddagen så bestämde vi oss för att låna en stor gryta som vi skulle försöka få med oss hem  på cyklarna. Och vi kom inte 100 meter innan Robin tappar balansen och cyklar rätt in i mig så vi båda stupar räkt ner i gatan. Robin med huvudet före rakt ner i asfalten medan jag lyckades ta emot med händerna. Som tur väl är så klarade han sig med ett skrubbsår i pannan och några på knäna och jag med ömma händer och stora fina blåmärken på benen. Min cykel däremot klarade sig inte lika bra så den måste jag lämna in för lite tillsnyggning. Jag var lite skakis när vi fortsatte cykelfärden hemåt sen...

Men kräftor blev det ju i alla fall som ni ser... :)
 

Nu har jag precis kört igenom jympapasset och gjort lite sista minuten ändringar så nu känns det faktiskt lite bättre. Det sitter inte riktigt än, men det går framåt i alla fall och det är skönt.
I eftermiddag ska jag bort till fam. Peltola och fira Tony och Elizabeths bröllopsdag. Robin jobbar ju som sagt och ska iväg på fotboll direkt efter så han får stå över.


Äntligen fredag!

Nu är det äntligen helg! Gissa om jag har sett fram emot det hela veckan?!
Vi ska bort till mamma och pappa om en stund och grilla lite och så, kanske dricka lite vin också om man har tur ;). Helgen ser annars lugn ut...
Imorn ska det kokas kräftor och jag har bokat jympasalen i två timmar så jag får köra ner en sväng till Älmhult också. Men hela kvällen är oplanerad så vi får se vad som händer.
På söndag ska Robin jobba och spela fotboll så jag får roa mig själv hela dagen. Försöker fundera ut något att hitta på, men det löser sig nog. Det brukar det göra :)

Jaja, vi hörs! :D

Städdag

Visst är det härligt när det är nystädat hemma? Det luktar gott och är skinande rent överallt. Sitter just nu och njuter i soffan efter en hel dags arbete, och tro inte att det slutade när jag stämplade ut vid fyra. Nejdå, jag har gjort lasagne, städat hela lägenheten och kört igenom jympapasset. Robin har klippt gräset och fixat lite ute och nu är han på träning.
Så nu känner jag mig rätt mör, och tillfreds.
Malin och Agnes var här en och sa hej en sväng också. Det har precis blivit bekräftat att hon har celiaki (gluten allergi) och eftersom vi inte hade så mycket glutenfritt hemma så fick hon smaka lite dillchips och isglass. Det gillade hon minsann ;).

Nehej, vet ni. Jag sitter här och är så slut innanför pannan så det kommer inte mycket vettigt ur det här. 
Så det får bli lite te och en stund framför tvn.

Tjing! 

 

Sömnlös

Det sämsta med att börja jobba igen är att det är helt omöjligt att sova på nätterna. Hjärnan måste gå på helvarv eller något för jag har inte fått många timmars sömn sammanlagt. Att det är varmt och klibbigt som aldrig förr underlättar ju liksom inte. Men inatt hoppas jag att jag ska vara tillräckligt utmattad så att jag somnar som en klubbad säl. Det hade varit bra...

Jag har varit ganska effektiv ikväll faktiskt. Lagat mat och tränat på mitt jympapass och (håll i hatten!) sökt ett jobb. Ja, först fick jag ju knåpa ihop ett CV, men nu är det fixat och klart och inskickat och allt. Så nu är det väl bara att vänta antar jag :P.

Nu är det slut...

Gissa vilka som ligger i soffan och har enorm ångest över att jobbet börjar imorn? Ja just det... ett år kvar till semestern!
Bara att damma av matlådorna kändes ju helkonstigt...

Men så är det, lika bra att gå och lägga sig.
Godnatt, och lyllos er som fortfarande har semester :)


Makalös

Nu har jag spenderat största delen av kvällen med att titta på Twilight och New Moon. Hittade båda filmerna på datorn och det verkade ju helt enkelt som en bra idé. Det var det också kan jag lova, och nu kan jag knappt vänta tills jag får se Eclipse. Ja jag vet, det är en stor töntstämpel på allt det här. Jag tycker det också, men jag kan ändå inte hjälpa att jag tycker om det. :)

Jag ska alldeles strax krypa ner i sängen, men eftersom jag är ganska nyligen hemkommen efter att ha hämtat mamma som har varit ute på bravader (lägg märke till att det inte var det omvända) så kände jag att jag hade nog med energi för att skriva en rad eller två. 
Jag märker ju att ni börjar tröttna på att det aldrig uppdateras här i bloggen, men förhoppningsvis ska väl det ändras när jobbet börjar igen på måndag. Jag hoppas på mer fritid när semestern är slut, hur sjukt det än låter. 

Visby var makalöst föresten, vilken stad! Åk dit! :)




 
Visst är det en fin bild? Har förvisso inget att göra med varken Twilight eller Visby, men korten från Kreta är många och tillfällena att visa upp dem alldeles för få.  


Bröllop

Såg i tidningen att Sahar och Sebbe ställde till med bröllop i New York. Gissa om jag tappade hakan? :) Otroligt kul i alla fall! Stort grattis!

Kreta, Agii Apostoli

Nu är vi hemma igen efter två helt underbara veckor. Termometern har inte visat under 35 grader på dagarna och vi har legat i havet mest hela tiden. Maten var precis som förväntat väldigt god och det syns minsann att man har stoppat i sig mycket gott under semestern. Vågen visade fyra kilo mer än innan vi åkte så om en vecka blir det bantning för både mig och Robin ;).
Men på semestern ska man ha det gott och det är helt klart värt varenda kilo! :)
En veckas semester återstår dock och igår bokade vi två nätter på hotell i Visby. Så imorn ger vi oss iväg igen. Ska bli supermysigt!

Grakland var verkligen helt fantastiskt och trots att det nästan var för varmt för att göra annat än att ligga vid havet så lyckades vi i alla fall komma iväg på två utflykter.
Jag och Robin tog med mina syskon på en båtutflykt till Balos-lagunen på nordvästra Kreta. Vattnet var helt kristallblått och sanden kritvit. Ofattbart!





RSS 2.0