Första advent

Hej på er!
Är allt bra? Det är ju första advent idag och jag ska i alla fall mysa till det riktigt ordentligt. Nu väntar plugg i ett par timmar, men i eftermiddag står pepparkaksbak på schemat.
Vi har faktiskt inte bakat peppisar på flera år nu, det är ändå ingen som äter dem (eftersom köpta ändå är godare...). Men i år gör vi det mest för känslans skull :).
Spelar Carola för att komma i lite stämning nu... Det är inte samma sak med Spotify när det gäller julmusik, det ska vara på skiva. Köpte förövrigt 3(!) julskivor i Ullared. Nödvändigt köp, jovisst... jaja...

Gårdagen var mycket trevlig. Robin bjöd hit Martin och Marcus och körde "plingsnaps" till fotbollen. Jag stack hem till mamma och pappa och åt och umgicks med dem ett tag. Anna kom dit också :).
Sen stack vi hem till grabbarna, jag och Anna. Och det spelades Wii vill jag lova. Och guitarr hero.
Jag vann över Martin i bowlingen, kan vi väl sammanfatta kvällen med :D. Ett poäng. Ett litet, litet poäng :)

Men nu är det ju alltså söndag och första advent. Det går fort till jul nu och jag känner nog att jag börjar få lite kontroll på läget nu. Skickade in sista hemtentan igår och har kommit en bit på väg i århundradets största och svåraste uppgift. Det enda som jag panikar lite inför nu är mitt jympapass som tyvärr blir väldigt lidande.
Har hittat ganska många låtar nu i alla fall.. Men har fortfarande svårt att hitta en bra "spring"-låt. Ni kanske har något tips? Gärna lite rockigt eller en låt med bra driv i...
Skriv gärna en kommentar om ni kommer på nåt.

Nu börjar det bli dags att få opponeringen gjord, eftersom den ska redovisas imorn. Sen kan man pricka av ännu en sak på listan :)


Puss!

Ensamhet

Eftersom jag sov 3 timmar i eftermiddags så är det stört omöjligt att somna än på många timmar.
Min undring är: Vad gör man en fredagskväll/natt när man är hemma själv och tvn visar skräp mest hela tiden?
Ensamhet är tråkigt!


Puss

Fredagsfeber...

Igår tog jag tjuren vid hornen och gick och vaccinerade mig. Efter att ha velat fram och tillbaka och utan att kunna bestämma mig så är det nu gjort i alla fall. Om valet är rätt eller fel återstår att se, men de säger ju att de som blir dåliga av sprutan hade blivit ännu sämre av själva influensan.
Det är därför som jag sitter här med feber och försöker komma fram till vad jag tycker om det egentligen.
Ja, den här baconfebern engagerar verkligen hela Sverige och Världen och det finns tusentrals olika åsikter om huruvida man ska ta sprutan eller inte. Det som var avgörande för min del är att det pratas mycket om att vi ungdomar drabbas extra hårt och smittas lätt eftersom vi inte har ett lika utbrett immunförsvar då vi t ex  inte var med under "Asiaten", "Spanskasjukan" osv. Dessutom vill man ju inte vara orsaken till att någon annan får svininfluensan.
När vi sen pratade i skolan om det och Nenne rekomenderade oss att ta den med tanke på Kinaresan i mars så var det inte så mycket mer att fundera över.


Men visst känns det tråkigt att man ska behöva bli sjuk av sputan som man tar för att man inte ska bli sjuk?
Jobbet idag gick otroligt segt, började lugnt i morse men ju längre dagen gick ju sämre blev jag. Och när jag kom hem hade jag alltså feber. Ont i armen har jag haft sen igår...
March i säng kl 16.00 i eftermiddags, och nu vaknade jag igen för en liten stund sen.
Trött och sliten och väldigt nöjd med mig själv eftersom jag satte upp alla stjärnor och gardiner igår. Det är mysigt nu :)

Nu tror jag att jag ska vila lite till, Robin spelar match så jag är hemma själv...
Hoppas att ni fredagsmyser riktigt ordentligt :)




Puss!

Aahh!!!

Nu är det ny dag och vi lämnar gårdagen bakom oss. Kvällen igår blev i alla fall lyckad, tänk att lite marängsviss och mys med Agnes kan lyfta en hel dag... :)

Nu har jag i alla fall börjat rota i den här eviga röran med allt som behöver göras och det har varit hardcore plugg ända sen jag kom hem från jobbet. Men den här uppgiften var lite väl mycket att bita i för min smak. Det går ut på att vi ska välja en vara som vi genom ett fiktivt företag ska importera från ett lämpligt land och så är det en massa frågor och uppgifter till det. Nu har jag i alla fall börjat och det är väl alltid något antar jag...
Fast det är skittråkigt och jag känner mig superkass och dålig och värdelös...
Förstår inte riktigt hur jag ska kunna få det här kladdet till någon form av resultat och jag.... ni ska slippa...

Tror att jag går över till opponeringen som ska vara klar till nästa vecka. Det fattar jag i alla fall...


Pusshej.
 

Depp


Citaten som beskriver min dag: 

"Jonatan dödade min livsgnista imorse..." "...och då har jag inte råd att leva."


Det går över, fråga inte.

2012?

Idag var jag tillbaka på jobbet igen. Febern har flugit sin kos, men jag är fruktansvärt trött i både kroppen och huvudet. Om ett par veckor kan man koppla av skolan för en liten stund och det ska bli riktigt skönt. Jag längtar verkligen till julen i år. Den kommer inte en dag för tidigt! :) Jag behöver slappna av!!

Men imorn är det ju i alla fall fredag och då ska jag och Robin kanske gå på bio. Vill gärna se 2012 så vi får se om vi orkar köra in till Växjö imorn...






Lina,♥  

Febertopp?

Idag mår jag bättre... Ingen feber än så länge och som det ser ut nu är jag redo för jobb imorn igen :)
Jag ringde och sjukanmälde mig till ProPrimo (företagshälsan) och fick prata med en sjuksköterska som trodde att jag hade fått en febertopp (som kan orsakas av stress bland annat...) och att det förmodligen bara skulle vara en kväll. Hon tyckte inte att det lät som svininfluensan i alla fall och det var ju skönt. :)
Så idag tänkte jag plugga lite och försöka bli klar med fallstudien som ska vara inlämnad senast på söndag.
Dessutom så borde jag skriva en inköpslista till Ullared.. För på söndag åker jag, mamma och Karin dit :)
Annars blir det en lugn dag, snälla Maria kunde ta mitt jympapass ikväll så nu behöver jag inte fundera över det längre.

Ha det bra mina vänner!
Kram!



Lina,♥

Oink oink...

Nu tror jag bestämt att Svinis har hittat hem till mig.
Kände mig lite halvkass i eftermiddags på jobbet, men tjurig som man är så går man inte hem... När jag kom hem hade jag feber och nu sitter jag här och känner att det nog är grissjukan som har bosatt sig i min kropp.
Och om jag hade varit smart så hade jag sjukskrivit mig idag och sluppit en hel (jävla) karensdag. Men nej, inte Lina... Hon har pengar så att hon kan gödsla med dem och bryr sig inte ett dugg om det blir en liten skitlön som trillar in på kontot..........






Nu ska jag sova en stund.


(Förövrigt händer detta bara för att jag skrev att jag inte skulle missa någon träning denna veckan. Plus att jag måste hitta en stand in till mitt pass imorgon. Härligt, :/ )




Lina,♥

Räkan, prinskorven och vinbladsdolmen...

Nu väntar en jobbig vecka. Mycket övertid och mycket plugg, och jag tänker minsann inte missa någon träning. Även om det helt klart hade underlättat en del... Men icke!
Har ju som tur väl är kommit en bit på väg med fallstudien som ska vara inämnad på söndag. Långt ifrån klar dock, och jag ska ju till Ullared på söndag. Det gäller att vara diciplinerad denna vecka om allt ska hinnas med.

Dagen och kvällen har varit mysig och trevlig på många sätt. Studiebesöken var helt okej, JULA var väldigt förberett och han som pratade var en trevlig prick. På Ahlstom kände jag att det var lite för avancerat för mig, eller så var det helt enkelt brist på intresse från min sida? För jag kom på mig själv med att tänka på annat, och stirra (haha). För killen som höll i föredraget hade inte helt fördelaktiga byxor på sig och det var det fler än jag som la märke till kom vi fram till under kvällens middag på Akropolis. Räkan, prinskorven och vinbladsdolmen m.m tyckte Anna-Lena var passande, haha. 
- Men, det är ju synd om honom, sa Pernilla.
- Jag tycker mer synd om hans fru, menade Sandra. 
Det enda jag kände var en stor lättnad över att jag inte var den enda som reflekterade över storleken på saker och ting :D.
Det blev en hel del skratt ikväll som ni kanske förstår. Det visade sig också att jag och Åsa är släktingar, sysslingar närmare bestämt. Lite oväntat så där, även om jag nu i efterhand kan dra mig till minnes att farmor har pratat om att en släkting till oss också läser på Allbo. :)

Eftermiddagen spenderades hos Jennie (och inte hos Sandra som jag skrev imorse...) med fikamys och lite allmänt skitsnack. Jättetrevligt! Nästa mys blir hos Sandra den 11 december, så det skriver vi upp i kalendern redan nu :)
Länsade Jennies dator på kort också. Från alla klassfester och vår lilla boattrip till Kiel så jag tänkte att ni ska få några smakprov :)



My heart will go on sjöngs (vrålades?) på färjan tillsammans med världens bästa tjejer


 
Kapten Lina och sjömannen Sandra 


Sug i blicken hemma hos Thomas :D



och slutligen en bild från i lördags :)


Nu mina kära vänner ska jag gå och lägga mig, jag börjar nämligen jobba vid sex i morgon. 
Natti natti!


Lina,♥

  

Studiebesök och Akropolis

Nu sticker jag till Växjö för att möta upp bästa klassen för en heldag med studiebesök i Växjö. Och ikväll ska det käkas på Akropolis med hela gänget, nästan hela gänget i alla fall... :(
Jaja, det blir nog en bra dag det här ska ni se... Tänkte förövrigt tränga mig på hemma hos Sandra en stund så att jag slipper köra hela vägen hem till Diö eftersom vi inte ska träffas på Akropolis förrän vid 18.00.
Men Sandra börjar vänja sig nu, (hoppas jag!) :)


Ha en bra dag!
Puss!



Lina,♥

Äntligen fredag!

Nu är det helg igen, lika välbehövligt som vanligt :)
Det ser ut att bli en lugn kväll, ska hem till Karin och Bella och mysa lite. Och så ska jag vara chaffis åt mamma och Robin. Mamma skulle på nåt med jobbet och Robin på fiskeklubbens årsfest. 
Men imorn är det min tur :D. Då är det klassfest som gäller ;). Fy skäms på er som inte kommer! Nu när det har varit bestämt så länge... Stryk skulle ni ha! ;)
Imorn är det Agnes dop också i Virestads kyrka. Lilla mysen börjar redan bli stor :)

Och på söndag är bakfylla och kalas inbokat. Bra kombo... haha... Men det ska bli trevligt :)

Här har ni min helg ganska kortfattat...
Puss!


Och NEJ, det är ingen som ska fylla Robin ikväll så att han är bakfull i kyrkan! NEJ!



Lina,♥

Det var nog fest?

För att sammanfatta helgen,



Fest med syskonen Wikingsson både fredag och lördag.



Lånar ett kort av Sofia :)





Lina,♥ 

Fest igår, fest idag...

Igår möttes Diö GOIF och Glimma i Diö Pizzeria Arena. Då var vi där! Om vi var där! Invacare bjöd på hamburgare och inträde och eftersom det var pubafton i samband med matchen var det mycket folk. Diö har aldrig haft så många supportrar :D.
Jag skulle ta det lugnt, planerade att gå hem direkt efter matchen eftersom jag hade anmält mig till att jobba idag. Planen sprack kan vi väl säga, en cider där och lite vin här och sen satt man där...
Men jag kom upp imorse och jag jobbade precis som jag hade lovat, och det var inte ens särskilt jobbigt. MEN vad dålig jag blev när jag kom hem! Somnade sittandes och hela kroppen gjorde uppror. Så det var bara att stanna hemma ikväll... Eller?? Nej, såklart inte :) Det var ju fest i Enerydacity hos fia. Så vi åkte dit en runda och sen drog Robin, Martin (lillebror) och Marcus vidare till balders (där det är 15års ikväll. Fett!) och jag bestämde mig för att åka hem. Kroppen säger ifrån, man är ju inte 20 längre... :).
Och imorn ska jag fira papi, plugga och gå på Friskismöte. Bakfylla finns inte med i planeringen helt enkelt...
Så nu går jag och knyter mig, och hoppas att Marcus får klappa lamm på balders. Martin var mer ute efter fårkött - som ju måste vara motsatsen till lammkött?  



Föresten...
Nu har Lillasyster Wikingsson gått och skaffat blogg hon också :)
Släng en kik!
http://karinwikingsson.blogg.se



Lina,♥

Mary Kay

Ikväll ska jag shoppa loss bland alla skönhetscremer vill jag lova :)
Har inte haft Mary Kay-prylar på ett tag nu och det syns faktiskt. Dyra som sjutton är de, men de håller vad de lovar.
Så lite senare ska jag korsa vägen och gå ner till Sanna som är värdinna för partyt. Ska bli kul att snacka lite skit också ;). Och att se vad de har gjort med lägenheten, för det var ju där Malin och Tony bodde innan de flyttade till Virestad. Kan tänka mig att det har hänt en hel del...

Har även beställt lite grejer från Oriflame, men det var mest till håret. Det blir ett dyrt kalas det här, hoho.
Vi får väl se om det ger något resultat eller om det bara är en hopplös(?) dröm att ha snyggt hår och slät hy :D.
Det lär vi märka om ett par månader :).

Nu ska jag göra pannkakor till mig och kärleken.
Puss på er!


Lina ♥


Jympa

Gissa vem som har varit dötrött hela dagen? Fick knappt upp ögonen i morse och höll på att somna när jag satt på toa... Och det var ändå efter morgonduschen! Brukar man inte piggna till av den???
Hur som helst så är det ju onsdag idag och det betyder jympa för min del. Var väl inte riktigt i mitt esse idag, så jag gjorde lite småfel... Men inte ens Karin, som har varit på alla mina pass, märkte nåt så det var ingen fara.
Skönt att ha det gjort nu i alla fall.
Ikväll blir det tv-kväll med Bonde söker fru som första program på kvällens lista, och sen vankas det Grey's såklart :D. Missade förra avsnittet då Robin spelade match och trogen innebandyfru som man är så satt man bänkad på läktaren.
Men först av allt så ska jag äta... Alldeles för många timmar sen sist...





Alla helgona och julpynt?

Har inte så mycket spännande att rapportera, förutom att skolan igår kändes lite smått halvtråkig eftersom vi bara var sex stycken. Men det var lugnt och skönt i alla fall :). Har skickat in veckobrevet nu som jag tog på mig att skriva.. Gissa om det var nära att jag fetglömde det, haha. Tur att man antecknar allt :P.
Har även börjat så smått på fallstudien som ska vara inlämnad om två veckor - hur jag nu ska hinna med det?
Det tar tid mina vänner! Som allt vi gör just nu tyvärr... Tid som är det enda jag inte har just nu :/
Men vet ni en sak som jag har?
Lina har varit och shoppat loss bland IKEAs julsaker :D :D :D.



Här är några av mina fynd :). Plåtburkarna är heeelt lovely!
Så nu har jag stillat shoppingnerven för en liten stund...



I helgen var det ju Alla helgons dag också.. Tände ni några ljus?
Jag tände några stycken, för mormor och morfar, för kusin Daniel och Robins morfar John. 
Jag var faktiskt i kyrkan till och med... Jag och mamma tände ljus på mormor och morfars grav och på gudstjänsten så läser dom upp alla som har gått bort i församlingen under året. Det var väl egentligen därför vi var där... Eftersom mormor dog i somras.
Prästen var helsjuk föresten, alltså på riktigt. 40-graders feber och kunde knappt prata eftersom han var så hes. Det såg ut som att han höll på att svimma ett par gånger. Mamma började viska om svininfluensan och sen kunde vi inte riktigt släppa det :). Vi kunde riktigt se hur grissjukan spred sig i kyrkan :P.
Men ingen sjukdom här än så länge (kan dock bero på att vi satt ganska långt bak...)...

På kvällen var det sista Wärkstan för säsongen, jag skulle egentligen inte dit men ni vet ju hur det är... Man slänger iväg ett sms och så helt plötsligt sitter man där igen, haha.
Det blev en väldigt trevlig kväll i alla fall, med Partyloo och Annica kan det liksom inte bli annat :). 
Det var dock den kallaste kvällen i mannaminne. Kanske inte helt genomtänkt att ha ett dansgolv som är typ ute...


Nej men hörrni... Här har inte jag tid att sitta. Jag pluggar ju... Kanske... Lite... Inte...




♥ 


RSS 2.0