Qualitytime

Jag har varit ledig idag, och det har varit såååå skönt! Körde till älmhult en sväng och handlade lite tills på lördag.
Hittade en liten outfit och jag kommer vara svinsnygg helt enkelt ;)
Hann med en liten fika på Hartmans också, var rätt skönt att sitta där själv med en tidning och bara softa lite :). På hemvägen stannade jag till vid Aqua Spa och solade lite. En halvdag med mig själv helt enkelt, lite qualitytime så att säga :).

Nu börjar jag ladda inför lördag♥


Shakyshake!

Ikväll har det skakats på rumpan vill jag lova! Var på afro och det var så jäkla kul! och jag var inte alls så stel som jag trodde :)

Hade en gästföreläsare i skolan idag också, han var riktigt duktig och pratade om B2B alltså försäljning och handel mellan företag. Mycket lärorikt!
I övrigt har dagen varit bra, inte hunnit med så mycket mer än skola och träning, softat lite i soffan nu på kvällen bara. För det var jag absolut värd! :)

I helgen är det fest! Om vi nu lyckas lösa det med skjuts...
Frivilliga anmäler sig här eller skickar ett sms ;P

Kisses♥

Dance, dance, dance...

Det gjorde susen för träningsvärken hoppas jag, behövde mjuka upp alla muskler kändes det som :)
Så nu känns det lite bättre... Nåt som inte är bättre är den här förbannade, satans, jävla HOSTAN! Gå och dö för helvete!


Nu; Te och House:)♥

Träningsvärk.se

AJ kan man lungt säga! Men visst är träningsvärk ändå en skön sorts smärta? Man vet ju att man har gjort nåt bra innan och att man för en gångs skull har varit lite nyttig :)

Nu; Plugg!♥

Fy!

Vilken jobbig natt det har varit! Låg och hostade till klockan fyra och sen somnade jag av ren utmattning! Och vilken träningsvärk jag har i magen! Fortsätter det här länge till så vet jag en som kommer ha sex-pack på magen ;P.

Gårdagen var väldigt trevlig, vå åt tills vi fick ont i magen! :) Men det får man göra när man har tjejkväll :).
Tittade på två filmer också... Butterfly effect och The Departed, himla bra fílmer faktiskt :)
Fina tjejer
Mys! <3

Och ikväll blir det träning :). Ki-box ska jag prova på och förhoppningsvis kan johanna och annica följa med mig :)

Nu ska jag plugga...♥

Mysiga dagar! :)

Gårdagen spenderades som sagt i Eneryda med Fia och storasyster Hannah. Det blev en härlig promenix och god mat och ett trevligt besök hos deras mormor och morfar. Det bjöds på våfflor och vi var inte sena att tacka ja till det! Mums! =)
På kvällen blev det lite innebandy, kollade på damlaget när de spelade dm-match. Trevligt, trevligt!
Igår var också dagen då det blev officiellt att Malin har en liten bulle i ugnen och ääääntligen får man berätta det!! =) =)

Idag fick jag masa mig upp tidigt, hade tid hos tandläkaren vid nio. Mindre trevligt ska jag erkänna...
Ett hål hittade hon så den 12 feb får jag åka dit igen.... Kasst att man ska få hål nu när man får betala för det :S
Så jag åkte raka vägen till apoteket och handlade fluortabletter och vanligt fluor som man sköljer med. Så nu jäklar!
Har haft en riktigt mysig kväll med Robin nu också.... Lagat mat ihop och tittat på film :) Mys!
För imorn hinner vi inte ses särskilt mycket... Han jobbar 5-10 och vid elva åker han och spelar match... Och jag ska ju till Annica imorn med girlsen :). Lääängtar! Men innan dess tänkte jag och mamma (kanske Karin?) åka till IKEA en sväng och handla lite... Hinner nog med en fika också ;)

Trevlig helg mina vänner!♥

:)

Nu ska jag snart sätta mig på bussen till Enerydacity!
Det vankas lek har jag hört! :)



Spinning :)

Det blev spinning till slut :). Det var riktigt skönt att få upp flåset lite, kan behövas nu efter all julledighet!
Satte upp mig på ki-box på söndag med, det ska vara jobbigt har jag hört :). Men jag hade behövt lite armmuskler så jag ska nog prova på det i alla fall :). 75 min - jag kommer att vara totalt död!
Nu har jag betalat ett terminskort i alla fall, så nu måste jag ta tag i livet och börja träna lite mer. Är riktigt pepp faktiskt! :)


Imorn bär det av till Eneryda♥

Tjejkväll!

 Nu har jag äntligen lite planer inför helgen :). Det vankas tjejkväll med Fia, Annica och Johanna. Har hört talas om att det blir kladdkaka, fruktsallad, glass, godis och annan gott. Några fikmer ska vi nog hinna med också :). Alla ingredienser som krävs för en lyckad kväll!




Och imorn blir det lek med Fia, det var alldeles, alldeles för länge sen! Jag kommer nog inte ens ihåg när det var sist?!
Om man inte räknar festandet i jul :)...

Det kommer bli kanon helt enkelt!
Men nåt som inte är lika kanoon är att det inte fanns någon plats för mig på afron ikväll, lite sugit måste jag allt erkänna. Förhoppningsvis blir det lite spinning istället, står på reservplats så vi får väl se om dom ringer efter mig..
Nu ska jag plocka ner mina adventsstjärnor :)

Love♥

Dance like no one is watching...

Ikväll är det dans igen och jag har verkligen längtat! Det ska bli sååå roligt!
Och imorn tänkte jag testa på afro. :)


Men nu ska jag laga lite mat tänkte jag♥

Nu måste helvetet ha frusit till is!

Jag blev klar en halvtimme för tidigt idag! Ni hör ju hur det låter; JAG var klar för tidigt imorse. Fastän jag gick upp precis samma tid som vanligt.

Så nu börjar jag bli lite orolig att jag har glömt nån viktig morgonritual som kanske kommer påverka hela dagen negativt. Och om jag inte har glömt något, då förtjänar jag en fet klapp på axeln! :D


Ha en bra dag mina fina vänner♥

Ärligt talat?

Finns det någon som faktiskt tycker att Guldbaggegalan är sevärd? Jag är tveksam....



Back on track...

Nu börjar vardagen dra igång igen och helt ärligt så tycker jag att det är hur skönt som helst!
Att få vända tillbaka på dygnet, äta på regelbundna tider, och ha saker planerade för en gångs skull....
:)

Var i skolan idag och det kändes inte alls som att vi hade varit ifrån varandra så länge, så det var bara att ta tag i skolarbetet igen. Hade första lektionen i marknadsföring och det verkar ganska luddigt om jag ska vara ärlig. Det finns ju inge rätt eller fel! :) 

Hann med en liten tur till apoteket innan jag begav mig hem från alvesta, köpte några tabletter mot min hosta så förhoppningsvis ska den ge med sig snart. För det börjar fan bli jobbigt nu :(.

Vet ni vad föresten? I helgen är det dags för myskväll med flickorna (hoppas, hoppas, hoppas jag i alla fall!) och det ska bli väldigt myyyyys! För dom är mina bästa<3.


Nu måste jag plugga lite :)♥

Och föresten...

Gissa vem som har inhandlat en biljett till Hultsfred? Ganska otippat, men oj så roligt vi ska ha tjejer! :)

Än en gång; Godnatt!♥

Tiden går fort...

Nu är jullovet slut för min del och även om jag har haft längre än de flesta så känns det alldeles för kort...
Var tog julen och nyåret vägen? Håller på att plocka ner julsakerna och inser att allt var över innan jag hann fatta att det var jul över huvud taget...
Men det har varit ett bra lov, mycket har hunnits med. Jobb på Village, julfirande med både min och Robins familj, party med tjejgänget, balders med Fiafis (annica var också med på ett litet hörn, och vi får ju inte glömma Oslo/Ryd-killen som åkte med i bilen hem,haha), Nöjesnyttsfesten med Village, julfirande i Hönetorp, nyårsafton i Ängleholm (det var bra kalas vill jag lova!) och så har det blivit en del isfiske (korvgrillning för min del, haha) och en jädrans förkylning som vägrar att ge med sig :(. Hann även med ett par dagar på reastolen så det trillar förhoppningsvis in lite cash på kontot om ett tag :)

Men nu är det dags för nya tag, imorn börjar skolan igen och jag ser fram emot det mycket :).
Att få träffa alla fina människor igen :)

Nu ska jag svälja lite hostmedicin och gå och lägga mig.

Godnatt mina vänner♥

Fest, fest och åter fest :)

Det är väl ungefär så jag kan sammanfatta de senaste två veckorna. Julafton var väl i och för sig inte särskilt party, men lite rödvin blev det allt (vilken för övrigt har varit ett av mina mål det här lovet; att lära mig dricka rödvin, går helt okej faktiskt). i övrigt var julafton ganska lugn och mysig :). Var på julfrukost hos familjen Peltola på morgonen och lite senare kom tjocka släkten från Skåneland, mycket trevligt :). Efter Kalle och alla julklappar var det dags att bege sig hem till Svanströmsgatan 15 där la familia väntade. Många fina julklappar blev det och som sagt lite rödvin och ostbricka och en väldans massa av farmors ris á la malta :).

Juldagen var också helt kanon, började med kalkonmiddag och singstar - abba. Jag spöade både mamma och Karin, eller om det var tvärt om? ;)
På kvällen var det återföreningsdags med alla mina pinglor! Vi var på förfest hos Sophia och Henric och vi flickor började med att basta lite. Trevligt att prata lite skit igen, det blir alldeles för sällan...

Mina Bästa<3

Efter en väldigt trevlig förfest var det i alla fall dags för ännu mer party på Speakeasy och det var helt klart en väldigt lyckad kväll... Så lyckad så att jag och Fisen bestämde oss för att fortsätta partajandet ute i Balders hage på annandagen :)



Och nej, det var inte så onyktert som det ser ut att vara ;P.
Fast efter en tequila i baren blev i alla fall jag lite snurrig :)

Den 27e var det ganska lugnt, var på Julbord hos Robins mormor och träffade alla hans kusiner :)

På söndagen var det återigen dags för fest :D. Då var det party med Village-gänget. Träffades i Joses fina lägenhet och drack lite vin och åt en smarrig smörgåstårta. Sen begav vi oss till Grace och rockade loss :).

Och så har det ju varit nyår och allt det där, vilket tillbringades i Ängelholm hos Micke, Katarina och tvillingarna. En kanonkväll med mycket god mat och dricka. Blev även en del raketer och en sväng till club bahnhof efter tolvslaget :)

Nu däremot är det dags för återhämtning :). har varit lite halvrisig ett par dagar nu men det ger nog sig snart...
imorn ska jag tillbaka till rullstolarna och tjäna lite pengar tänkte jag :)


RSS 2.0