Jympa

Det gick fruktansvärt bra idag ska ni veta! Jag är helt förvånad över min insats. För det kändes nästintill perfekt idag :). Lite mer folk än i onsdags, men det är kanske inte så konstigt... Kl.17.00 är lite för tidigt för många. Men nu är jag så sjukt nöjd och trött så det är inte klokt.

Men nu tror jag att jag tuppar av snart, så trött är jag. Helt tömd på energi, så det får nog bli sängen nu. Lite tidigt - jag vet! Men det har jag helt klart gjort mig förtjänt av ;).


Godnatt!








Lördagen i bilder

Jaha, igår var det inte riktigt läge att blogga. Dels för att jag inte hade lust och dels för att Robin spelade poker typ hela dagen. Men jag tänkte i alla fall att ni skulle få se lite bilder från kräftskivan.
Jag och Robin åkte dit redan vid fyra, för då var kubb inbokat. Jag, Robin, Martin och Marcus mötte Emil, Nypan och Gusten. Jag behöver väl knappast nämna vilka som vann två gånger ;).



 
 
 



Sådär ja... Nu ska jag börja ladda inför kvällens jympapass. Är ju som vanligt inte alls nervös (hmpff...)!





Kräftgille

Idag är det alltså dags! Kräftskiva i Göteryd. Ja ni hör ju, det kan knappast bli annat än lyckat! Och att det blir lite av en klassåterförening gör bara saken bättre :).
Jag känner redan nu hur dåligt jag kommer att må imorn. Så jag sitter här och laddar lite kan man säga. För en riktigt jobbig söndag :). Det börjar bli dags för det nu, för det var länge sen sist...
Jag tänkte att jag skulle köra en sväng till Älmhult snart och inhandla diverse förnödenheter som kan behövas imorn. Så det får räcka såhär...


So long!



Sp04ei

   
 
 





Bloggberoende

Jag kanske inte har berättat att jag är lite smått beroende av att läsa andras bloggar. Som tur väl är så finns bloglovin', ett hjälpmedel för att hålla reda på alla bloggar man brukar följa. Just nu har jag 19 stycken som jag följer så gott som dagligen. Men nu har jag inte haft tid att läsa på ett par dagar och när jag loggade in på bloglovin' nyss så hade jag över 80 inlägg ätt läsa. Och man vill ju inte missa något ;)... Så, nu vet ni vad jag ska göra i eftermiddag :).





Premiärpass :)

Nu är jag äntligen hemma igen efter en vääldigt intensiv dag! Först en jobb och sen direkt ner till Friskis... För i eftemiddags hade jag ju mitt premiärpass :). Oj vad nervös jag har gått och varit på jobbet idag! Har försökt att spela upp passet i huvudet om och om igen, men jag vet väl inte precis om det gjorde mig lugnare, haha.
Nu är det i alla fall över för denna gången och jag kan slappna av till måndag nångång. För då är det dags igen - kl. 18.30.
Skönt är det att det gick bra i alla fall. Mycket som kan förbättras med ledarskap och så, men bara att stå där i mitten känns otroligt stort för att vara lilla jag. Resten får komma så småningom...

Hann med lite bio efter jympan med, för att fira lite :). Harry Potter blev det, äntligen! Så länge som jag har tjatat om att jag vill se den. Har läst alla böcker både två och tre gånger och sett alla filmer så det kändes som ett måste att se den här. Men, jag får nog säga att jag är lite besviken... Lite hoppigt och inte alls så spännande och bra som boken. Det kan ju inte vara okej att plocka bortr hur mycket som helst kan man ju tycka.
Men nu gott folk har jag gjort mig förtjänt av att soooova. För jag är helt utpumpad!
Och föresten, danspasset igår var bara såå bra! Man dansar alldeles för sällan.... Ändring på det!





Danspass!

Eftermiddagen och kvällen kommer att spenderas i Älmhult. Först ut är möte med Lotta med genomgång av jympamusiken samt lite sista minuten ändringar i ett par inspelningar. Och sen - danspass!
Äntligen dags att få skaka lite rumpa igen ;)
Åh vad roligt! :D

Det var en väldigt bra jobbdag idag föresten. Inte för att det hände något speciellt utan för att dagen var lagom stressig och gick otroligt snabbt! Hoppas på fler såna denna veckan :)
Men nu måste jag pysa...






 


Streckgubbisar

Jaha, då var det måndag igen med allt vad det innebär. För mig betyder det skola och att få slippa från jobbet lite. Det är inte helt fel tycker jag :).
Men nu är skolan slut sen ett par timmar och jag sitter här och funderar på om jag ska ta tag i pluggandet eller om jag ska skjuta upp det lite till. Det lutar åt det senare alternativet...
Tror bestämt att jag ska sitta och stirra mig blodig i ögonen på alla streckgubbar som tillsammans bildar hela mitt jympapass. Orkar inte jympa idag, känns som att jag inte gör annat. Så det får faktiskt räcka med att försöka pränta in det genom att stirra :). Men det funkar det med, för på diplomeringen så kunde jag se alla gubbar framför mig när jag jympade. Det var därför det gick så bra :).
Så en kanna kaffe och mitt lilla häfte, sen är eftermiddagen räddad!

Nu kan ni ju testa lite hemma :)






Jaha gott folk har man inget kul att skriva om så har man inte.... Håll tillgodo! :)


Storstädning!

Oj vilket ryck vi fick idag Robin och jag! Så nu är hela lägenheten skinande ren, precis överallt :). Och när vi ändå var i farten så passade vi på att fixa iordning trädgården också. Klippte gräset, rensat ogräs m.m. Så skönt att allt är gjort nu. Bara en massa tvätt och lite jympa som återstår för min del nu. På onsdag är det ju premiär för min del. :)
Jag börjar bli ganska nervös faktiskt, för det är ganska många som har sagt att de ska komma. Fast det är väl tur att det kommer några i och för sig :P.


Jag måste också passa på att säga grattis till Maja och Robin som har förlovat sig! Så roligt!!! ♥
Värst vad alla förlovar sig :). 


Nehe, tvätt var det....




Sommaren med Göran

Vi var på bio igår, Robin och jag. Tittade på Sommaren med Göran, men ärligt talat så hade jag nog lite för höga förhoppningar. Visst var den rolig och hade sina poänger, men det var ju inte så att man kissade på sig direkt. Men ja, helt klart sevärd!
Och på onsdag kanske det blir Harry Potter, vi får se...







Ikväll ska vi i alla fall grilla hos Malin & Tony och lilla Agnes. Nästan en hel vecka sen vi såg henne sist så det börjar bli på tiden nu :).
Har även hunnit med en sväng i Älmhult idag. Körde Simon och Jessi till tåget imorse, för de ska till Stockholm och titta på Coldplay. Hann med en sväng på systemet också ;).











Långhelg!

Då var det äntligen helg :).
Och vilket väder dessutom! Hoppas bara att det håller i sig hela helgen, men Robin muttrade något om regn imorn. Suck.
Jaja... Ikväll blir det lugnt i alla fall. Kanske kör igenom jympapasset en gång eller två här hemma.



(<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/550188/linaw?claim=t33kfxkt5yg">Följ min blogg med bloglovin</a>)



Nu så...

Nu börjar det likna nåt ;)
Nu kan ni dessutom följa bloggen via blogglovin'. Klicka på ikonen som sitter precis över presentationsbilden i så fall.





En liten tupplur är aldrig fel!

Nyss vaknat upp från en liten tupplur i soffan. Det var riktigt skönt och välbehövligt, men kanske inte så strategiskt.... För jag vet en som inte kommer att kunna sova i natt :S.
Blev för övrigt väckt av att Jenny från Oriflame ringde (henne minns ni väl klassen :)?). Hon ville ha med mig på någon Kick off i Malmö, eller om det var Lund (som sagt, nyvaken!), som Oriflame ordnar varje år. Jag skulle fundera lite på det så skulle vi prata mer imorn. :)
Vi får se vad det blir av det här helt enkelt :)






Kort vecka!

Det blir en riktigt kort jobbvecka det här... Eftersom det inte kommer in så många ordrar just nu så blev jag plus halva avdelningen hemskickade på fredag på plustid. Man tackar ju inte nej till lite ledighet, men det är lite tråkigt när det beror på att det går dåligt för företaget. Vi får hoppas att det vänder snart, annars ser det kanske inte så ljust ut?
Men just nu är det bara gott att få lite långhelg :).







Ny färg...

Jag ska inte ha en fisrosa blogg, jag lovar. Råkade ändra tillbaka till grundinställningarna så min gröna fina färg är borta med vinden. Suck. Men jag ska byta färg nån dag när jag får tid....






Kiosktant!

Det har jag minsann varit nu. Sålt korv och kaffe som aldrig förr! Äntligen lite användning av den där utbildningen jag går ;). Eneryda vann med 4-0 också, och Martin gjorde mål. Värsta stolta syrran nu vettni ;).
Han åker förövrigt till Turkiet i natt med sina kompisar, nästan exakt 3 år efter vi var där... För det var väl -06 vi var där om jag inte minns helt fel? Sofia?
Så nu är jag alltså fruktansvärt avundsjuk på honom och längtar tillbaka som bara sjutton!
Men vi (jag och Robin) har i alla fall bestämt oss för Grekland nästa sommar. Två veckor!!! :) :) :)



Turkie-gang ♥


Så där ja, det var allt för ikväll!





Ojdå!

Oj vad jag råkade dubbleboka mig imorn. Helt olikt mig, som för det mesta brukar ha ganska bra koll... Men nu blev det så i alla fall. Hade lovat mamma sen innan att jag skulle hjälpa henne och stå i kiosken på Eneryda matchen imorn. Samtidigt som jag bestämde med min värd Lotta att jag skulle träffa henne nere på Friskis. Jaja, får försöka klämma in Lotta på onsdag eller torsdag istället.
Lämnade in bilen på servide idag med föresten, får hoppas att han inte hittar allt för många fel men sån tur har man klart inte. Är det inte konstigt att så fort man får lite pengar över en månad så går bilen sönder, eller nåt annat som gör att man inte får en krona över. Naturens sätt att se till att vi som inte har något minsann inte ska få något extra ;). Ja ibland undrar man ju...haha


Men nu börjar det bli dags att nana kudden. Det ska ju jobbas imorn...
Godnatt!









Ny vecka :)

Då var det måndag igen och gissa vem som är ledig? :)
Ska strax åka ner till Älmhult och boka lite tiden i jympasalen. Behöver repetera mitt pass ett par gånger innan det drar igång nästa vecka :). Ska dessutom försöka jympa tillsammans med min värd nån dag, behöver gå igenom lite med musiken och så. Så det börjar bli lite brådis nu, för på onsdag nästa vecka drar det igång.
Jag ska också försöka ta mig i kragen och plugga lite idag, det är ju ändå inte så spännande väder så det är lika bra att passa på när man sitter inne.
Vet ni vad vi gjorde igår föresten? Vi åkte och hälsade på Agnes igen, detta lilla charmtroll :).
Hon var visst lite gnällig igår men det lugnade ner sig lite efter ett tag, och då somnade hon på mig :) Det var riktigt mysigt :).

Men nu ska jag sticka till Älmhult innan hela dagen hinner gå :)
Och just det. Grattis, Grattis, GRATTIS till Sandra och Mattias som förlovade sig igår! :)
Sååå roligt!! ♥





Helgen...

Det blev en ganska händelserik helg faktiskt... Fredagen bjöd på fisketävling här i Diö (mitt lag kom tvåa) och det var riktigt skoj faktiskt. Vädret blev kanonbra efter många om och men, men väl på plats i Åparken så lyste solen som aldrig förr! :) Och gissa vem som tog första fisken?! hihi... Men det var också allt jag fick. 

Frieda och Emma



Ser ni vilka fina tröjor vi fick? Namn och Invacare-logga på framsidan och så här ser den ut på baksidan :)

 





När vi tävlingen väl var slut och jag och Robin skulle gå hem så gick vi inom hans föräldrar för att låna toaletten. Men vi fastnade där. De hade lite tyska vänner på besök så vi fick stanna och dricka lite vin och äta god mat (tur att man inte hade smällt i sig tre korvar på tävlingen precis innan, haha). Så vi fick träna lite på engelskan för att kunna hålla igång konversationen. Det blev en riktigt trevlig kväll med grillning (en liten stund i alla fall innan gasen tog slut...), några glas vin och supergod äppelkaka :). Helt klart en kväll i min smak! :D
Och igår blev det lite fest igen.. Åkte till Älmhult med Sofia på grillfest hos Sophia och Henric och det blev en mysig och trevlig kväll med lagom mycket folk.

Och vet ni vad jag gör nu? Rensar lingon... Vet ni hur lång tid det tar att rensa lingon? Evigheters evighet! Så om jag lyckas bli klar tills ikväll så blir det nog lite lingonsylt :). Har också lite planer på att baka i eftermiddag och titta på fotboll och... Ja vi får se, tiden räcker nog inte till :).
Men nu får jag nog återvända till lingonen om det ska bli någon sylt denna sidan jul...








 


Myspys!

Igår fick vi äntligen träffa lilla Agnes igen :). Hon var hur go som helst och vi hade lite tur och fick se henne vaken.
Men hon hann med att sova lite på både Robin och mig :)
Myspys! :)
 

 
Visst är hon fin?! :D



Nu så ska jag strax sticka hem till min familj, Robin jobbar och tränar hela kvällen så jag tänkte passa på att umgås lite med dem. Och imorn, vet ni vad som händer då? :) Då är det det årliga företagsmetet. Så imorn letar vi upp mask och metspö och ger oss av till Åparken i Diö. Då ska det fiskas vill jag lova ;)


 


Agnes :)

Gå in här och kika på lilla Agnes :)
http://www.smp.se/personligt/webbisar/malin-peltola-och-tony-johansson(1464832).gm





Jag har gåvan ;)

Jaha hörrni, då var det tisdag. Har jobbat hela dagen och jag kan väl inte påstå att det var så väldans skoj. Bara massa materialbrister som gör att vi inte kan göra klart en enda stol. Lite smått irriterande eftersom det står halvfärdiga rullstolar överallt. Men men... Det blir väl bättre imorn förhoppningsvis.
Nog om jobb! :)

Vet ni föresten vad jag fick reda på nyss? Robins kusin Sofia ska ha barn :). Och gissa vem som sa det redan när vi kom hem från Tibro? :) Jo jag såklart!
Så Robins pappa ringde hit nyss bara för att berätta för mig att jag hade rätt :). Och jag gissade också att Frieda på jobbet var med barn innan hon gick ut med det. I totally have the gift! ;)
Och så gissade jag ju på att lilla Agnes skulle bli en tjej - och oj så rätt jag hade! haha. 

Nehe, nu ska jag drömma lite om Grekland och laga lite mat :)
Trevlig kväll på er! :)
Och välkomna hem Malin, Tony och lilla mini Agnes! :)



Grekland?

Hur låter det med två veckors semester på Kreta nästa sommar? Inte helt fel tycker jag, och kanske är det så det blir. Gick en sväng bort till mamma och pappa för en stund sen, och där satt Kerstin och Stefan och fikade. De planerar en resa till just Kreta nästa sommar. Och eftersom Fanny (deras dotter) skulle följa med så blev vi medbjudna :). Eller ja, vi får ju givetvis betala för oss själva :). Men visst låter det helt underbart!? Grekland är nog mitt favoritland (av dem jag har besökt) och jag har länge tjatat på Robin att vi ska åka dit. Och nu kanske, kanske :). Det är ju givetvis bara på planeringsstadiet ännu. Men jag kan inte hjälpa att jag blir lite glad och upprymd. Och nu fick jag ju något att skriva om också :)
Men nu tror jag att jag lägger undan datorn för ikväll!
Vi hörs väl kanske mer imorn ;).




Sommaren 2010?




Skärpning!

Nu har jag lovat att ta tag i bloggen igen, så det är väl lika bra att börja på en gång.
Idag började skolan igen och det verkar som att det kommer att bli förändringar. Vi har till exempel olika lärare i varje ämne och det känns helt klart som en förbättring. Det verkar också som att utbildningen kommer att hålla lite högre nivå nu när det tillkommit lite nya lärare. Och det är ett stort plus! :) Vi får hoppas att det inte blir för svårt bara. Projektledning tycker jag verkar vara helknepigt, jag och Sandra satt mest och tittade på varandra och suckade. Det här projektet som vi ska starta upp nu ska bli spännande att se om man lyckas få någon rätsida på. Jag är tveksam.
I alla fall så var det väldigt kul att träffa alla för jag har faktiskt saknat er jättemycket nu i sommar :). Så det ska bli skönt att få en liten dos av er på måndagar framöver :)







Det blev en liten gräbba!

Igår vid strax efter fem fick Malin och Tony en liten flicka. Efter många timmars kämpande blev det tillslut ett akut kejsarsnitt som gjorde oss alla sjuka av oro. Vi visste ju inte ens om Malin skulle klara sig. Hemska tanke! Det var riktigt läskigt att inte veta någonting. Men tillslut fick vi i alla fall veta att det blev en liten välmående Agnes. Och nu är vi såååå glada! :)
Nu väntar vi bara på att få träffa underverket. Malin var fortfarande för trött och inte tillräckligt återhämtad efter förlossningen för att vi skulle få träffa dem idag, men förhoppningsvis blir det imorn eller på måndag :).





Allt möjligt :)

Då var det onsdag och nästan en hel jobbvecka är avklarad. Är ledig imorn eftersom mormors begravning är då och så var jag ju ledig i måndags när diplomeringen var. Så imorn blir det lite sovmorgon :). Det kan nog behövas kan jag tänka mig, för visst blir man helt slut av att gå på begravningar?
Nu är i alla fall allt fixat inför imorn. Tyckte att det var ganska knepigt att komma på vad jag ska ha på mig, jag har aldrig varit på en begravning mitt i sommaren innan. Jag förknippar det med höst och vinter ockh mörkt och grått väder så det här blir något nytt. Har fixat ihop min och Robins handbuketter också, det blev bestämt att alla ska göra sina egna istöllet för att köpa färdiga - så blir det lite mer personligt :).





men nu ska ni inte behöva läsa mer om begravningar och tråkigheter :)



Så...
Vet ni vem som är med i en stor artikel i Svettisdroppen?
Jag! :)



Visst blev det bra!? Kortet är jag helnöjd med :)

Nu är det på riktigt mina vänner - superkul!



Och vet ni vad jag kommer på att jag har glömt? Ni har ju inte fått se kort på lilla Bella, så här kommer några stycken. Hon är helt otroligt jättesöt och ett riktigt litet charmtroll :)



Bella Bus <3

 
 


Ja ni, det blev lite av varje det här... :)
Vi ses! Puss!
 




Oh Yes!!

Jag klarade det!!!! :) :) :) :)






Dagen D

Då var det dags, dagen som jag har gått och väntat på hela sommaren. Dagen som har gjort att jag inte riktigt har kunnat slappna av och som har satt en otrolig press på mig. Men konstigt nog så känner jag mig inte särskilt nervös nu när det väl gäller. Fast det kommer kanske mer och mer ju närmre det blir. Klockan fem är det alltså dags, att äntligen få visa upp vad jag har sysslat med i så många timmar. Mitt eget jympapass.
Sitter och repeterar in i det sista (som vanligt :)..) och det känns som att det sitter där nu. Det gjorde ju det i torsdags i alla fall.
Nu ska jag lyssna på låtarna en sista gång innan det är dags att köra ner till Älmhult.






Wish me luck!






60-årsfest!

Nu är vi hemma igen efter en helg längre norrut. Vi var i Tibro (nära Skövde) och firade Robins morbror och hans fru som båda hade fyllt 60 år. Det var en trevlig tillställning med väldigt god mat, tävlingar, M.I.G-spel och trevligt sällskap :). Det fanns dessutom ett biljardbord som jag fullkommligt ägde!!! Gissa vem som vann fyra gånger i förmiddags? ;)
Men nu är vi hemma igen och det är faktiskt väldigt skönt... Känns som att man suttit i bilen hela dagen idag.
Och imorn är sista dagen på min semester, tog ledigt för att jag har diplomeringen imorn så att jag kan öva hela dagen. Hade ändå inte kunnat koncentrera mig på jobbet så det kändes lika bra att ta ledigt. Och på torsdag är det begravning, så det blir kort vecka det här. Fast begravningen hade jag helst sluppit. För det är ju inget vidare... Men samtidigt vill man ju vara där.

Nu ska jag slappa lite framför tvn och sen gå och lägga mig - gäller ju att vara fit for fight imorn ;)





RSS 2.0