Snart...

...är det helg mina vänner! ♥

Tråk...

Har en pojkvän som opererar handen i Malmö idag. Och jag var nog bra mycket mer nervös än vad han var...
Och så fick jag reda på att han blir inlagd till imorn också... Ännu mera tråk...
plus att han blir sjukskriven och behöver rehabilitering i 12 veckor. Att ett litet skärsår i lillfingret kan ställa till med så mycket! Klant! :)


Nähe... Jobb!♥

På praktik...

Sitter nu på min praktikplats på Lokaltidningen i Ljungby. Har varit en ganska soft dag, tidningen går i tryck i eftermiddag så Robban har det lite stressigt. Det betyder att jag i princip får klara mig själv...
Vad segt det är att åka buss till Ljungby föresten! Vilken skitväg! :) Det blir drygt att åka den varje dag...

Nähe, back to work!♥

Fredag

Har väl inte varit en allt för händelserik dag, men det har varit ganska skönt det också... Har försökt lära mig mitt pass utantill och jag tror att det sitter nu... Men får väl köra igenom det några gånger till för att vara på den säkra sidan. 
Körde till Liatorp en sväg också och handlade lite och så fick jag ju prata en snabbis med Malin också. :) 

Annars ser det ut att bli en lugn kväll. Ska fixa lite mat och kanske titta på en film eller nåt. Tänkte prova ett nytt recept som jag fick av mamma, men kan inte hitta det någonstans. fast det blir nog det ändå, får improvisera lite. vet ungefär vad som skulle vara i.. :)

Nu tänker jag fortsätta på min Vännebox♥

Åh vad jag längtar! :)

Fick sms från två underbara människor som hade bestämt sig för att bjuda med mig på en riktig tjejdag på lördag. Och jag blev jätteglad! :)
Så lördagen kommer att se ut på följande sätt; Lördagmorgon klockan 11 befinner jag mig på friskisfabriken i Älmhult i full gång med mitt uppjympapass (äckligt nervös är jag...), Robin åker till Borgholm för att spela match så jag och flickorna har hela dagen för oss själva :). Jag och Johanna drar till växjö där vi möter upp med Annica som jobbar till två. I Växjö blir det shopping och inhandling av diverse ansiktsmasker och annat spagrejs. Hem till Annica där vi ska kladda på allt det här spagjejset och blir läckra som fasen... Det kommer att bli bra! På kvällen har vi lite funderingar på bio vilket inte låter helt fel enligt mig. Länge sen jag var på bio nu. Går det några bra filmer nu föresten? Sen får vi se hur mycket klockan är om jag hinner följa med en sväng till Annica igen eller om jag måste hämta Robin i älmhult. Vi får la se =).




Det blir en bra lördag brudar :)


Hursomhelst så är jag i princip klar med mitt lilla pass nu, har ett par rörelser kvar och sen ska jag bara lära mig allt utantill. Funderar på att ha en liten fusklapp med mig? Eller kanske inte, jag har hela dagen imorn på mig att öva in det så det ska nog gå fint...
Träningsvärk har jag idag också, har inte kommit underfund om varför än för jag har inte tränat nåt jag inte brukar göra... Men det är skönt att veta att man lever :)



Sista dagen!

Sitter här och försöker komma någon vart med mitt lilla jympaprogram som ska hållas nu på lördag och det är inte det lättaste kan jag lova. Jag som egentligen kan hundratals danssteg och jymparörelser, men nu är det helt tomt i huvudet. Är det inte lite typiskt att sånt händer när man väl måste prestera något? Det börjar ju allt bli lite brådis nu... Musiken är i alla fall klar och några rörelser är bestämda. Men oj vad långt jag har kvar! Suck!

I alla fall...
Provet idag gick över all förväntan (som det känns nu i alla fall..) och redovisningen likaså. Var lite smått orolig där ett tag när vi övade igenom allt precis innan. Det var väldigt fnittrigt och osäkert vill jag lova. Som som tur väl är så skärper man till sig när det väl gäller :).
Det var sista dagen i skolan idag också innan praktiken... Tycker alltid att det är lite sorgligt att man inte ska se klassen på 4 veckor, eller 5 blir det till och med eftersom jag åker till fjällen vecka 13.
Fast det är klart, klassfest är ju inplanerad den 14 mars. Vi är rätt duktiga på det där med klassfester, det är skoj. och denna gången hoppas vi på bättre uppslutning.

Nähe, nu får jag ta tag i det här igen innan jag ska iväg på afro och step.♥

Mystisk sjukdom?

halva klassen var borta idag.. Väldigt tråkigt tycker jag att alla ska gå och bli sjuka. Men frågan är om alla verkligen var sjuka eller om det var den där mystiska dagen-före-prov-jag-måste-panikplugga-sjukan? haha...
Den är smart den där sjukdomen som slår till precis när man behöver lite extra pluggtid :). Mig har den inte drabbat än i alla fall, men jag kände inte att jag behövde plugga hela dagen heller... Jag har ju slitit sen förra veckan så det börjar sitta nu faktiskt. Men man ska väl inte säga för mycket, då får man vl äta upp det sen när man får blackout på provet.
Så det är lika bra att plugga denna eftermiddag också, bara för att vara på den säkra sidan :). och så har jag redovisning på en halvtimme imorn så jag får väl öva lite på det också... Fast det är inte så jätteseriöst så det blir nog ganska mycket improvisation. 

 

Några av de bästa jag vet :) (och Sandra givetvis)




,back to the books♥

Fan!

Småföretagande borde fan förbjudas! Minst!

Jag är såååå trött på det här nu. Har ingen inspiration what so ever och kommer på tusen andra saker som jag hellre vill göra... Men nu försvinner väl solen snart så att man slipper att sitta och titta ut genom fönstret och sucka. 
Problemet är att detta är den enda dagen som jag kan plugga, imorn ska jag träna på kvällen (kanske hinner öppna boken en snabbis efter det men det räknas knappt...), tisdag är också träning plus att jag behöver öva på presentationen som ska redovisas på onsdag efter provet. Stor SUCK!


,back to the books♥

Kärlek

Är det inte mysigt med alla ♥-dag? En speciell dag då man visar lite extra omtanke för alla dem man tycker om. För är det något vi är dåliga på i den här världen så är det att visa uppskattning och att tala om för folk att vi faktiskt tycker om dem...
Och visst kan man tycka att det här med Valentines'Day och Alla hjärtans dag är lite överhypat och endast finns till för att vi ska konsumera. Men man behöver faktiskt inte köpa en massa saker, för mig är det mer speciellt att umgås och lyxa till det lite extra. Sen finns det ju i och för sig inget som säger att man måste göra det just den 14 februari. 
Jag och Robin hade en jättemysig dag tillsammans. Jag blev väckt med frukost på sängen och jag fick en finfin ros (även om vi hade bestämt att vi inte skulle köpa något till varandra...). Robin spelade match i Älmhult på dan också och givetvis var jag där och tittade, de vann! :) På kvällen hade vi planerat att laga mat tillsammans och dricka lite vin och bara slöa. Men det blev inte riktigt så tillslut. Fick en hastig inbjudan till Speak och det blev väldigt trevligt... (jag som hade bestämt att jag absolut inte skulle dit denna gången, haha).  jag åkte till Carolina och Evelina och satt där och snackade skit och drack vin.

Och idag är det söndag och pluggdag som vanligt, men jag kan inte riktigt fokusera idag. men jag får väl ge det ett försök till snart...

Hoppas att ni hade en bra dag igår. Jag tänkte på er alla i alla fall :) ♥


Otursdag! :S

Inte för att jag är särskilt skrockfull, men fredagen den 13:e brukar man väl passa sig lite extra? Tror i och för sig inte att det kommer hända något, men om det nu mot all förmodan skulle göra det så är det  väl ganska skönt att kunna ha något att skylla på? :) Annars kanske folk tror att man är allmänt vimsig och klumpig? ;) Men inte idag, för nu kan man skylla på oturen... Fast det gör ju Annica alltid i och för sig. Har aldrig träffat på nån med så mycket otur ;P.
Och har ni sett vilket väder det är idag föresten? Jag vill inget hellre än att ge mig ut på en lång runda i Diö, men.... småföretagande är ju rätt skoj det också, suck...

Hoppas att ni får en bra helg mina vänner!♥



Usch!

Då var man en hel tand rikare men tyvärr också 955 kr fattigare. Helt sjukt att det ska behöva kosta så mycket... Och jag fick inte ens någon bedövning idag (till min stora lättnad, men ändå. valuta för pengarna vet de inte var det är ;)...)
Hann med en sväng på maxi innan jag begav mig hemåt igen.
Och annars har jag bara pluggat idag. Hann ju knappt avklara marknadsföringen innan det är dags för nästa som är småföretagande. Kommer bli en stressig vecka som kommer. Med prov, redovisning och uppjympan... Men det är roligt också, det är inte ofta man har kunnat säga att det är roligt att gå till skolan, men det är det verkligen nu :).

Imorn är har jag planerat att plugga, plugga, plugga... och sen på kvällen är det planeringsfest inför fjällen :) Skoj!
Nu ska vi ut och promenera :)



Lill-Lördag

Det börjar väl bli dags att knåpa ihop ett litet inlägg här nu, jag är alldeles för dålig på att uppdatera.
Men så lever man ett hektiskt liv också ;). Eller inte....
Fast idag har det varit ganska tufft faktiskt. Prov i marknadsföring och sen grupparbete hela eftermiddagen. Vi tjejer blev lite fnittriga på slutet, men man kan ju inte begära alldeles för mycket en onsdagseftermiddag :).

Nu ikväll har jag varit på afro och step och borde väl egentligen vara ganska så slutkörd. Men konstigt nog så fick jag världens energikick när jag kom hem och fick för mig att städa lite, det gäller ju att passa på när andan faller på :).
Imorn väntar besök hos tansläkaren och jag ska väl erkänna att jag är ruggigt nervös. Och inte nog med att man ska behöva sitta där och plågas, de ska ha betalt för det också! Vet inte vad det kan kosta att laga ett litet hål, men jag misstänker att det kommer gå på runt en tusenlapp? Pengar som jag absolut inte har just nu... Fast det har man väl i och för sig aldrig?
Annars är det ganska lugnt, har få planer för helgen och det ska bli riktigt skönt. Titta på Robins match på lördag och sen ska vi vl mysa lite på kvällen (det är ju trots allt alla ♥-dag). Får väl kanske sticka bort till la familia en sväng också för de åker till fjällen på söndag.

Nu borde jag gå och lägga mig....♥

Melodifestival och Tacopaj! :)

Så ser kvällen ut :). Blev bortbjudna till mamma och pappa på mat och tvtittande, passade oss perfekt eftersom vi inte hade några som helst planer för kvällen.

Kan ju uppdatera er om "klassfesten" igår. Vi samlades i Vislanda vid halvsjutiden, jag, malin och sandra hade med oss en sån gurkkrukväxt med geléhallon i till Thomas och jag tror att han blev väldigt glad :)
Ganska så fort åkte vinflaskorna fram och jag tycker nästan lite synd om Thomas som fick stå ut med allt fnitter och tjejsnack. Ibland glömde vi nästan bort att han var där :). Det var jättetrevligt helt enkelt och vi har redan börjat planera för studieresan i maj. Tanken är att vi ska gå på studiebesök i Göteborg och sen vidare ner till Tyskland för studiebesök där. Studiebesök i all ära, men vi är nog ganska överens om att det hela kommer att bli en enda lång fest! Härligt! Jag har redan hittat min hytt-kompis till färjan. Min och Jennies hytt kommer att vara dans/fest-hytten ;P. Likabra att planera sånt redan nu ;).
För övrigt så måste jag fortsätta mitt pluggande nu, och jag måste plocka ut lite träningsmusik till. Ska få lite hjälp med allt på onsdag, men musiken behöver jag ha klar...

Ha det så bra mina kära vänner!♥

Upp och ner...

Jag har verkligen mått skumt denna vecka... Haft svårt att somna och ligger och vrider mig till två, tre på natten. Lite jobbigt när man ska upp vid halv sju för att köra till skolan :S
Men nu tors, fre har jag ju kunnat ta igen min förlorade sömn på mornarna, men jag får alltid lite smått panik när jag sover bort halva dagen. Speciellt nu när jag har tusen andra grejer att ta tag i... Men idag började jag i alla fall att plugga inför marknadsföringsprovet som kommer på onsdag och jag har även börjat titta lite på musik som jag kan ha när jag gör min uppjympa den 21 feb. Tre låtar ska jag leda, en smidighet, en styrka och en kondition. Och sen avgörs det om jag är lämpad att vara friskis&svettis-instruktör. Jag får hoppas att jag kan gå på utbildningen också, våren är ju rätt fullbokad med fjällenresan, Barcelona och klassresan till Göteborg/Tyskland. Men jag hoppas att det går att lösa...
Nu när jag väl har blivit övertalad att hoppa på det här så börjar jag faktiskt bli riktigt taggad. Men fruktansvärt nervös också! Huuu.... Jaja.. det ska ng bli bra tillslut, det är ju inte meningen att jag ska kunna något nu innan jag har gått utbildningen.
Nog om detta..

Ikväll ska jag till Thomas i Vislanda. Tanken var klassfest, men när inte ens en tredjedel kommer så får man knappt kalla det för klassfest :). men det ska bli väldigt trevligt i alla fall, dricka lite vin och snacka lite kan vara nog så underhållande :)
Men nu måste jag verkligen ta tag i livet. Lägenheten ser ut som kriget och jag ser inte helt fresch ut jag heller. :) Städa och sen en dusch kanske? Har dessutom fruktansvärda problem med vad jag ska ha på mig egentligen? Hej i-landsproblem, haha. 


Städning, nu!♥  


Myshelg!

Helgen har varit riktigt soft faktiskt :), skönt!
Fredagskvällen tillbringades hemma hos familjen med god mat och ännu godare vin :). Trevligt att umgås med mamma och pappa lite...
Igår var jag i mormors gamla lägenhet och hjälpte till att tömma den på grejer och så... God fika och korv blev det också och det var väl mest det som lockade :D.
Sen på kvällen kom Karin hit och åt, och sen dök Malin, Jessika och Pluto upp för att titta på lite film. Det blev lite Björn Gustavsson och Hitta Nemo. Väldigt trevligt :)

Söndag=Pluggdag, så det är så min dag har sett ut. Missbrukat kaffe och läst om skatter och momsredovisning. Blä!
Fast kvällen blir trevligare, Bones på tv och räkor och mys med älsklingen :). Helt okej :)


Puss♥

RSS 2.0