Fy fasiken vilken grann gran det blev i år...

img_5417 (MMS)

Fy fasiken vilken grann gran det blev i år. Vi fick kämpa lite, mycket letande krävdes... Men tillslut fick toppen på en fyra meter hög gran följa med hem. Så är det när man är kräsen ;). Tur att man har tålmodiga föräldrar som inte är rädda för att pulsa i snö upp till midjan. Robin följde inte ens med, han har varit med förr och visste vad som väntade :P. Ser ut som att våra familjer har varit snälla i år då det ligger många klappar under granen. Kanske tur det eftersom vi inte lär få några julklappar från svärfar i år. Enligt statusuppdateringar på Facebook ska han pinka en kana åt oss i stället. Jag ser fram emot detta!


Nu närmar sig julen med stormsteg! Väldigt...

Nu närmar sig julen med stormsteg! Väldigt mysigt tycker jag :). Har precis inventerat mina tomtar som ska åka fram imorn, och på söndag ska det huggas julgran hos farmor och farfar. Nu ikväll käkar jag skumtomtar och dricker lite fredags-vin. Om en timme kommer bror min och hämtar mig och då blir det innebandy i Älmhult. Kameran åker med ikväll för Robin har beställt lite målfoton ;). Jag hoppas dock på en "Walk of shame"-bild på väg till utvisningsbåset :P


Oooou vad kallt det var att vänta på busse...

Oooou vad kallt det var att vänta på bussen som ska ta mig till Växjö. Att den var tio minuter sen gjorde inte det hela bättre. Tårna är som isbitar... Brr. Ser fram emot kvällen som ska spenderas hos Jennie tillsammans med lite gamla klasskompisar. Lite god glögg och en lussekatt eller två och sen är kvällen i hamn. kanske ett glas vin till idol också, vi får se :). Imorn blir det julklapps-shopping på hög nivå. Hujedamej!


Julbord

Jaha, här sitter jag och kämpar igen... Pulsar låtar, räknar på sekunder och pusslar musik som om jag aldrig har gjort nåt annat. Idag går det betydligt bättre än det gjorde igår då jag var nära att ta till lipen ett tag. Frustration är nog ordet som bäst beskriver vad jag kände just då.
Idag flyter det på och än så länge känner jag mig ganska nöjd med vad jag har lyckats åstadkomma. 
Eftersom jag var två sekunder från att kasta datorn i väggen igår så kanske ni förstår att det inte riktigt var läge för att blogga? :)

Mamma var här en sväng innan och lämnade bröd från farmor. Julen är räddad! I år också! :)
Det blev en kopp kaffe och lite skitsnack innan hon styrde kosan hemåt igen. Vi hann även planera in ett besök på IKEA imorn. Som Family medlem så kan man äta julbord för 79 kr nu så mamma och pappa bjöd med hela familjen. Lite ljus och servetter och så ska vi nog kunna köpa hem också... när man ändå är där liksom ;)
 

Jul på Liseberg

Jag tänkte att det är lika bra att slänga ihop ett litet inlägg innan jag kryper ner i sängen. Så att ni vet att jag lever och så...

Imorn sticker jag och Robin på lite mini-semester till Göteborg, det vankas jul på Liseberg och julklappsshopping och lite avkoppling mellan varven. Härligt att sova på hotell och äta hotellfrukost och bara ha det gott.
Så alla familjemedlemmar som vill ha några julklappar i år gör bäst i att smsa över en önskelista snarast! Annars vet man aldrig vad som dyker upp under granen ;)


Ny frilla blev det idag också, och ny färg... Trivdes inte riktigt i den senaste färgen. Så nu blev det mörkt igen :) Och kort :).


Nehej... Nu är jag trött, trött, trött :)
Godnatt! Och trevlig helg på er om vi inte hörs innan... 

RSS 2.0