Vintertid

Är det någon mer än jag som känner att man äntligen har fått komma ifatt igen?
Jag behövde den här timmen, helt klart. Har varit så trött och sliten i några veckor nu, men det känns redan så mycket bättre. Jag väntade med att ställa om klockorna till imorse, gissa om det var skönt att vakna klockan tio och kunna vrida tillbaka en timme!
Så jag gick upp och fixade iordning lite frukost, tände lite ljus och så... För det var verkligen ruggigt då.
Robin var inte alls lika pigg, men han höll mig sällskap en liten stund innan han la sig framför tvn.
Idag har det faktiskt blivit lite gjort, hann med att skriva lite på hemtentan (snart färdig, pjuh!) och slängde ett öga på Batmanfilmen som Robin tittade på. Och nu i eftermiddags kom Malin och Agnes och hälsade på lite.
Mys <3
Har även hjälp pappa att ta upp båten för vintern, så nu blir det inte mer fiskat den här säsongen. Men vinterfiske ska det väl forhoppningsvis bli i år också. Och korvgrillning :P
Nu sitter jag och knåpar ihop en liten inköpslista till Ullared, det är visserligen flera veckor till vi ska dit men jag kom på lite saker som jag behöver köpa så det är lika bra att skriva upp det innan det glöms bort.
Bara massa praktiska saker än så länge, som gardiner, dukar, grytlappar osv. Men det är ju sånt jag tycker är roligt :)
Köpte förresten nya krukor på Skinnarnas i Ljungby igår. Blev supersnyggt i köksfönstret :)

Nu måste jag passa köttgrytan som står på spisen, den börjar bli klar nu efter att ha stått och puttrat i ett par timmar. 
Sen ska vi till älmhult en sväng och hämta bilen som har stått där över natten.. Måste ju kunna ta mig till Växjö imorn - då är det studiebesök :)




♥ 


Fantastiska lördag!

Oj vilken mysdag detta har varit :).
Började med en liten tripp till Ljungby med mammi, pappi och Karin. Mamma köpte skor och jag hittade en världsfin klänning som jag tänkte ha på Agnes dop. Eftersom vi hade BellaBus med oss så köpte vi med oss mat hem, finfina baguetter, så efter ljungby blev det fika på Svanströmsgatan. Och sen blev jag kvar där hela dagen :). Mamma bakade morotskaka som vi sen satte i oss tillsammans med lite te och jag och mamma somnade en stund i varsin soffa till årets första julmusik (Sanna, Sonja och Shirleys julskiva). Pappa tände en brasa och vi myste med Bella en massa. Hon vill gärna sitta i knät mest hela tiden, hon tror att hon fortfarande är en liten valp trots sina 10 kilo.
Det åts god mat och jag och mamma drack lite vin. Och lite körslaget hanns med :)
Men nu är jag hemma igen och tänkte nog gå och lägga mig ganska så omgående.
Så vi får höras mer imorn :)
Godnatt!



♥ 


Ingen energi...

Den här veckan har verkligen varit döden. Kan väl inte påstå att jag har gjort särskilt mycket, men energin är helt försvunnen. Det är väl hösten antar jag... men det är lite tråkigt när man inte orkar göra något på kvällarna. Speciellt nu när jag har tusen grejer som jag hade behövt ta tag i. Massa skolarbete som jag inte riktigt hinner med och ett nytt jympapass som ska göras. Har hittat ett par låtar i alla fall, så jag har börjat så smått. Men jag vet ju hur många timmar det tog sist och om det tar lika lång tid denna gången så ligger jag verkligen efter i tidsschemat. Suck!
Men, men.. Det är väl bara att ta tag i livet och börja beta av punkterna en efter en.

Nu ikväll ligger jag lite lågt.. Har visserligen försökt plugga lite men det blev bara två uppgifter gjorda. Så nu har jag börjat på Navy CIS-boxen som jag fick av Robin i födelsedagspresent. Får passa på att titta på den när han inte är hemma :), han är väl inget fan direkt :D.

Nu ska jag återgå till min sköna soffa :)
Vi ses!




Osynliga händer, OPEC och merkantilism

Ohoj vilken kväll!
Här sitter jag och läser Internationell ekonomi i min ensamhet.
Filar lite på Hemtentan eftersom det nu är i färskt minne efter dagens lektion med påföljande pluggdate.
Lika bra att få det gjort innan man hinner glömma allt igen. :)
Slänger ett litet öga på The New Adventures of Old Christine samtidigt, vilket bra avsnitt det är idag hörrni! Gud vad jag skrattade nyss :). Det kan verkligen behövas här bland all protektionism och alla handelshinder.
Nehe, det är väl lika bra att fortsätta... Fast nu började visst vänner... Oops, kan bli så att tentan får vänta lite...
Ska ju trots allt inte hämta Robin vid tåget förren vid elva (han är i Malmö och tittar på IFK) så det är ju lugna puckar :).




Puss!


Trädgårdsfix!

Idag har vi varit duktiga må ni tro!
Har varit ute i trädgården och fixat så nu kan snön komma vilken dag som helst. Skönt att få allt i ordning redan nu så blir det inte så mycket till våren, så kan man koncentrera sig på allt roligt då :).
Bara löven som ska krattas också, men det är ju en fördel om de trillar ner först... Det är så jäkla jobbigt att klättra med räfsa i handen :P.

Nu har Robin gett sig iväg till Älmhult, de spelar match mot Borgholm i eftermiddag. Så jag passar på att baka lite inför morgondagens pluggdate och ska försöka hinna med lite plugg också. Kanske hinner med att träffa familjen idag också, vi får se :)

Nu börjar kakan lukta gott så det är nog dags att få ut den från ugnen :).
Vi ses!





Myspys! :)

Då var det lördagkväll igen. Tiden går fort, inte sant?
Men det gör mig ingenting, för nu längtar jag till julen. Man hör ju att det snöar lite runt om i landet och jag är helt besviken över att Diö är milt och tråkigt. Jag vill ha snö! NU!
Men jag vet hur det brukar bli... När snön väl kommer vill man att den ska försvinna illa kvickt! Man fryser ju så fruktansvärt :)
Nej, det är nog egentligen inte snön jag vill åt, utan den där speciella julkänslan som brukar komma smygande när första snön kommer. (även om det är flera månader till jul)
För julen är det bästa som finns :)
Men man får väl försöka njuta av hösten också, för visst är det fint ute med alla höstfärger?



Nehej, här sitter jag och förlorar mig i drömmarna :P
Det var ju inte alls det här jag hade tänkt skriva om...
Lördagkväll var det ju... haha..
Som sagt..
Det blir en väldigt lugn kväll, som fortsättning på en lugn och skön dag. Robin har varit och fiskat i Helsingborg så jag passade på att städa och pyssla lite här hemma, så himla skönt när man kan göra allt i sin egen takt utan någon som springer i vägen hela tiden.
Satt i sängen med datorn i knät till klockan elva nånting och bara myste. Kollade lite på vilka vaccinationer man behöver till Kinaresan och hur man söker visum. Kan väl inte påstå att jag blev så mycket klokare... Pass måste fixas också upptäckte jag, mitt går snart ut.
Verkar som att datumen äntligen har blivit spikade nu, 11/3 - 22/3. Lite synd tycker jag för då är jag inte hemma på Robins födelsedag.. Men han verkade inte bry sig så mycket. "Woho, då blir det fest!" var hans syn på det hela... Men jag har allt lite dåligt samvete ändå :/
Men nu mina vänner har jag inte tid att sitta här mer. Nu står vitt vin och räkor på schemat, och en liten film kanske? Myspys <3
Ha en trevlig kväll :)
Puss på er!





Härligt!

Nu är jag nyduschad och pyjamasklädd och redo för sängen. Har varit på danspass med Karin ikväll och det var riktigt skönt att få bort all spring i benen. Mamma var lite sjuk så hon fick stanna hemma, så det blev bara jag och Karin idag. Och Mona och Emelie också förstås.
Har verkligen haft fullt upp idag. Jobbade mellan 6-17 och var ganska så sliten när jag kom hem. Men då var det bara att ge sig iväg och träna. Så det är egentligen först nu som man kan ta det lite lugnt...
Tittar på House och sen ska jag nana kudden. Härligt!

Igår var ju Agnes och Malin här en liten sväng, hon var så go :)
Låg och pratade och smilade som bara den! Och hon har blivit riktigt stark nu lilla donnan.



Vi hörs :D





Nya frillan :D

Jag tänker inte bli särskilt långrandig, sitter och gör hemtenta för fullt nu så det är dumt att börja på en massa annat när man har farten uppe :).
Men jag tänkte i alla fall visa en bild på nya frisyren, för jag vet att några av er är lite nyfikna :)
Så här kommer den...


Fick inte till något bra kort, men ni ser på ett ungefär hur det ser ut...
Är supernöjd i alla fall :)


Men nu ska jag plugga lite till... För snart kommer Malin och Agnes och då lär det inte bli mycket gjort :)




♥   


Resa till Tysklandet.

I natt bär det av. Kl. 05.00 för att vara lite mer exakt, så det kanske är fel att skriva natt, sket-tidig morgon passar nog bättre. Men innan klockan slår fem så har det hunnits med snapsfukost här på Gamlegårdsvägen. Sju tappra själar är vi som samlas hemma hos oss vid kvart över fyra i natt (för då är det faktiskt natt...). 
Så ikväll mina vänner blir det alldeles superlugnt för min del :). Robin spelar match i Ryd ikväll och kommer förmodligen inte hem förrän sent. Så det blir lugna gatan här :). Tror att jag ska leta upp nån gammal film som man kan glo på lite senare. Just nu rullar ett gammalt Buffy och vampyrerna avsnitt på tv - en liten nostalgitripp :)
Har även hunnit med att fika lite hos Malin och Tony efter jobbet. Mys att få träffa lilla Agnes igen <3.
Men nu börjar det bli dags att äta lite, magen skriker visst märker jag nu :)
Vi hörs!





♥  


Skallebank :(

Aj aj aj! Mitt lilla huvud!
Har haft huvudvärk sen lunch idag och det börjar bli lite tröttsamt nu. Värktabletterna hjälper inte som de brukar göra och jag börjar bli irri nu (som Sandra skulle ha sagt :P..)
Så det är skönt att bara vara hemma ikväll. Har gottat ner mig i soffan med en kopp te och en liten, liten kaka. Minimal, jag lovar! För det vore så likt mig... :)

Nehe hörrni, jag var inte på nåt vidare skriv-humör idag. Så det är väl dumt att sitta här och fundera när Kära Betty är på tvn. Ugly Betty andas Irland för mig. Med Catrin :D.




♥ 


Dags att klippa sig...

Nu har jag äntligen fått tummen ur och beställt tid för klippning och färgning. Det var då på tiden tänker ni nu, och ja... Det kan jag verkligen hålla med om. Sist var nog i maj/juni någon gång.
Satt och kollade igenom alla kort på datorn för ett tag sen och det slog mig att man ju har hunnit med lite varianter under sina dagar. Så, vad tycker ni? Vilken är favortiten? :P



 
 
 



Efter senaste klippningen :)



Vi får la se vad det blir den här gången.. Man kan aldrig riktigt veta med Lotta ;)

Men nu ska jag återgå till det jag egentligen skulle göra, nämligen försöka bli klar med uppg. 3 i organisation och ledarskap. Hade varit skönt att få den ur världen...
Förövrigt har jag bakat lite i eftermiddags. Kors i taket! Det är min tur att ha med fika till jobbet på torsdag så jag hade inte så mycket val. Tycker väl egentligen om att baka, men är inget fan av den där förbaskade röran som jag alltid lyckas ställa till med :).


Vi hörs mina vänner!




Pink?

Har införskaffat lite nya tillbehör till min nya Ipod :)
Det bara råkade bli så att allt blev rosa... :D









Nu är det fredagsmys, om det så är det sista jag gör! :D

Pjuh! Vad skönt det är med fredagskvällar! När allt nödvändigt såsom städning m.m är avklarat.
Trodde att bilen pajade igen i morse, vi hade ju den inlämnad för ett par månader sen eftersom nån mekanism till vindrutetorkaren hade gått åt pipsvängen. Så den byttes ut och allt var frid och fröjd. Ingen skada skedd, enbart plånboken som var lite missnöjd. Och nu var det alltså dags igen. Suck. Så vi körde upp (500 m) till mekanikern och gnällde lite och hoppades på att det inte skulle vara lika dyrt denna gång. Och för en gångs skull så var Gud på vår sida! Det spändes och trixades lite och fem minuter senare var vi på väg hem igen :). Ibland så...
Så för att fira drog vi igång storstädning här hemma. Bättre fredagsnöje kan man ju tänka sig, men det behövdes så det var bara att sätta igång. :)
Nu är allt färdigt i alla fall. Tyckte att jag förtjänade ett glas rött så det har det blivit nu. Och kebabtallrik, tror inte att jag har ätit det på flera år... Och jag förstår varför nu. Ärligt talat, ingen höjdare....
Nu blir det i alla fall Ironman på Canal+ och kanske, kanske ett glas vin till... Det är ju trots allt fredag. Och man vill ju inte riskera att den öppnade baginboxen blir för gammal ;)

Imorn blir det shopping med Robin och Jessika :)




♥   


Hejsvejs!

Sådärja! Då var projektledningsuppgiften inlämnad och klar. Och det känns inte alls bra ska jag tala om för er! Vilken mongo-uppgift! Jag är inte ett dugg klokare, snarare mer förvirrad än någonsin och jag tror att det blev skit alltihop!
Men nu lämnar vi det! :)
Nu är det ju snart helg, ska bli ruggigt skönt att vara ledig. Har jobbat tre timmars plustid denna veckan (jag hade tur och missade 2 h i måndags eftersom jag var i skolan) och det tar på krafterna. Det är inte så jobbigt på dagarna, men på kvällarna stupar man ju i säng... Så helg känns jättevälkommet! :)
Ska kanske åka in till Växjö en sväng på lördag, jag ska få en skrivbordsstol av Robin och så hade det ju varit kul att hinna med lite shopping också. Robin ville titta på damlaget som spelar (innebandy)match i Växjö så vi får väl kanske köra dit en sväng också. Kompromissa mina vänner, det är så man får ett förhållande att fungera. Han får titta på innebandy - jag får shopping (plus en skrivbordsstol ;P).
Men nu mina vänner är det dags att lämna över datorn till Robin, jag fick absolut inte ha MIN dator längre än till åtta... Så... Robin lagar maten så att jag kan plugga - så får han datorn lagom till pokern vid åtta. Ni ser! Kompromiss! :D





RSS 2.0