Torsdags-soppa

Nu är jag här igen!

Vet inte var dagarna tar vägen, för jag hinner inte med någonting nu för tiden. Har precis fått i mig lite mat efter dagens träning och sitter nu och päser lite i soffan.
Var inne på gymmet på jobbet och tränade för första gången och det får nog bli en liten vana det där. Dumt att inte utnyttja det när det finns där.
Hann bara med en halvtimme på crosstrainern idag, så det får bli mer någon annan dag.
Till kvällsmat blev det föresten hemmagjord grönsakssoppa. Gissa om den var god eller?? :)

Tysklandsresan börjar närma sig också, för på lördag bär det av. Det blir tyvärr ingen frukost här denna gången eftersom det inte är några fler från frukostgänget som ska med på resan. Lite tråkigt, men det blir ju sovmorgon då i alla fall. Klockan 5 går bussen, hehe...

Har föresten glömt att skriva att intervjun blev uppskjuten en vecka. Så det är därför jag inte skrivit om hur det gick. Men på måndag så smäller det!! :)

Sådär, nu är det ju snart helg också. Det blir ju inte bättre än så :P 

Kalas i dagarna tre

Vilka dagar det har varit!
Födelsedagen var kanon på alla sätt och vis och likaså lördagen då vi firade ännu mer :).
Jag fick så fina presenter, bara sånt jag ville ha :)
Robin hade köpt en rysk docka och i den låg (förutom ännu fler dockor i varierande storlekar) ett presentkort på Village. Gissa om det ska shoppas!?
Av övriga familjemedlemmar fick jag blommiga gummistövlar, presentkort på Trend House, pastellfärgade porslinsskålar från Ib Laursen, världens mysigaste mysdress, disney-filmer (Mulan, Pochahontas & Aladin), Intermezzo glas osv.
Ni lyssnar verkligen på vad jag önskar mig :)

Tittade på både Pochahontas och Aladin igår och avslutade med lite Lost innan det var dags att sova. Det blev lite konstiga drömmar i natt då jag blandade ihop Aladin och Lost i en konstig mix.
Jasmines tiger Rajah var med i mina Lost-drömmar.

Förövrigt har jag ätit så mycket princesstårta de senaste dagarna då det sprutar marsipan ur öronen på mig. Men jag hade lätt kunnat äta lite till :P, men nu är den slut :(

Tur att morbror Lars fyllde år igår och bjöd på princesstårta han också :P

Flugsvamp

Jag tänkte bjuda på svampsoppa på lördag när vi ska fira mig. Bara att plocka utanför dörren :P
Erkänn att de är rätt fina? :)








Nu är det 3 timmar till min födelsedag. För alla er som undrar. :) 


All those moments passing by,

Tiden går väldigt fort nu, hösten är i full gång och veckorna bara flyger förbi.
Har redan hunnit med 4 jympapass av den här terminen och jag börjar redan längta till jul. Galet!

På torsdag fyller jag dessutom 22 år så det är inte bara veckorna som rinner iväg, utan åren också. Man är ju inte 20 längre ;)


På måndag ska jag på arbetsintervju, min allra första. Lite pirrigt eftersom jag har hört att det är många sökande. Men har ingen aning om hur många som är kallade på intervju.
Det går nog bra. Pepp! 

Valdag

Ni glömmer väl inte att rösta idag?

Jag och Robin var borta och röstade innan och fick efter det lite fika hos mamma och pappa. Med tillhörande snaps :). Kan låta konstigt kanske, men pappa tyckte att det var värt att fira att det är valdag, haha...
Jag kunde i alla fall bestämma mig tillslut om vilka jag skulle rösta på och uttrycket "man blir som man umgås" har aldrig passat så bra som nu. 


Ikväll blir det valvaka hemma hos Peltolas med Centerpartiets innersta kretsar. Kan bli bra kalas det här ju ;) 


Debatt

Det blev ingen träning för mig ikväll... Det kändes bäst så. Somnade vid halv tio igår och när jag vaknade i morse så kändes det som att jag inte hade sovit en blund, trots att jag har sovit lika djupt som vanligt.
Men jag kan inte påstå att jag har legat på latsidan för det. Rensade ur min garderob så den är luftig och fin nu (och väldigt redo för att fyllas på nytt!) och har städat och fixat lite här hemma. 
Skönt att vara hemma ikväll är det i alla fall. 
Nu ska jag titta på debatten på tv4, det börjar bli dags att sätta sig in i saker och ting. Och kanske komma fram till ett beslut om vilka som ska få min röst på söndag. Jag skäms för att jag inte har orkat intressera mig tidigare... Men rösta ska jag i alla fall!

Ni glömmer väl inte?  

Soffhäng

Nu är det dags att skriva en rad eller två igen... Hann (läs: orkade) inte blogga igår, blev totalt slut efter mitt jympapass igår. Vet inte vad som hände riktigt... Tycker att det känns som att jag blir sämre och sämre tränad ju mer jag håller på. Men det vänder nog snart, kroppen protesterar lite mot all motion eftersom det var lite väl slappt i sommar. Det får man minsann sota för nu :P.
Imorn blir det i alla fall spinning igen med Robin och Karin. Det är härligt!
Fick föresten erbjudande om att bli spinningledare i förra veckan. Råkade gå på två spinningpass i rad och för samma instruktör dessutom och eftersom jag hade en skön och snygg stil (vilken merit va! Att cykla snyggt!), så tyckte hon att jag skulle fundera på att bli ledare. Tack men nej tack. :)
Det räcker bra med jympa :)

Ikväll blir det i alla fall vila för min del, spinning i morgon som sagt och på torsdag är det kombipass (skivstång/spinn) igen. Så ikväll är det lugna gatan här :)
Lite idol och så...



Tupperware

Hur i hela friden kan helgen redan vara slut? Den bara försvann...

Fredagkvällen var superrolig, till en början i alla fall ;).
Till kräftorna kom snapsarna och jag och Anna hade lite problem med att hänga med grabbarna. Vilket såklart resulterade i att vi blev fulla som örnar. Att man aldrig kan inse sina begränsningar.
Det var väldigt trevligt i alla fall även om det blev lite mycket där på slutet :P.
Jag hade ju dessutom lovat Robin att jag skulle kolla på detras första cup-match på lördagmorgonen kl 10.00 och det kändes ju ganska avlägset när jag raglade i säng på fredagkvällen.
Konstigt nog så kände jag mig väldigt pigg när klockan ringde vid halv nio och jag kände inte alls av rödvinet och snapsarna som intagits kvällen före. Så innebandy blev det trots allt :).
Passade på att käka lite på byn med Malin och Agnes och en rejäl godispåse inhandlades innan det blev hemfärd. 
Robin bestämde sig för att festa på lördagkvällen (eftersom han fick köra till kräftskivan), men min trötthet hann ikapp mig på eftermiddagen så det blev en rejäl vila för min del. Kinamat och en film på kvällen satt inte fel och jag uppskattade ärligt talat att få vara helt själv. :)

Idag tog vi en rejäl sovmorgon både jag och Robin. Och efter några avsnitt Lost så blev det söndagsmiddag hos mamma och pappa. Det var inte alls dumt :)
Och nu ikväll har jag varit på tupperware-party hos Carita. Köpte en fin ceriserosa träningsflaska och lite småburkar. Sånt som alltid är bra att ha.

Nu får det bli ett par avsnitt Lost till och sen är det natti natti!
Kram på er!  

Kräftskiva och återhämtning

Nu är det äntligen fredag och det innebär ju förstås lite fredagsmys. Ska strax köra upp till Eneryda på lite grille och kräftor hos fina Anna. Kan ju knappast bli bättre! :)

Har precis kommit upp ur sängen, "råkade" ta en tupplur på 1,5 timma efter jobbet. Men till mitt försvar så är jag heeelt slut. Både i kropp och själv. Att chocka kroppen med en massa träning så där utan förvarning gick tydligen inte hem. Så kroppen fick lite rekreation i form av vila.. För själen blir det vin ;). Massor med viiin! :D

Har förövrigt upptäckt att man kan ha träningsvärk på handens ovansida. Och i alla andra kroppsdelar också för den delen. Aouch!

Trevlig helg! Hey ya!

Trötta-tisdagen...

Tisdagar är ju ingen höjdare hörrni... Jag kommer liksom aldrig igång...
Tur att kvällen var helt oplanerad så att jag kunde göra det som jag är bäst på - att softa :)
Har lite ont i halsen också så jag kurerar mig med nyponsoppa och halstabletter. Men det är ingen större fara med mig, jag ska inte klaga alldeles för mycket.
I morgon är en annan dag och då jävlar ska det spinnas för hela slanten!
Bokade in mig, Robin och Karin på ett medelpass i morgon. Och på torsdag blir det skivstång/spinning för min del. Så ni kanske förstår att jag inte har tid med halsont nu? :)

Men nu mina kära vänner har jag inte tid att sitta här och skriva. Det är ju Idol för sjutton! 


Kantisar och film :)

Brandsläckningen blev inte så långvarig som jag trodde och Robin var hemma igen redan vid ett-tiden. Nöjd och glad över att ha fått rökdyka, något som inte sker allt för ofta.
Han var rätt mör och luktade illa när han kom hem så efter en dusch, med dubbel shamponering, och ett par timmars sömn i soffan så var han nästan som ny igen. Det tar visst på krafterna att vara brandman :P.

Nu blir det varma mackor med kantarellstuvning som Robin har svängt ihop och fortsättningen på The A-team. Riktigt rolig film faktiskt :)
Jympa passet har jag lyckats rabbla igenom i huvudet ett par gånger och det sitter fortfarande, efter en hel veckas vilande från det.
Är det okej att jag redan börjar tröttna på mina låtar? Har ju liksom lyssnat på dem femtioelva gånger redan...

I övrigt så har dagen varit lugn. Sov ju bort det mesta av den, men han med en kopp kaffe hos mor och far. Det sitter ju aldrig fel :P

Och nu... En heeel veckas jobb framför sig. Kanon.

Larm

Vaknade vid tjugo i åtta i morse av att Robins larmdosa gav ifrån sig en serie alldeles-för-höga-ljud-så-här-tidigt-på-morgonen-ljud. Han rusade i väg och jag kände huvudvärken komma smygande. Somnade om och tänkte att några timmar till kan inte skada. Nu är klockan 20 över tolv och jag är precis uppstigen. Vad hände?
Pigg och fräsch som en nyponros är jag i alla fall så det kanske var värt det :P

Kollade nyss vad det var för larm de hade fått och det verkar som att det är en villabrand utanför Älmhult. Så det kan nog ta hela dagen det här... Kan ju bara hoppas att alla som bodde där klarade sig undan elden.

Nu får det bli frulle! :)
Och efter det kanske ett besök hos mamma och pappa :)

Avslutar kvällen med två Ipren i hopp om e...

Avslutar kvällen med två Ipren i hopp om en dräglig morgondag. :) Tack finaste vänner för ikväll! Ni är bäst! <3


Torsdag

Har en något ömmande kropp idag efter gårdagens afropass. Skak och stamp är ju hur kul som helst, men det märks att det var ett tag sen sist :P.

Ikväll blir det innebandy i Haganäshallen, men innan dess ett besök på systemet och maxi.

Höres! Kram!


RSS 2.0