Söndagsmys

Söndagar tycker jag är härliga. För det mesta i alla fall. Man har oftast inte så mycket planerat och kan passa på att ta lite sovmorgon och göra god frukost. Idag blev det scones :) Smaskigt!
Vi fixade iordning lite hemmagjord müsli också imorse, med boveteflingor och en massa goda nötter, kanel och honung.

Vi har varit hunnit med besök både på Gemlagatan och Svanströmsgatan också för kaffe och lunch. Avvecklat akvariet har jag gjort också, och dammsugit. Nu är det bara träningen kvar. Åker på medeljympa i Älmhult om en timme ungefär. Givetvis är det samtidigt som Robins match...

Vet ni föresten att jag börjar panika lite över resan... Pratade lite med Sahar igår i Växjö och hon höll med. Det är ganska ångestladdat faktiskt. Samtidigt ska det bli hur kul som helst.



Fest :D

Jag är ganska så pepp på fest nu faktiskt :)
Det ska bli roooligt!

Robin fick en av sina presenter redan idag, högtalare till datorn. Så han har kopplat in dem nu. Han blev glad :)
nu blir det ett glas vin innan det är dags att bege sig till Älmhult.

Trevlig kväll på er!

Shopping och 3x22-års fest

Pjuh!
Jag är redan alldeles slut och dagen är ju inte slut på långa vägar. Jag har varit en sväng i Växjö idag och shoppat i min ensamhet och man blir ju dödstrött av att gå i affärer. Eftersom jag var själv så fick jag i alla fall en hel del uträttat.
Robins presenter är inhandlade och allt som behövs till resan likaså. Två nya koftor, ett linne, underkläder och lite smink blev det till mig själv. 
Nu är det bara håret som ska klippas och sen kan jag åka vilken dag som helst. 
Fast jag fick världens ångest när jag satt och slog in Robins paket innan. Det känns dumt att inte vara hemma på hans födelsedag... Men jag har lovat att köpa massa skor till honom i Kina :)

Nu ska jag vila en liten stund, för ikväll har Fia, Annica och Julia 22-års fest. 

Hoppas att ni har en bra helg!
Kram på er! 

Skivstång/Afro

Igår var jag på ett skivstångspass som jag kombinerade med lite afro direkt efter. Gissa om jag har ont i hela kroppen idag? Hela ryggen och framför allt nacken känns helt paj. Hoppas att det bara är träningsvärk som har satt sig lite illa i nacken och att det går över på några dagar. Tyvärr så känns det inte riktigt som träningsvärk och jag har väldigt svårt att röra mig. Riktigt roligt var det i alla fall :)

Kvällen blir lugn, ska bara vara hemma och mysa och äta lite tacos :)
Imorn blir det fest i Aktivitetshuset för att fira Sofia, Annica och Julia. Ska bli riktigt skoj :)
Kanske blir det en tripp till Växjö också för att inhandla Robins födelsedagspresent.

Nu ska jag kurera nacken.
Trevlig helg!  

nedräkning :)

Idag är det minsann precis två veckor till Kina! :)

Spruta

Idag var jag nere och tog Hepatit A-sprutan inför Kina. Vet inte om jag gick och spände mig hela dagen eller vad som hände riktigt för jag hade sån fruktansvärd huvudvärk hela eftermiddagen. Eftersom sprutor inte är min favorit sysselsättning så kan det mtycket väl ha varit spänningshuvudvärk. Nu är det gjort i alla fall och förutom en lite öm arm så känns det helt okej. Sjuksystern fick påminna mig om att andas när hon stack mig för jag satt med hopskrynklat ansikte och höll andan. Som att det skulle göra mindre ont för det... hihi.
Fick i alla fall gå och lägga mig när jag kom hem och jag slocknade som en liten gris. En timme och en ipren senare var jag i alla fall pigg igen.

Kvällen spenderas ensam eftersom Robin är på träning. Jag myser ner mig i soffan och zappar runt mellan kanalerna som aldrig förr :)

Go' kväll!

Vinterbilder

Pjuh!
Nu är veckans två uppsatser inlämnade. Det får jag nog ändå ta och vara nöjd med :). Det betyder att jag är ledig fram till två ungefär för då ska jag ner till Älmhult som jag skrev innan. Kanske borde hinna med en sväng på apoteket också när jag ändå kör ner där.

Är dock inte så sugen på att ge mig ut på vägarna överhuvudtaget, men måste man så måste man...
Snöar gör det fortfarande föresten.




Robin skottar fram vår lägenhet

Postlådan skottas fram hos Robins föräldrar

Svärfar Tony skottar fram bastun

och till sist ett kort på Pangan - mest för att hon är så go :)


Vakna med The Voice

Vakna med the voice är ett helt okej sätt att tillbringa en måndagmorgon på tycker jag. Gick upp vid halv åtta och satte mig och pluggade en stund och nu har jag frukostpaus och tittar på just the voice.
Men nu börjar det bli dags att gå tillbaka till datorn och plugget. Senare idag ska jag ner till Friskisfabriken och få lite ungdomar att fylla i min enkät till Projektarbetet. Och ikväll är det jympa som vanligt.
Det blir nog en ganska bra dag det här... Men jag tänker undvika att ge mig ut i snön. Det är för sjutton -13 grader ute!


Farmor&Farfar

Härlig förmiddag!
Tog sovmorgon och sen bjöd vi hit Malin, Tony och Agnes på brunch. Riktigt smaskigt! :)
Robin har precis åkt iväg för matchspelande i Hovmantorp (?) och jag ska strax åka till Stahult och hälsa på farmor och farfar.

Snön fortsätter att trilla ner föresten... Mysigt tycker jag, men oj vad långt borta våren känns. Och det känns ju inte helt kul. Jag hoppas på töväder när vi är i Kina och att våren har kommit lagom till vi åker hem igen :). Det låter väl som en bra plan?


Härlig Söndag på er!♥

Myslördag!

Det här kan nog klassas som världens slöaste lördag. Och inte på ett dåligt sätt :).
Vi tog sovmorgon imorse, åt pannkakor till frulle, drack kaffe hos Peltolas och gick hem till mams och paps en sväng. Förutom det har tag tagit en tupplur och nu kollar jag på curlingen. Det känns som en jäkligt okej dag :).
Ikväll ska jag titta på melodifestivalen och ta ett glas vin till det tänkte jag. Kanske får det bli lite hämtmat också för jag är för oinspirerad (läs: lat) för att laga mat.

Imorn ska jag nog till farmor och farfar en sväng. Det tycker jag om, för jag träffar dem alldeles för sällan.♥ 


Snökaos

Jag ber om ursäkt för den bristfälliga uppdateringen den här veckan. Det är mycket som ska skötas vettni och jag har inte riktigt haft tid. Det har varit träning och OS-tittande blandat med brödbak och räkfrossa. En ganska bra vecka överlag.
Igår var det som sagt räkfrossa hemma hos oss. Vi bjöd hem mamma, pappa, Karin och Martin till oss och det blev en jätte trevlig kväll. Let´s Dance, OS-silver, hockey m.m hanns med mellan varven.
Nu sitter jag hemma hos Robins familj och väntar på att kaffet ska rinna ner. Vi gav oss ut i snön Robin och jag och det var ganska tungt att promenera i den blöta och tunga snön. Bilen är helt insnöad och om hyresvärden är lika snabb på att skotta som vanligt så får vi nog ut bilen lagom till våren.
Vet ni föresten vad jag gjorde till frukost idag?
- Dinkelpannkakor. Det var fantastiskt gott måste jag erkänna. Med lite blåbär och kokosflingor till.

Här har ni receptet:

2 1/2 dl siktat dinkelmjöl
6 dl mjölk
3 ägg
1 tsk salt


Blanda mjöl och salt. Tillsätt mjölken lite i taget. Blanda sedan ner äggen.
Låt stå och svälla i minst 15 minuter.

Kanongott! Och superenkelt!



Nu är det dags för kaffe :)
God Lördag på er!♥

OS-guld! :) :) :)

Jag vet inte om det var all alkoholen i helgen eller den där jädra alla hjärtans dag-fikan som gjorde att det var riktigt tufft idag på träningen. Eftersom det är jag själv som har bestämt alla rörelser så tycker man ju att det inte borde vara några problem att orka med. Men, eller hur!? Tröttast på stället var Lina. Och jag har starka misstankar om att jag svettades alkohol idag.
Det får nog bli en vit helg härnäst (än en gång: eller hur?!)


Känner mig dessutom lite risig idag, kan det vara förkylning på g?
Det botar vi med kaffe och ipren i så fall. Som om jag har tid att vara sjuk...




Och ja... Jag ska nämna Kallas guld. Jag känner på mig att ni förväntar er det. Kul!  

Strul...

Den här skoldagen hade jag helt klart klarat mig utan. När vi kom dit i morse hade det blivit något missförstånd så det dök inte upp någon lärare på förmiddagen. Vi fick alltså sitta och vänta i flera timmar. De fick i alla fall tag på läraren som vi skulle ha på eftermiddagen och hon kunde komma lite tidigare. Vi var ganska rejält uppretade.

Nu är det snart dags för jympa i alla fall så jag ska nog kunna komma på andra tankar.
Hoppas det i alla fall, för jag blev väldigt låg av allt strul idag.
Men jag köpte lite tulpaner till mig själv innan så lite gladare känner jag mig :)

Alla hjärtans dag

Hej på er!
Gud vilken kväll det var igår! Skrattfest kan jag lova. Jag ska inte berätta några närmare detaljer och jag hoppas innerligt att inga av bilderna dyker upp på facebook. Då ligger jag risigt till :P.
Efter visning och smakning och kladd med allt möjligt tittade vi på melodifestivalen som vi hade spelat in. Nivån på bidragen är väldigt låg i år eller vad säger ni? Andreas Johnsson var helt okej i alla fall...

Nu är det lite plugg som gäller och sen får vi se vad som händer.

Ha en bra Alla ♥-dag alla mina vänner!

Partyhelg!

Jag ska försöka slänga ihop ett snabbt inlägg här nu innan jag sticker till Vislanda. Robins mormor fyllde år igår och vi ska dit och fira henne idag. Robin ska dock inte följa med, han och några kompisar ska plingsnapsa hela eftermiddagen.
Ikväll är det party igen. Inte vilket party som helst för jag ska på sexparty med Malin. Den där Malin, hon drar mig i fördärvet :P. Det blir vin i massor i alla fall! Och det är bra! :)

Igår var vi hos kära Jennie i Växjö. Vilken tur att vi har dig fina Jennie!
Det var en kanonkväll och jag tycker om er så himla mycket!♥ Nu är det Kina som gäller! Pepp, pepp!


Nu måste jag dra! Trevlig lördag gott folk! I love you!♥  


Firefighter :D

Idag fick vi veta vilka som blir uppsagda på jobbet. Inga stora överraskningar då vi hade ganska bra koll på vilka som blivit anställda sist. Men visst fanns det de som gick och var lite nervösa idag.
Tråkigt är det ju såklart och många ledsna miner ser man. Men nu får vi hoppas att det räcker så här, för blir det fler varsel så åker både jag och Robin ut. 
Men nu är det positiva tankar som gäller. Och vi håller alla tummar vi kan :).

Och vet ni föresten? Min Robin har blivit brandman :)
Han gjorde testerna igår och fick veta idag att han har blivit anställd. Det är lite tufft ;) 

Imorn är det klassfest! :D

Varsel

Det var inte direkt några roliga nyheter på jobbet idag. Samtliga anställda blev kallade till möte i matsalen i eftermiddags och vi fick veta att företaget hade lagt in om varsel för 10 personer.
Gissa om det blev knäpptyst!? Över 150 personer ihoptrykta i ett och samma rum och det var så tyst att man hade kunnat höra en knappnål falla. 

Vi har ändå klarat av krisen relativt bra och inte behövt säga upp folk på grund av det. Tillsammans med lite andra faktorer så var det tydligen nödvändigt nu. Man ska tydligen inte ropa hej.

Jag kommer i alla fall inte att bli en av de drabbade. Denna gången vill säga... För har man väl börjat varsla några så är det nog lätt till att det blir fler så småningom. 

Tiden

Nu har hela helgen gått och imorn är det dags för skola igen. Går inte tiden alldeles för fort? Jag hinner inte riktigt med känner jag... Veckorna bara försvinner och jag får ingenting gjort.
Snart åker vi till Kina också och då blir det mycket som får ligga på is här hemma. Det gäller liksom att ligga ett steg före nu innan och det är väl det jag känner att jag inte riktigt hinner med. Projektarbetet till exempel. Börjat har jag, men jag kör fast på fel grejer vilket gör att allt kommer att ta så mycket extra tid och energi.
Det kommer att bli ett tufft halvår fram till sommarn då skolan är färdig. Men jag fixar ju det till slut, det vet jag. På ett eller annat sätt, för det gör jag alltid. Även om det känns lite hopplöst ibland. 
Samtidigt så får man ibland en tankeställare och inser att mina "problem" är ganska löjliga och små. Att det finns människor som har det väldigt tufft och att alla problem faktiskt inte har någon lösning. Att det faktiskt är så att saker och ting ibland bara är. Att det inte går att påverka. Hur mycket man än vill.
Då inser man också att man faktiskt är ganska tacksam över att ens största problem är hur man ska hinna med allt som man faktiskt vill. Allt som man själv valt att göra.

<3




Nu får det räcka med dåliga nyheter.
Idag tänker jag på dig M. <3




Gårdagen

Gårdagen blev ju hur bra som helst till slut. Ja, om man inte räknar med att Robin råkade köra fast med bilen på världens minsta och mest oplogade skogsväg någonsin. Han var ute och kollade fiskeställen inför idag och tänkte inte på att det har kommit bra mycket mer snö i år än förra året när de var och fiskade på samma ställe. En traktor fick komma och dra upp honom. Jaja, det löste ju sig till slut :)
Efter den lilla incidenten var vi hemma hos Tony och Elizabeth hela kvällen och tittade på Melodifestivalen och åt kinamat och drack lite för mycket rödvin. 
Vi började dessutom kvällen med att basta och slänga oss ut i den iskalla snön. Då känner man att man lever :P.
Härligt var det i alla fall :)

Nu kommer snart Tony hit för lite frisering. Jag ska klippa honom :)
Och ikväll är det ledarmöte på F&S.

Kram på er! 

Godmorgon!

Jag vaknade upp med noll inspiration och jag orkade därför inte ge mig av mot Växjö. För shopping kräver en ganska stor dos av inspiration. Det får bli en annan gång istället...
Jag stannar hemma och försökar läsa ett kapitel eller två i Relationsmarknadsföringsboken (oj, långt ord det där...) istället. Det bhöver ju också göras. Kanske ska ge mig ut på en promenad också lite senare.
Och vet ni vad det är ikväll?! Melodifestivalen!
Jag är mest nyfiken på hur Dolph Lundgren ska axla ansvaret som programledare.  

Nu är det frukostdags! :)
Ha en bra dag!

Let's Dance

Gissa vem som sitter bänkad framför Let's Dance ikväll? Det blev ingen bio alltså. Både jag och Robin var för trötta. Så det fick bli lite god mat här hemma istället och eftersom Robin vägrar allt som kommer i närheten av Let's Dance, Idol eller Melodifestivalen så sitter jag själv och kollar just nu.
Imorn blir det nog lite shopping för min del. Om jag orkar masa mig upp tills bussen går imorn :).

Glad är jag också över att det äntligen har löst sig med klassfesten. Efter många om och men... Och förfest blir det hos snälla Jennie som än en gång erbjöd sig. :)



Helg

Nu är det skönt att det är helg kan jag lova. Vilken dryg vecka...
Igår var jag i alla fall och tränade och gjorde av med lite överskottsenergi :). Jag har till och med lite träningsverk idag och det brukar jag faktiskt inte få.

Hur kvällen/helgen blir vet jag inte riktigt. Kanske bio, och kanske en shoppingtur till växjö imorn. jag kan inte bestämma mig riktigt :).

Nu ska jag i alla fall göra så lite som möjligt.
Trevlig helg på er!

<3



Ibland är livet bara så orättvist!
Jag tänker på dig H... ♥




Nytränad

Då var måndagens jympapass avklarat. Det gick väl lite sisådär idag, var lite ofokuserad. Inga större missöden dock, fast jag har börjat få lite ont i ryggen.
Jag har föresten släpat hit träningscykeln som stod hemma hos mamma och pappa. Sen jag flyttade har den inte blivit använd många gånger så jag tänkte att den kunnde komma till bättre användning här. Så imorn blir det cykling efter jobbet.

Men nu har jag inte tid med det här... Jag ska slappa i soffan :)

Skinjacka :D

Sådärja. Nu är jag hemma igen. Helt sjukt nöjd och glad!
Det blev nämligen lite shopping i Älmhult :)
En ny skinjacka inhandlad. Fullständigt jättebra trots att jag senast igår gav mig själv shoppingförbud.
Men jag intalar mig själv att jag verkligen behövde en ny skinjacka.

Projektarbetsmåndag

Idag är det Älmhult som gäller. Har en hel del att uträtta så jag måste snart ge mig iväg. Jag ska bland annat till banken och fixa en postväxel till min Visa-ansökan som jag tänkte skicka iväg idag. Jag ska också ner på Friskis en sväng för att sätta igång med projektarbetet på allvar. Det är svårast nu i början innan man vet riktigt i vilken ände man ska börja.
Riktigt mysväder är det också, så jag funderar på att gå och sätta mig på ett fik någonstans och ta en kaffe och titta ut på snön. Stoora flingor är det som faller idag, och inte så rysligt kallt är det heller. 
Men ja, en hel del att göra som sagt så det är väl bäst att jag ger mig av nu. 


Ha en bra dag!♥ 





RSS 2.0